Home | ΑΓΟΡΑ | MTB | ΚΤΜ Life Lontano Trekking

ΚΤΜ Life Lontano Trekking

Ένα trekking που τα κάνει όλα!

Με ετήσια παραγωγή περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ποδηλάτων και εξαγωγή σε 50 χώρες η ΚΤΜ, μπορεί να καυχιέται ότι είναι από τις εταιρείες οι οποίες συνεχίζουν να παράγουν τα ποδήλατά της επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Αν και το θέμα της παραγωγής, εμπεριέχει πολλά στάδια, η ΚΤΜ υπογραμμίζει ότι το τελευταίο στάδιο αυτής λαμβάνει χώρα στις εγκαταστάσεις της στο Mattighofen.

Η γκάμα της εταιρείας καλύπτει με το παραπάνω όλες τις απαιτήσεις των αναβατών με ποδήλατα δρόμου, Cyclocross, MTB, trekking αλλά και ποδήλατα πόλης και παιδικά με τα ηλεκτρικά να αποτελούν μια ευρύτερη κατηγορία την οποία η εταιρεία φαίνεται να τη στηρίζει έντονα, καθώς η αυστριακή και γερμανική αγορά δείχνει έντονη προτίμηση στα hi end, ηλεκτροκίνητα ΜΤΒ.
Η ΚΤΜ έχει ταυτίσει το όνομα της ειδικά στην ελληνική αγορά με την κατηγορία Trekking και όχι άδικα καθώς δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι εξειδικεύεται στη συγκεκριμένη κατηγορία. Απόδειξη αυτού, το hi end trekking μοντέλο της Life Montano το οποίο είναι σχεδιασμένο με τις υψηλότερες προδιαγραφές που αποζητούν οι ποδήλατο-τουρίστες. Ποιες είναι αυτές; Χαμηλό βάρος, ικανότητα για μεταφορά σακιδίων, φτερά και κορυφαία λειτουργικότητα αλλά και αξιοπιστία. Σε όλα αυτά, το Life Montano απαντά με χρωμολυβδένιο σκελετό υψηλής ποιότητας, δισκόφρενα Shimano XT, σχάρες μεταφοράς κατασκευασμένες από CrMo σωλήνες, πιρούνι CrMo για απορρόφηση κραδασμών, ηλεκτροστατική βαφή για προστασία από γδαρσίματα και δύο επιλογές μετάδοσης.

Η πιο οικονομική έκδοση αποτελείται από την πλέον αξιόπιστη και δοκιμασμένη στο βουνό σειρά της Shimano XT, ενώ η πιο hi-end εξοπλίζεται με το κιβώτιο της Pinion, προσφέροντας 18 σχέσεις, λόγο μετάδοσης μέχρι και 636% και κλιμάκωση 11,5%. Eιδικά για τους ποδηλατοτουρίστες που δε θέλουν να ανησυχούν ότι κάτι θα ανακόψει το ταξίδι του, το κιβώτιο εσωτερικών αλλαγών είναι η λύση αφού απαιτεί ελάχιστη συντήρηση και χαρακτηρίζεται από απαράμιλλη αξιοπιστία. Προσθέστε σε αυτά δερμάτινη σέλα Brooks η οποία παίρνει το σχήμα του αναβάτη της και έχετε το απόλυτο εργαλείο για να ανακαλύψετε τον κόσμο ποδηλατώντας. Αν σχεδιάζετε ποδηλατικές διακοπές τότε μην κοιτάξετε αλλού. Η ΚΤΜ έχει την καλύτερη πρόταση.
Το βάρος του μοντέλου με τη σειρά ΧΤ ανέρχεται στα 16,6 κιλά ενώ η κορυφαία έκδοση με το κιβώτιο Pinion ζυγίζει 17,3 κιλά.Αντιπρόσωπος: Molho Group, τηλ.: 23410 64111, www.molho.com

Δείτε επίσης

Head Ridott 26"

Head Ridott 26”: Επειδή η επιλογή παιδικού ποδηλάτου δεν είναι παιχνίδι!

Η παιδική πρόταση της Head είναι ενδιαφέρουσα και οικονομική! Αν αναζητάτε ένα σοβαρό, παιδικό ΜΤΒ ...

Fumpa τρόμπα τσέπης

Fumpa Pumps: Μια τρόμπα “τσέπης” με μπαταρία λιθίου

Η νέα εταιρεία αλλάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε τις τρόμπες Η Fumpa δικαιολογεί απολύτως τον ...

Tannus Armour: Σκασμένα ελαστικά… τέλος!

Με το Tannus Armour οι σαμπρέλες γίνονται… αδιάτρητες! Το Tannus Armour είναι η απόλυτη προσθήκη ...

Αφήστε μια απάντηση

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest