Home | MBIKE BLOGS | Ble Cycling Club | Ble Brevet Τατόι 2017

Ble Brevet Τατόι 2017

Έρχεται!

Κείμενο-Φωτό: Δημήτρης Ζαφειρόπουλος

Αν και Φθινόπωρο, εξαιρετικός αναμένεται να είναι ο καιρός την Κυριακή 22/10, ημέρα διεξαγωγής του Ble Brevet Τατόι

Μία διαδρομή μέτριας (ε, και κάτι παραπάνω) δυσκολίας, η οποία ξεκινάει από την βόρεια Αττική, περνάει μέσω μίας ανάβασης 11χλμ. προς την Βοιωτία, αγγίζει τα όρια της Χαλκίδας, κατηφορίζει παραλιακά μέχρι τους Αγ. Αποστόλους και από κει ξαναπιάνει το υψόμετρο των 500μ. κινούμενη προς Καπανδρίτι, κάνει μία βόλτα προς Βαρνάβα και Γραμματικό, μέχρι που τελικά μέσω του όμορφου τοπίου του φράγματος στη λίμνη Μαραθώνα αποφασίζει να μας γυρίσει εκεί που ξεκίνησε η περιπέτεια. Στο Τατόι.

Αν γεμίσατε εικόνες διαβάζοντας το παραπάνω… Περιμέντε να το ποδηλατήσετε κιόλας!

Το preride έγινε Σάββατο 14/10 και οι μόνες παρατηρήσεις που έχουμε να επισημάνουμε είναι:

-Κλασσικές Ελληνικές κακοτεχνίες και παρατημένοι δρόμοι για τα πρώτα 5-6 χιλιόμετρα. Να είστε ΠΟΛΥ προσεκτικοί για να ξεκινήσει καλά η μέρα σας.

-Νέα ασφαλτόστρωση σε εξέλιξη μετά τις Ερυθρές η οποία λογικά θα έχει τελειώσει μέσα στην εβδομάδα. Αν όχι, απλά να είστε προσεκτικοί και να ακολουθήσετε τις οδηγίες των εργατών για το πότε θα διασχίσετε το δρόμο.

-Το control του Φάρου (είναι πραγματικός φάρος – σηκώστε το κεφάλι σας και θα τον εντοπίσετε) θα γίνει στο μαγαζί με την ονομασία «Μπλε». Είναι cafe οπότε θα υπάρχει τροφοδοσία/υδροδοσία. Βρίσκεται παραλιακά μόλις 200μ. μακριά από τον πραγματικό Φάρο, με κατεύθυνση προς Ωρωπό.

-Το control των Αγίων Αποστόλων θα είναι, κατά τα γνωστά, λίγα μέτρα πριν στρίψετε δεξιά για να ξεκινήσει η ανάβαση…

-Στο Γραμματικό θα σας περιμένουμε στο ίδιο μαγαζί με πέρσι, πάνω στην πλατεία.

Ε, τώρα, άμα θα έχουμε κρυφό κοντρόλ και που θα είναι αυτό, μην περιμένετε να το μαρτυρήσουμε!

Κάρτες μοιράζουμε (χωρίς ηλεκτρονική δήλωση) Τρίτη και Πέμπτη στο Flamme Rouge (Τριπτολέμου 26 Γκάζι) από τις 19:30 έως τις 21:30.

Κάρτες θα δοθούν και στην εκκίνηση με προτεραιότητα σε όσους είναι από επαρχία. Βεβαίως θα έχει και για τους υπόλοιπους, αλλά προς αποφυγή συνωστισμού και παρεξηγήσεων, παρακαλούμε φροντίστε ΕΓΚΑΙΡΩΣ για την απόκτηση της κάρτας σας και μην περιμένετε την Κυριακή το πρωί. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις.

Τις ημέρες αυτές (Τρίτη και Πέμπτη) θα υπάρχουν ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ μετάλλια και κάρτες από ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ brevet της ΜΠΛΕ μέχρι και το 600χλμ. Εγνατία 2017

Περισσότερες πληροφορίες, roadbook, χάρτης και αρχεία GPS στο https://www.blecyclingclub.gr/blecalendar201

Δείτε επίσης

Ήρθε η ώρα να πάρω κι εγώ Porsche!

Γρήγορες και ουσιαστικές οι αλλαγές στην αγορά των e-Bikes Η γερμανική εταιρεία κατασκευής κορυφαίων σπορ ...

Άγραφα

Άγραφα: Θρύλος, ιστορία και πραγματικότητα

Τα Άγραφα είναι ένας πολύ ξεχωριστός ορεινός τόπος. Εκτείνονται από τον ποταμό «Μέγδοβα» (Ταυρωπός) στα Ανατολικά, τον Αχελώο στα Δυτικά, οριοθετούνται από τον δρόμο Άρτας- Καρδίτσας στα Βόρεια και φτάνουν ως τη λίμνη Κρεμαστών στα Νότια.

Brevet 300χλμ «Ποδηλατώντας 3 νομούς στην Κρήτη»

Το Σάββατο 27 Μαΐου, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Κρήτη, το Brevet 300 km «Ποδηλατώντας 3 νομούς στην Κρήτη», από την Sports Tours Hellas''.

mbike.gr

Pin It on Pinterest