Home | Αρχική | Συνταγή: ψάρι γεμιστό στη σχάρα

Συνταγή: ψάρι γεμιστό στη σχάρα

Υλικά για 4-6 μερίδες:
2 κιλά ψάρι επιλογής σας,
βασιλικό,
μαϊντανό,
μέντα,
1 λεμόνι (ξύσμα),
1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένη),
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Βγάλτε τα κόκαλα από το ψάρι έτσι ώστε να μείνουν τα φιλέτα με την πέτσα τους. Χτυπήστε καλά στο γουδί τα αρωματικά με το ελαιόλαδο, το ξύσμα του λεμονιού και το σκόρδο. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα και αλείψτε την εσωτερική τους πλευρά με το μείγμα των αρωματικών. Κλείστε τα σαν σάντουιτς και δέστε τα με ένα σπάγκο. Αλείψτε με λίγο λάδι τις εξωτερικές επιφάνειες του ψαριού με ελαιόλαδο και ψήστε για δέκα λεπτά στη σχάρα. Προαιρετικά γαρνίρετε το εσωτερικό του ψαριού στο πιάτο με ψιλοκομμένη τομάτα.

Θρεπτικά συστατικά ανά μερίδα (250γρ. ψημένης π.χ. πέστροφας).

Θρεπτικά συστατικά ανά μερίδα (250γρ. ψημένης π.χ. πέστροφας).

Ενέργεια: 504kcal
Πρωτεϊνες: 57,46g
Υδατάνθρακες: 1,32g
Λίπη: 28,58g
Φυτικές ίνες: 0,0g
B12: 15,75mg
B6: 0,91mg
C: 7,54mg
A: 37,55
RE E: 3,01 mg
Ca: 220,86mg
Fe: 1,06mg

Δείτε επίσης

Marin Bobcat Trail 3

MARIN Bobcat Trail 3: ένα μοντέρνο hardtail για όλους!

Marin Bobcat Trail 3: made for fun! Όταν αναφερόμαστε σε ποδήλατα βουνού, αναφερόμαστε αυτομάτως στις ...

H Pon.Bike δημιουργεί τη μεγαλύτερη ποδηλατική εταιρεία στον πλανήτη!

H συγχώνευση της Dorel Sports με την Pon.bike αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά ποδηλάτου Η ...

H Nutrilab Team στο Ironman 70.3 Costa Navarino

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο αγώνας IRONMAN 70.3 Greece Costa Navarino θα διεξαχθεί στη Μεσσηνία ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest