Home | ΝΕΑ | World Tour | H Movistar σε αναζήτηση 10 αναβατών για την E-Team
Zwift Movistar E Team

H Movistar σε αναζήτηση 10 αναβατών για την E-Team

Το Zwift μεταμορφώνει την αγωνιστική ποδηλασία

Το Movistar Team Challenge ξεκινά στις 3 Φεβρουαρίου με σκοπό να εντοπίσει πέντε άντρες και πέντε γυναίκες που θα αποτελέσουν την ολοκαίνουρια e-sports ομάδα του 2021, την πρώτη στον κόσμο που θα δημιουργηθεί από WorldTour και WWT πιστοποιημένο οργανισμό και θα συμμετέχει αποκλειστικά σε διοργανώσεις στο Zwift!

 

Η Movistar Team παρουσιάζει το  Movistar Team Challenge, έναν καινούριο διαγωνισμό εντοπισμού νέων ταλέντων, που στην προκειμένη περίπτωση αναζητά 5 άντρες και 5 γυναίκες για να επανδρώσουν την Movistar E-Team – ειδικά για το Zwift.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί αποκλειστικά εντός της πλατφόρμας Zwift και θα παρουσιαστεί από το Global Cycling Network GCN.
Στη διάρκεια 5 εβδομάδων, αρχής γενομένης από την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, το Movistar Team Challenge ξεκινά με 2 προκριματικούς αγώνες, για να εξυπηρετηθούν διαφορετικές ζώνες ώρας.

Η Movistar Team και η Zwift έχουν προσκαλέσει 300 από τους καλύτερους racers της πλατφόρμας, πολλοί εκ των οποίων ήδη συμμετέχουν στη 2η σεζόν της Αγωνιστικής Λίγκας Zwift (Zwift Racing League), προκειμένου να αγωνιστούν για μία θέση στην καινούρια ομάδα.
Εκτός, όμως, των ήδη προσκαλεσμένων, οποιοσδήποτε το επιθυμεί, θα έχει την ευκαιρία να διαγωνιστεί για μία θέση στη νέα Movistar E-Team. Προκριματικοί αγώνες θα διοργανωθούν στο Zwift, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου για άντρες και γυναίκες, σε δύο διαφορετικές ζώνες ώρας.

Οι τρεις καλύτεροι του κάθε αγώνα προκρίνονται για να συμμετέχουν στον 1ο Γύρο του Movistar Team Challenge την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου. Δήλωση συμμετοχής δικαιούνται ενήλικες που θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους την 1η Μαρτίου 2021.
Αναλυτικές πληροφορίες για τους προκριματικούς αγώνες έχουν αναρτηθεί στις σελίδες:
Movistar E-Team Guide και Zwift Community Qualifier inscription link.

 

Zwift Movistar E Team

To «Challenge»

Το challenge ανοίγει στις 10 Φεβρουαρίου! Όλοι οι αγωνιζόμενοι, προσκεκλημένοι και νικητές των προκριματικών, θα βρεθούν στην εκκίνηση του 1ου Γύρου για να διαγωνιστούν για μία τιμητική θέση, αυτή του μέλους της ομάδας Movistar E-Team.

Ο 1ος Γύρος περιλαμβάνει 2 αγώνες, που θα διεξαχθούν εντός της ίδιας αυτής εβδομάδας και τα αποτελέσματα των οποίων θα δώσουν τους 100 top riders (50 άντρες, 50 γυναίκες) που θα περάσουν στον 2ο Γύρο, αποτελούμενο αντίστοιχα από δύο ακόμη αγώνες.
Όσοι καταφέρουν να περάσουν στον 2ο Γύρο δε θα χαλαρώσουν καθόλου, γιατί από τους δύο αγώνες του 2ου Γύρου, θα αναδειχθούν τελικά μόνο οι 20 καλύτεροι άντρες και οι 20 καλύτερες γυναίκες (σύνολο 40) που θα δικαιούνται να συμμετέχουν στους τελικούς του Movistar Team Challenge.

Όλη η διαδικασία θα τελεί υπό την επίβλεψη της Movistar Team μέσω του Global Cycling Network (GCN). Το challenge έχει ως στόχο, όχι μόνο τη δοκιμασία των ικανοτήτων και των επιδόσεων των αναβατών, αλλά και τη σκιαγράφηση της προσωπικότητάς τους.

Μέλη της Movistar Team’s performance and marketing / communications staff θα επιλέξουν 10 αθλητές (5 άντρες και 5 γυναίκες) που θα επανδρώσουν τελικά τη νέα Movistar E-Team, με κριτήρια βασισμένα στις ικανότητές τους (με την έγκριση των προπονητών Movistar Team και ZADA) αλλά και βάσει του κατά πόσον οι προσωπικότητές τους συμβαδίζουν με τις αξίες της Movistar Team. Η Movistar Team διατηρεί το δικαίωμα να διαχειριστεί maximum 2 από τις 10 θέσεις για εξαιρετικούς λόγους, σύμφωνα με τη διακριτική της ευχέρεια.

Η νεοσχηματισμένη Movistar E-Team θα θέσει αυστηρούς στόχους με σκοπό να αγωνιστεί στην Πρώτη Κατηγορία της Αγωνιστικής Λίγκας Zwift (ανδρών και γυναικών) και να διακριθεί σαν μία από τις καλύτερες ομάδες esports στον πλανήτη.

 

 

Zwift Movistar E Team

Παροχές προς τα μέλη της ομάδας

Στα μέλη της Movistar E-Team θα χορηγηθούν μεταξύ άλλων:
• Canyon Road Bike (εντός και εκτός Zwift)
• Movistar Team kit, εξοπλισμός (εντός και εκτός Zwift) και αυθεντικά προϊόντα
• Πρόσβαση στους προπονητές της ομάδας, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, διατροφολόγους και σε team training camps
• Ευκαιρία να ακολουθήσουν την Movistar Team σε αγωνιστικά ταξίδια
• Συμβόλαιο 1 έτους με δυνατότητα ανανέωσης

Ο Juan Pablo Molinero, CMO Movistar Team δηλώνει: «Η Movistar E-Team πάει ένα βήμα παραπέρα το στρατηγικό πλάνο της Abarca Sports, μάνατζερς της Movistar Team. Η εικονική ποδηλασία είναι μία μεγάλη ευκαιρία και ένας παράγοντας ανάπτυξης περιεχομένου υψηλού επιπέδου για την ποδηλασία. Η Movistar Team είναι ενθουσιασμένη με την προοπτική χρήσης αυτής της πλατφότμας, προσφέροντας, με τον τρόπο αυτό, νέες δυνατότητες στους οπαδούς της, αλλά και τους υποστηρικτές και τους συνεργάτες της. Η Movistar E-Team θα διευρύνει το κοινό μας και θα πολλαπλασιάσει τα σημεία επαφής μας με τους οπαδούς της ομάδας. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτή η καινούρια περιπέτεια. Είναι τρομερή ευκαιρία να είσαι η πρώτη World Tour Team που θα έχει τη δική της E-Team. Χάρη στην Zwift και στο δίκτυο GCN, που συνεργάζονται μαζί μας, η ποδηλατική βιομηχανία μεταμορφώνεται.»

Δείτε επίσης

kosmoride

Μαύρη Παρασκευή… «άσπρη μέρα» για e-Bike!

«Μαύρη Παρασκευή, Άσπρη Μέρα!» στην Kosmoride, με όφελος έως και 3.500€! Η Kosmoride, η κορυφαία ...

XCC Π.Γ.Σ Λάρισας Προκήρυξη αγώνα MTB 25/11/2023

Προκήρυξη διασυλλογικού αγώνα Mountain Bike Ο ποδηλατικός γυμναστικός σύλλογος Λάρισας διοργανώνει σε συνεργασία με την ...

XCC Π.Γ.Σ Λάρισας Προκήρυξη αγώνα MTB 19/11/23

Προκήρυξη διασυλλογικού αγώνα Mountain Bike Ο ποδηλατικός γυμναστικός σύλλογος Λάρισας διοργανώνει σε συνεργασία με την ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest