Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Ποδηλατικός Γύρος Θυσίας: 338 συμμετοχές

Ποδηλατικός Γύρος Θυσίας: 338 συμμετοχές

Μεγάλη και φέτος η συμμετοχή στον 39ο Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας

Σε τρεις ημέρες θα δοθεί η έναρξη του 39ου Ποδηλατικού Γύρου «ΘΥΣΙΑΣ», που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Μαρτίου 2016.

Ο Π.Ο. Πατρών και η Οργανωτική επιτροπή του Γύρου, με συνδιοργανωτές στον Ποδηλατικό Γύρο Θυσίας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας του Δήμου Πατρέων, του ΟΤΑΔ (Δήμου Δύμης), του Δήμου Καλαβρύτων, του ΟΛΠΑ , των χορηγών και υποστηρικτών του, FANTA, Αλυσίδα SM ΚΡΟΝΟΣ, Ν. ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.- IDEAL, COSMOTE, ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., και τα Παιχνιδοκαταστήματα PANDA , είναι σχεδόν έτοιμοι, προκειμένου να καλύψουν, με τον καλλίτερο δυνατόν τρόπο, τις ανάγκες των αθλητών και συνοδών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες. Στην κατηγορία Μάστερ συνεχίζεται η συνεργασία με την ΠΕΠΑ όπως και τα προηγούμενα χρόνια.

Την 19-3-2016 έληξαν οι δηλώσεις συμμετοχής. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 133 ΑΝΔΡΕΣ – 32 ΕΦΗΒΟΙ – 11 ΓΥΝΑΙΚΕΣ – 47 ΜΑΣΤΕΡΣ Α – 76 ΜΑΣΤΕΡΣ Β – 30 ΜΑΣΤΕΡΣ Γ και 8 ΜΑΣΤΕΡΣ Δ.

Συμμετέχουν συνολικά 45 Σωματεία από την Ελλάδα και την Αλβανία. (Α.Ο.ΘΗΣΕΑΣ – ΤΑΛΩΣ ΧΑΝΙΩΝ – ΚΡΟΝΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – Π.ΓΣ. ΛΑΡΙΣΑ – ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑΣ– ΑΣ ΠΡΩΤΕΑΣ – Π.Ο.ΒΕΛΟΣ – ΠΕΛΟΤΟΝ – Α.Π.Ο. ΚΟΡΩΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ – Α.Ο ΑΙΟΛΟΣ – ΑΕΚ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ A.O. – ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ – Γ.Σ. ΔΥΜΗΣ – ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ – ΑΠΟ ΑΚΤΙΝΑ – ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ Π.Ο. – Π.Ο ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΣΜ ΕΡΜΗΣ – ΕΛΑΦΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΕΥΚΛΗΣ –ΠΑΣ ΑΤΛΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ–Π.Ο.Η ΚΑΣΤΡΟ- Α.Ο. ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΗΣ – Π.Σ.Κ ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ – ΒΑΟ –Π.ΟΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ- Α.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙ- Α.Σ.ΠΡΟΟΔΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ – ΑΣΠΑ ΑΛΦΑ – Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – Ν.Π.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Π.Ο.ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Σ.ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ. – ΠΑΟΚ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΥΡΓΟΥ –Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ – Α.Σ. 1000 ΔΕΝΤΡΑ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑΣ η ΠΕΠΑ και ο Π.Ο.ΠΑΤΡΩΝ).

Στο αγωνιστικό διήμερο από 24 έως 25 Μαρτίου, η αφρόκρεμα των Ελληνικών πεντάλ, θα διεκδικήσει την νίκη αφού θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι προερχόμενοι και από άλλους αγώνες που έγιναν εντός του μηνός Μαρτίου.

Η έναρξη του Γύρου θα γίνει με το ΑΤΟΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΑΡΑΞΟΣ – ΛΑΠΑ «ΚΑΝΕΛΛΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ», την Πέμπτη 24-3-2016 και ώρα 15.00. Η εκκίνηση από τον Άραξο (Τείχος Δυμαίων) και ο Τερματισμός στο Λάπα μέσα από το πανέμορφο δάσος της Στροφυλιάς. Με το πέρας του αγώνα και περί την 19.00 στο ξενοδοχείο ΝΙΦΟΡΕΙΚΑ BEACH θα γίνουν οι απονομές στους νικητές Άνδρες και Έφηβους.

Ο δεύτερος αγώνας του ποδηλατικού Γύρου είναι ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΟΧΗΣ 100ΚΜ ΠΑΤΡΑ – Ι.Μ.ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ (ΗΡΩΩΝ), θα διεξαχθεί την 25η Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 09.00. Η εκκίνηση θα δοθεί από το Μόλο Αγ. Νικολάου και ο τερματισμός στην Ι.Μ. Αγίας Λαύρας Ηρώων ( μέσω Χαλανδρίτσας) όπου θα γίνουν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές.

Στον αγώνα Αντοχής έχουμε δύο ξεχωριστές εκκινήσεις στις 09.00 θα γίνει η εκκίνηση των ΜΑΣΤΕΡΣ (όλες οι κατηγορίες) με προεκκίνηση έως την διασταύρωση Χαλανδρίτσας και στις 09.30 η εκκίνηση των ΑΝΔΡΩΝ και ΕΦΗΒΩΝ, με προεκκίνηση έως την είσοδο στην ΝΕΟ Πατρών –Πύργου στο ύψος των Ρογιτίκων.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των αθλητών παρακαλούμε όσους επιθυμούν να επισκεφτούν την πόλη των Καλαβρύτων για την Αναπαράσταση, προς διευκόλυνση τους αλλά και διευκόλυνση στους διοργανωτές των αγώνων να επιλέξουν την διαδρομή μέσω Άνω Διακοπτού.

Το περιοδικό MBike είναι και φέτος χορηγός επικοινωνίας του αγώνα.

Δείτε επίσης

Ποδηλατοβόλτες για μικρούς και μεγάλους

4η Ποδηλατοβόλτα στην Άρτα Κάθε Τετάρτη του Ιουνίου γίνονται οι ποδηλατοβόλτες με διοργανωτή τον Ποδηλατικό ...

electricityrides

Ηλεκτρικές διαδρομές στην Αθήνα από την Electricityrides.gr

Ποδηλατώντας στην Αθήνα με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο Συνεχίζοντας τις παρουσιάσεις μας σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται ...

48×17 Cycles Cafe

Για καφέ και ποδήλατο στο 48×17 cycles cafe Το 48×17 cycles cafe παραμένει στο σημείο που όλοι το γνωρίσαμε, ...

Αφήστε μια απάντηση

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest