Home | ΑΓΟΡΑ | Η WOOM Bikes επίσημα στην ελληνική αγορά!
Woom Bikes

Η WOOM Bikes επίσημα στην ελληνική αγορά!

WOOM Bikes by Cyclestore Athens!

Τα κορυφαία παιδικά ποδηλατα της αυστριακής εταιρείας WOOM Bikes γίνονται διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από το Cyclestore Athens!

Η νέα συνεργασία του Cyclestore Athens με την WOOM αναμένεται να φέρει πολλά χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους που θέλουν να μάθουν να ισορροπούν σε δυο τροχούς και να κάνουν τις πρώτες τους πεταλιές αλλά και στα μεγαλύτερα παιδιά που επιθυμούν ένα εξαιρετικά ελαφρύ, καινοτόμο και υψηλής ποιότητας παιδικό ποδήλατο που προσφέρει εύκολο χειρισμό, χρηστικότητα και συμβάλλει στην ασφαλή οδήγηση.

Η ιστορία της Woom ξεκινάει το 2013 όταν ιδρύθηκε σε ένα γκαράζ στη Βιέννη από τους Marcus Ihlenfeld και Christian Bezdeka – και οι δύο μπαμπάδες και τρελαμένοι με τα ποδήλατα!

Woom Bikes Original 1

Με ξεκάθαρο προσανατολισμό, καινοτόμες ιδέες και άπειρες ώρες δοκιμών και εξέλιξης, οι δυο συνεργάτες μπόρεσαν να εξελίξουν σταδιακά την αυστριακή εταιρεία ώστε να γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένους κατασκευαστές παιδικών ποδηλάτων στην Ευρώπη.

Woom Bikes 

Σήμερα, η Woom δίνει το παρών σε 30 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων πλέον και η Ελλάδα, κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας ενώ έχει, επίσης, ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ.

Η γκάμα της Woom

Η Woom σχεδιάζει και κατασκευάζει, αποκλειστικά, παιδικά ποδηλατα τα οποία χωρίζονται στις εξής τέσσερις κατηγορίες: ORIGINAL, OFF & OFF AIR, UP και NOW.

– Woom ORIGINAL 

Τα ποδήλατα woom ORIGINAL είναι καινοτόμα ποδήλατα ισορροπίας και ποδηλατα με πετάλια σε 14”, 16”, 20”, 24” και 26” τα οποία ξεχωρίζουν για το πολύ χαμηλό βάρος, την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τη χρηστικότητά τους.

Ιδανικά για μικρά παιδιά που θέλουν να μάθουν να ισορροπούν αλλά και για πιο μεγάλα που επιθυμούν να τελειοποιήσουν τις δεξιότητες χειρισμού του ποδηλάτου με τον ευκολότερο, ασφαλέστερο ή πιο διαισθητικό τρόπο.

Δείτε αναλυτικά τα μοντέλα Woom ORIGINAL εδώ

– Woom OFF & OFF AIR

Με τα εξαιρετικά ελαφριά και ανθεκτικά μοντέλα woom OFF και woom OFF AIR – με μπροστινή ανάρτηση, τα παιδιά ηλικίας έξι έως δεκατεσσάρων ετών μπορούν να εξελίξουν την τεχνική τους στο βουνό και να διασκεδάσουν, με εύκολο χειρισμό και απόλυτο έλεγχο. 

Τεχνικά μονοπάτια, άλματα και απότομα κατηφορικά θα γίνουν οι αγαπημένοι προορισμοί των δραστήριων παιδιών και των ποδηλάτων τους, woom OFF και OFF AIR.

Δείτε αναλυτικά τα μοντέλα Woom OFF & OFF AIR εδώ

– Woom UP

Το εξαιρετικά ελαφρύ premium e-mountain ηλεκτρικό παιδικό ποδήλατο woom UP διαθέτει ένα εξελιγμένο σύστημα ηλεκτροκίνησης της Fazua, ειδικά για παιδιά ηλικίας από 7 εώς 14 ετών, ώστε να ενισχύσει τον παράγοντα διασκέδαση και να διευρύνει τις δυνατότητες οδήγησης στο βουνό ή στο δρόμο προς το σχολείο ή σε βόλτα αναψυχής με την οικογένεια και τους φίλους.

Δείτε αναλυτικά τα μοντέλα Woom UP εδώ

– Woom NOW

Το πλήρως εξοπλισμένο αστικό ποδήλατο lifestyle, Woom NOW, έχει μοντέρνο, πρωτοποριακό και βραβευμένο σχεδιασμό που ενσωματώνει μια έξυπνη μπροστινή σχάρα – με μικρότερης διαμέτρου εμπρόσθιο τροχό – ώστε να διατηρηθεί χαμηλά το κέντρο βάρους. Με αυτή τη σχεδίαση τα παιδιά ηλικίας από 6 εώς 14 ετών μπορούν να μετακινούνται – μαζί με το σακίδιο τους – με αυτοπεποίθηση και ασφάλεια από το Α στο Β σημείο, εκπέμποντας έντονες δόσεις «δροσερού» στιλ!

Δείτε αναλυτικά τα μοντέλα Woom NOW εδώ

Αντιπρόσωπος: Cyclestore Athens Τηλ.: 2111182788

Περισσότερες πληροφορίες: www.cyclestore.gr

Δείτε επίσης

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το L’ Étape Greece by Tour de France

Με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα L’ Étape Greece by Tour de France presented by ...

Ο Paolo Bettini είναι το νέο πρόσωπο της ιταλικής 3Τ

Mια συνεργασία made in Italy Τι συμβαίνει όταν ένας Ιταλός, θρύλος του ποδηλάτου και μια ...

Με ποδήλατο στην ιστορία και την τέχνη

Θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων σε χώρους πολιτισμού Κάτι αλλάζει στην Αθήνα καθώς, με το πρόγραμμα «Με ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest