Home | Αρχική | Συνταγή: ψάρι γεμιστό στη σχάρα

Συνταγή: ψάρι γεμιστό στη σχάρα

Υλικά για 4-6 μερίδες:
2 κιλά ψάρι επιλογής σας,
βασιλικό,
μαϊντανό,
μέντα,
1 λεμόνι (ξύσμα),
1 σκελίδα σκόρδο (λιωμένη),
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι

Βγάλτε τα κόκαλα από το ψάρι έτσι ώστε να μείνουν τα φιλέτα με την πέτσα τους. Χτυπήστε καλά στο γουδί τα αρωματικά με το ελαιόλαδο, το ξύσμα του λεμονιού και το σκόρδο. Αλατοπιπερώστε τα φιλέτα και αλείψτε την εσωτερική τους πλευρά με το μείγμα των αρωματικών. Κλείστε τα σαν σάντουιτς και δέστε τα με ένα σπάγκο. Αλείψτε με λίγο λάδι τις εξωτερικές επιφάνειες του ψαριού με ελαιόλαδο και ψήστε για δέκα λεπτά στη σχάρα. Προαιρετικά γαρνίρετε το εσωτερικό του ψαριού στο πιάτο με ψιλοκομμένη τομάτα.

Θρεπτικά συστατικά ανά μερίδα (250γρ. ψημένης π.χ. πέστροφας).

Θρεπτικά συστατικά ανά μερίδα (250γρ. ψημένης π.χ. πέστροφας).

Ενέργεια: 504kcal
Πρωτεϊνες: 57,46g
Υδατάνθρακες: 1,32g
Λίπη: 28,58g
Φυτικές ίνες: 0,0g
B12: 15,75mg
B6: 0,91mg
C: 7,54mg
A: 37,55
RE E: 3,01 mg
Ca: 220,86mg
Fe: 1,06mg

Δείτε επίσης

Μηχανικός και Μαέστρος: Ο Βλαδίμηρος Πέτσας για την τέχνη του Race Directing στο L’Étape Greece

Συζητάμε με τον Race Director του L’Étape Greece by Tour de France presented by Škoda για ...

Το Velo-city ποδηλατεί φέτος στο Γκντανσκ της Πολωνίας!

Velo-city Gdansk 2025 Από τις 10 ως τις 13 Ιουνίου, το Γκντανσκ φιλοξενεί φέτος το ...

Νέα Γενιά Shimano S-PHYRE Super Light, EQUINOX και PULSAR

Με την προηγμένη τεχνολογία φακών RIDESCAPE σε όλα τα νέα μοντέλα H SHIMANO παρουσιάζει τη ...

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest