Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | Καινούργια σέλα από την PRO

Καινούργια σέλα από την PRO

Βγαλμένη από το Pro Tour!

Η εταιρεία PRO παρουσίασε την καινούργια σέλα Stealth, το τελευταίο της δημιούργημα, που προήλθε μέσα από την στενή συνεργασίας με επαγγελματίες αναβάτες της Pro Tour ομάδας Giant-Alpecin.

Στόχος των σχεδιαστών της PRO ήταν η δημιουργία μίας σέλας για αγωνιστική χρήση που να μπορεί να αποδίδει εξίσου σε αγώνες δρόμου και TT.

Το σχήμα της σέλας Stealth είναι φαρδύτερο στη μύτη, ώστε η πίεση που δημιουργείται να απλώνεται σε πιο μεγάλη επιφάνεια για να μπορεί ο αναβάτης να μένει καθισμένος περισσότερη ώρα σε αεροδυναμική θέση – πιασμένος από τα drops ή σε θέση TT.

222

Η άνεση ενισχύεται περαιτέρω με το πανάλαφρο μαξιλαράκι EVA, του οποίου η σχεδίαση εξαλείφει, σε μεγάλο ποσοστό, τα σημεία πίεσης που δημιουργούνται στις τρεις θέσεις οδήγησης – στις χούφτες, στα drops και στις αερόμπαρες.

Σημαντική μελέτη έχει γίνει και στην επιλογή του καλύμματος ώστε να μειωθούν οι τριβές που αναπτύσσονται κατά την οδήγηση μεταξύ του κολάν και της σέλας.

333

Το πιο εμφανές χαρακτηριστικό της σέλας είναι το φαρδύ κόψιμο-κανάλι στη μέση, που ενισχύει την άνεση όταν ο αναβάτης είναι καθισμένος στο εμπρόσθιο μέρος. Για να διατηρηθεί η ακαμψία σε υψηλά επίπεδα, η μονοκόμματη carbon βάση διαθέτει επιπλέον οριζόντιες γέφυρες-ενισχύσεις.

444

 

Η σέλα PRO Stealth θα είναι διαθέσιμη σε 4 εκδόσεις: 2 διαφορετικού φάρδους (152mm και 142mm) και 2 με διαφορετικά rails (carbon, 7x9mm ή Stainless steel, 9×9). Το βάρος ανέρχεται στα 175γρ, με carbon rails και στα 210γρ με ατσάλινα (142mm φάρδος).
Τιμή:
αναμένεται
Αντιπρόσωπος: www.bikesworld.gr

Δείτε επίσης

L’ Etape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA

Ολοκληρώθηκε το 2ο L’ Etape Greece by Tour de France presented by SKODA

Υπέροχη διαδρομή, δυνατές συγκινήσεις αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις στις τρεις διαδρομές της διοργάνωσης L’ Etape Greece ...

Velo-city Ghent

Velo-City Ghent 2024: To μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, φέτος στη Γάνδη

Ποδηλατική Καινοτομία και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα Η Γάνδη, μια πόλη γνωστή για την ιστορική γοητεία ...

ποδηλατικός τουρισμός

Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ Πρώτη Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό : «Το παρόν ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest