Home | ΑΓΟΡΑ | Η Scott φροντίζει τον μικρό σας ποδηλάτη!

Η Scott φροντίζει τον μικρό σας ποδηλάτη!

Η παιδική κολεξιόν της SCOTT “Future Pro & Kids 2022” ξετρελαίνει γονείς και παιδιά!

Για τα παιδιά που πηγαίνουν με το ποδήλατο στο σχολείο ή για εκείνα που είναι έτοιμα να ξεχυθούν σε χωμάτινα μονοπάτια, τα ποδήλατα Future Pro και Kids της SCOTT έχουν σχεδιαστεί με μοναδικά εξαρτήματα και προσαρμοσμένα πλαίσια για τους ήρωες του αύριο.

Η SCOTT μόλις ανακοίνωσε – με έκδηλο αλλά και δικαιολογημένο – ενθουσιασμό και υπερηφάνεια μια μεγάλη γκάμα ποδηλάτων που περιλαμβάνονται στις τρεις παιδικές συλλογές: Future Pro, Big Kids & Little Kids.

Η σειρά Future Pro απευθύνεται σε νεαρούς αναβάτες όλων των ηλικιών, ψαγμένα ως την παραμικρή λεπτομέρεια σύμφωνα με την πιο σύγχρονη και κορυφαία τεχνολογία.
Η σειρά Big Kids με μέγεθος τροχού από 20 έως 26″ και πολλές διαφορετικές επιλογές πλαισίου για αναβάτες που αναζητούν ένα ποδήλατο που ξεχωρίζει.
Η κολεξιόν Little Kids με τροχούς 12 έως 16″ είναι ιδανική για ανήσυχα πιτσιρίκια που είτε έχουν ποδήλατο ισορροπίας είτε με πετάλια.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παιδικά ποδήλατα της SCOTT Kids έχουν μοναδικό σχεδιασμό και εξαρτήματα που διασφαλίζουν ότι κάποιο από όλα τα ποδήλατα θα ταιριάξει απόλυτα στο παιδί σας, παρέχοντάς του καλύτερη στάση πάνω στο ποδήλατο, πράγμα που σημαίνει περισσότερο έλεγχο και ασφάλεια, ώστε και το παιδί να μπορεί να οδηγεί με αυτοπεποίθηση και η μαμά και ο μπαμπάς να το χαίρονται με ηρεμία!

 

Γεωμετρία πλαισίου

Τα ποδηλατάκια της SCOTT είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε το πλαίσιο να είναι μικρότερο σε σχέση με το μέγεθος του τροχού τους, προσφέροντας το πλεονέκτημα ενός μεγαλύτερου τροχού χωρίς αυτό να είναι εις βάρος της τέλειας εφαρμογής του ποδηλάτου. Το αποτέλεσμα που θα νιώσουν τα παιδιά είναι αυτό μιας πιο ομαλής οδήγησης.

 

Ασφάλεια & διάρκεια ζωής

Σε συνεργασία με τη Syncros, η SCOTT έχει αναπτύξει custom λύσεις για τα παιδικά της ποδήλατα, όπως για παράδειγμα, μονοκόμματο τιμόνι με προστατευτικό για πιθανά χτυπήματα, λαβές με προστασία από φθορά και σέλες με λαβή κάτω από το κάθισμα σε περίπτωση που χρειάζεται το παιδί βοήθεια.

 

Καλύτερη εφαρμογή

Τιμόνι με μικρότερη διάμετρο, στενότερα πετάλια και μικρότερους στρόφαλους είναι μερικά μόνο από τα προσεκτικά επιλεγμένα εξαρτήματα που θα βρείτε στα παιδικά ποδήλατα SCOTT που η εταιρεία εγγυάται πως ταιριάζουν καλύτερα και παρέχουν μεγαλύτερη σταθερότητα στα παιδιά εν κινήσει.

 

Προσαρμογή

Πολλά από τα ποδήλατα Future Pro και Kids περιλαμβάνουν βάσεις που διευκολύνουν την προσθήκη φτερών, stand ή ακόμη και τροχών προπόνησης.

 

Γραφικά

Τα γραφικά και τα χρώματα της SCOTT είναι μοναδικά και εξελίσσονται συνεχώς. Τα παιδικά ποδήλατα Future Pro μιμούνται το στυλ των ποδηλάτων για ενήλικες, ενώ τα σχέδια στα ποδήλατα Big και Little Kids διαφοροποιούνται από δροσερά και κλασικά μέχρι και σχέδια με παπαρούνες, ανάλογα με το μέγεθος.

 

 

Future Pro Bikes

Τα ποδήλατα αυτής της σειράς φτιάχνονται με έναν στόχο: να αναδείξουν τα ανερχόμενα αστέρια του αύριο και ακολουθούν τις πιο σύγχρονες εξελίξεις στη μηχανική παιδικών ποδηλάτων, διαθέτουν ελαφρούς σκελετούς από κράμα αλουμινίου και τα καλύτερα εξαρτήματα που ταιριάζουν με τις δεξιότητες των νεαρών εξελισσόμενων ποδηλατών. Τα off-road ποδήλατα αυτής της σειράς είναι για αναβάτες όλων των ηλικιών. Θα βρείτε ακόμη ποδήλατα ισορροπίας, ταχύτατα gravel μέχρι και άκαμπτα ποδήλατα έτοιμα για αγώνες και ποδήλατα βουνού με πλήρη ανάρτηση «γεννημένα» για μονοπάτια, όπως το Spark και το Ransom.

Το 2021, η SCOTT πρόσθεσε στη συλλογή της τα Ransom 600 και 400. Ένα ποδήλατο 140/130 enduro για μεγάλες διαδρομές με ισορροπημένη γεωμετρία, custom ανάρτηση και dropper για ταχεία ρύθμιση της σέλας, δυνατότητα προσαρμογής σε τροχούς 24″ ή 26″ και με προσαρμοσμένα εξαρτήματα, και όλα αυτά γιατί στη φιλοσοφία της εταιρείας δεν υπάρχει αναβάτης τόσο μικρός που να μη μπορεί να χαρεί το μονοπάτι όπως του πρέπει!

Το Scale RC Walker και το Scale RC 200 προστέθηκαν στην κολεξιόν για το 2022, επεκτείνοντας τη σειρά και σε νεότερους ακόμη αναβάτες.

Τα Future Pro Bikes κυκλοφορούν με μέγεθος τροχού από 12 έως 27,5″ για αναβάτες σχεδόν κάθε ηλικίας! Αυτή η σειρά περιλαμβάνει 12 custom μοντέλα.

 

 

Big Kids Bikes

Τα ποδήλατα Big Kids της SCOTT προβάλουν πρωτίστως το ποδήλατο σαν διασκέδαση και βοηθούν τα μικρά παιδιά να εξελιχθούν σε αυτό με αυτοπεποίθηση. Έχουν σχεδιαστεί για να εμπνέουν, ενώ παράλληλα αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου με έξυπνες λεπτομέρειες και σε προσιτή τιμή. Βγαίνουν σε ποικιλία μεγέθους τροχών, επιλογών εξαρτημάτων και σχεδίων πλαισίων, πρόκειται δηλαδή για μια σειρά που προσφέρει πολλές διαφορετικές επιλογές για παιδιά που οργώνουν τη γειτονιά τους ή πάνε με το ποδήλατο στο σχολείο.

Τα ποδήλατα Big Kids έχουν μεγέθη τροχών που κυμαίνονται από 20 έως 26” για παιδιά ηλικίας περίπου 5 έως 12 ετών και αυτή είναι η πολυπληθέστερη σειρά της SCOTT με 19 μοντέλα.

 

Little Kids Bikes

Αυτή η σειρά είναι φτιαγμένη ειδικά για τα πιτσιρίκια, σε εκείνη την ηλικία που ερωτεύονται το ποδήλατο. Τόσο τα walker bikes όσο και αυτά που διαθέτουν πετάλια είναι προικισμένα με έξυπνα, λειτουργικά χαρακτηριστικά και σε σχέδια που σίγουρα θα κάνουν τα μικρά μας να θυμούνται για πάντα το πρώτο τους ποδήλατο και θα τα βοηθήσουν να μάθουν να το οδηγούν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Τα ποδήλατα Little Kids έχουν μεγέθη τροχών 12, 14 και 16″ για παιδιά ηλικίας περίπου από 2 έως 5 ετών. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει 7 μοντέλα.

Δείτε επίσης

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το L’ Étape Greece by Tour de France

Με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα L’ Étape Greece by Tour de France presented by ...

Ο Paolo Bettini είναι το νέο πρόσωπο της ιταλικής 3Τ

Mια συνεργασία made in Italy Τι συμβαίνει όταν ένας Ιταλός, θρύλος του ποδηλάτου και μια ...

Με ποδήλατο στην ιστορία και την τέχνη

Θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων σε χώρους πολιτισμού Κάτι αλλάζει στην Αθήνα καθώς, με το πρόγραμμα «Με ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest