Home | Αρχική | Η Κύπρος υποδέχεται την Tinkoff

Η Κύπρος υποδέχεται την Tinkoff

Άρωμα pro tour στο νησί

H κορυφαία ρωσική ομάδα ανέπτυξε συνεργασία με την Kυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού για να πραγματοποιήσει, σε συγκεκριμένες τοποθεσίες του νησιού με μεγάλο υψόμετρο, την προετοιμασία επιλεγμένων αθλητών της ενόψει Giro d’Italia.

Η Tinkoff πιστεύει πως η περιοχή της Κύπρου έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα ιδανικό περιβάλλον προπόνησης – με ήσυχους δρόμους, καλά αναπτυγμένη υποδομή, κυμαινόμενο έδαφος και προσαρμοσμένες ξενοδοχειακές μονάδες σε υψόμετρο πάνω από 1.800 μ.

Το προπονητικό πρόγραμμα θα λάβει μέρος από τις 3 μέχρι 16 Απριλίου και μαζί με τον Rafal Majka, που θα είναι ο αρχηγός της Tinkoff στο Giro, θα είναι και οι Manuele Boaro, Jay McCarthy, Pawel Poljanski και Ivan Rovný.

2

O Γενικός Διευθυντής της Tinkoff, Stefano Feltrin, ήταν αυτός που έπαιξε καταλυτικό ρόλο σε αυτή την επιλογή και ήταν γεμάτος επαίνους για το νησί που θα προπονούνται οι αναβάτες. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ξεκινάμε τη συνεργασία αυτή με το νησί της Κύπρου και την Kυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, καθώς θα μας προσφέρει ιδανικές συνθήκες για την προετοιμασία μας ως ομάδα, για αγώνες όπως το Giro. Το γνωστό τουριστικό νησί διαθέτει ήδη άριστη υποδομή, καλές συνθήκες στους δρόμους και παγκόσμιας κλάσης ξενοδοχεία – τα οποία αποτελούν σημαντικές προϋποθέσεις για την επιλογή της περιοχής που θα κάνουμε τα training camp. Η μορφολογία και το υψόμετρο του νησιού μας επιτρέπει να κάνουμε κάποιες σοβαρές προπονήσεις στο βουνό για να είμαστε έτοιμοι για τις δύσκολα εταπ που θα αντιμετωπίσουμε στο Giro».

3

“Το ζεστό κλίμα του νησιού μας επιτρέπει να προπονηθούμε εκεί ανά πάσα στιγμή του έτους, κάτι που έχει ιδιαίτερη σημασία. Εμείς, δεν ελπίζουμε μόνο ότι η Κύπρος μπορεί να γίνει μια μακροπρόθεσμη βάση για training camp, αλλά μαζί με την KOΠ ελπίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να αναπτυχθούν περαιτέρω οι εγκαταστάσεις της και να διευρυνθούν οι επιλογές προπόνησης για όλους τους τουρίστες που ασχολούνται με την ποδηλασία και επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί».

Η πλήρης σύνθεση της Tinkoff για το Giro d’Italia θα αποκαλυφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης

L’ Etape Greece by Tour de France 2024 presented by SKODA

Ολοκληρώθηκε το 2ο L’ Etape Greece by Tour de France presented by SKODA

Υπέροχη διαδρομή, δυνατές συγκινήσεις αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις στις τρεις διαδρομές της διοργάνωσης L’ Etape Greece ...

Velo-city Ghent

Velo-City Ghent 2024: To μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, φέτος στη Γάνδη

Ποδηλατική Καινοτομία και Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα Η Γάνδη, μια πόλη γνωστή για την ιστορική γοητεία ...

ποδηλατικός τουρισμός

Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ Πρώτη Ημερίδα για τον Ποδηλατικό Τουρισμό : «Το παρόν ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest