Home | Αρχική | Η Tern παρουσιάζει επαναστατικές λύσεις μεταφορών στις σύγχρονες πόλεις
Tern e-Cargo

Η Tern παρουσιάζει επαναστατικές λύσεις μεταφορών στις σύγχρονες πόλεις

Tern  Modular E-Cargo Bike Solutions

Στο πλαίσιο της έκθεσης του Eurobike, η Tern παρουσίασε σήμερα τις προτάσεις της που έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο μεταφοράς αντικειμένων στις πόλεις

Μία από τις εταιρείες με ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά και μοναδικές προτάσεις στο χώρο των αστικών μεταφορών, η Tern, παρουσίασε σήμερα, 13 Ιουλίου στην Φρανκφούρτη, μια γκάμα από διαφορετικές προτάσεις για μεταφορά αντικειμένων.
Η γκάμα της Tern αφορά προϊόντα είτε ελαφριά και γρήγορα για μεταφορά φαγητού ή για πιο βαριά πακέτα, ποδήλατα που μπορεί να δεχτούν φορτίο έως 150kg και 1.5 κυβικό μέτρο.
Τα ποδήλατα της Tern χρησιμοποιούνται ήδη με μεγάλη επιτυχία για διανομή φαγητού στους δρόμους της Νέας Υόρκης και στην Στοκχόλμη αλλά και για τη μεταφορά μεγάλων πακέτων στη Νέα Ζηλανδία.

«Για τις πυκνοκατοικημένες, σύγχρονες πόλεις, τα e-cargo bikes είναι συχνά η καλύτερη λύση για την μεταφορά προϊόντων», δήλωσε ο Michael McManus, Business Project Manager της Tern. «Τα e-cargo bikes μπορούν να πετύχουν περισσότερες μεταφορές ανά ώρα επειδή δεν επηρεάζονται τόσο από την κίνηση, έχουν περισσότερες επιλογές ως προς τις διαδρομές και μπορούν να παρκάρουν πιο κοντά στον προορισμό τους απ’ ότι ένα βαν. Ταυτόχρονα, οι εταιρείες logistics μπορεί να ωφεληθούν από την εντυπωσιακή μείωση στο αποτύπωμα άνθρακα της εταιρείας. Σημαντικά είναι και τα οφέλη για την κοινωνία από τη μείωση της κίνησης των αυτοκινήτων, τη μείωση του θορύβου και της μόλυνσης. Τα E-cargo bikes προσφέρουν μόνο πλεονεκτήματα στις εταιρείες, στις πόλεις, στην κοινωνία και γι’ αυτό αποτελούν και μια προφανή λύση για τις σύγχρονες πόλεις».

 

 

Tern e-Cargo

Cargo Boxes

Τα νέα Cargo Boxes της Tern είναι ειδικά σχεδιασμένα για τις πολλαπλές στάσεις που απαιτούνται κατά τη διαδικασία διανομής προϊόντων στις πόλεις. Είναι κατασκευασμένα στη Γαλλία και εξασφαλίζουν προστασία από την κλοπή, έχουν μεταλλική κατασκευή και είναι εντελώς αδιάβροχα.
Το Cargo Box 300 είναι κατασκευασμένο ειδικά για το GSD και έχει χωρητικότητα 300 λίτρων. Είναι σχεδιασμένο για βαριά αντικείμενα και δέματα και έχει εσωτερικό χώρο για πακέτα διαφορετικών μεγεθών. Το Cargo Box 37, έχει διαστάσεις 30×40εκ. και είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Transporteur Rack, και μπορεί να τοποθετηθεί στην μπροστινή σχάρα οποιουδήποτε ποδηλάτου Tern.

 

 

Tern e-Cargo
Ένα ειδικά σχεδιασμένο στάντ με 4 πόδια, ικανό να συγκρατήσει μεγάλα βάρη.

Cargo Kickstand

Όταν φορτώνεις ή ξεφορτώνεις πακέτα η σταθερότητα αποτελεί σημαντικό στοιχείο. Τα βαριά δέματα ή η κακή τοποθέτηση του φορτίου θα μπορούσε να προκαλέσει πτώση του ποδηλάτου και καταστροφή των εμπορευμάτων, εάν το κickstand δεν είναι σωστά σχεδιασμένο.

Για τη νέα της γκάμα ποδηλάτων, η Tern έχει επιλέξει το Tern Lockstand QuadStruts, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει την απαιτούμενη σταθερότητα στα GSD e-cargo. Η Tern συνεργάστηκε στενά με την EFBE, ένα γερμανικό εργαστήριο, προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα απαιτητικό τεστ για το σταντ το οποίο έπρεπε να περάσει 30.000 κύκλους ανοίγματος/κλεισίματος με φορτίο 100 κιλών, κάτι που αντιστοιχεί σε καθημερινή, επαγγελματική χρήση τριών ετών.

 

 

Tern e-Cargo
Σε συνδυασμό με τα Carla Cargo έχει πρακτικά τις δυνατότητες μεταφοράς ενός μικρού βαν.

Carla Cargo Adapters

Για μεταφορά ακόμη πιο ογκωδών φορτίων, η Tern συνεργάστηκε με την Carla Cargo, μια εταιρεία που έχει σχεδιάσει μερικές από τις πιο πετυχημένες τρέιλερ τα οποία μπορούν να μεταφέρουν έως 150 κιλά ή 1.5 κυβικό μέτρο προϊόντων, όταν χρησιμοποιούνται συνδυαστικά με ένα GSD.

 

 

Tern e-Cargo

Tern FleetTracker

Όμως για τις μεταφορές δεν είναι σημαντικό μόνο να μεταφέρεις τα προϊόντα αλλά και να ξέρεις ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται ο στόλος, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, πληροφορίες για τη διάρκεια του ταξιδιού, τον χρόνο και όλα όσα προσφέρουν αξιόπιστα εργαλεία σε μια εταιρεία logistics.
Όλα τα ποδήλατα είναι εφοδιασμένα με το σύστημα FleetTracker από την WeMo και αυτό περιλαμβάνει μια πλατφόρμα cloud based, μέσα από την οποία γίνεται η παρακολούθηση του στόλου.

Οι μεταφορές στις πόλεις αλλάζουν και η Tern αποτελεί πρωτοπόρο σε αυτή την αλλαγή!

 

 

Δείτε επίσης

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ

Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ

12,13,14 Απριλίου 2024, Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου κλείνει φέτος 10 χρόνια ...

Cycle Tourism Show στην Μπολόνια

Αφιερωμένο στον Ποδηλατικό Τουρισμό Αν αναζητάτε έμπνευση για τις επόμενες ποδηλατικές σας διακοπές ή αν ...

Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Αντοχής

Διασυλλογικός αγώνας δρόμου αντοχής Γύρος Λάρισας Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός σύλλογος Λάρισας διοργανώνει, σε συνεργασία με ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest