Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | PIRELLI SMARTUBE RS: Κύλιση tubeless με ευκολία σαμπρέλας!
PIRELLI SMARTUBE RS

PIRELLI SMARTUBE RS: Κύλιση tubeless με ευκολία σαμπρέλας!

Είτε για έντονη προπόνηση, είτε για αγώνες δρόμου ή χρονόμετρα, η SmarTUBE RS επαναπροσδιορίζει τη σαμπρέλα ως προς την απόδοση, το βάρος, την ευελιξία και την ευκολία τοποθέτησης και είναι 12% πιο αποδοτική στην κύλιση από τη στάνταρ TPU SmarTUBE σύμφωνα με τις μετρήσεις της Pirelli

 

 Η Pirelli παρουσιάζει τη νέα SmarTUBE RS, μια προηγμένη σαμπρέλα από TPU που θέτει νέα πρότυπα σε αποδοτικότητα κύλισης, ταχύτητα, ευελιξία και χαμηλό βάρος.

Με νέα, αποκλειστική σύνθεση θερμοπλαστικού υλικού, η SmarTUBE RS μειώνει περαιτέρω τις ενεργειακές απώλειες (υστέρηση) σε σχέση με όλες τις προηγούμενες σαμπρέλες SmarTUBE, ενώ καλύπτει πλάτη ελαστικών από 26 έως 35 mm. Σε συνδυασμό με τα ελαστικά P ZERO Race RS, προσφέρει το πιο γρήγορο και αποδοτικό setup με σαμπρέλα που έχει παρουσιάσει ποτέ η Pirelli.

Χρησιμοποιείται ήδη από τις ομάδες-συνεργάτες της Pirelli, κυρίως στα ορεινά ετάπ:
η ιδανική επιλογή για αγώνες με πολλά υψομετρικά, όπως τα μυθικά ετάπ στις Άλπεις και τα Πυρηναία των Grand Tours.

Προσφέρει έως και 12% καλύτερη κύλιση σε σχέση με το υπάρχον TPU μοντέλο, είναι ακόμα ελαφρύτερη και 32% παχύτερη, συνδυάζοντας ανθεκτικότητα και επιδόσεις.

 

PIRELLI SMARTUBE RS

Με μόλις 32 γραμμάρια (για τη διάσταση 26/35-622 με βαλβίδα 42 mm), προσφέρει:

• χαμηλή αντίσταση κύλισης
• εξαιρετική αεροστεγανότητα
• μεγάλη ευελιξία
• μηδενική σχεδόν συντήρηση (ειδικά όταν χρησιμοποιείται με tubeless-ready ελαστικά)

 

PIRELLI SMARTUBE RS

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Ξεχάστε την «ταλαιπωρία» τοποθέτησης ενός Tubeless ελαστικού!

Σε συνδυασμό με ένα ελαστικό Pirelli Tubeless-Ready, όπως το P ZERO Race TLR RS, η νέα σαμπρέλα αποδίδει σχεδόν όσο ένα πλήρες tubeless σύστημα με υγρό στεγανοποίησης — χωρίς τις δυσκολίες της εγκατάστασης.

Με clincher ελαστικό P ZERO Race RS, η απόδοση κύλισης βελτιώνεται κατά 12% σε σχέση με την κανονική SmarTUBE, και κατά 24% σε σχέση με μια κλασική σαμπρέλα από βουτύλιο.

Πρόκειται για το ταχύτερο και πιο αποδοτικό setup με σαμπρέλα που έχει παρουσιάσει ποτέ η Pirelli και δεν είναι τυχαίο που, αθλητές από τις ομάδες Alpecin-Deceuninck και Lidl-Trek χρησιμοποιούν ήδη τον συνδυασμό P ZERO Race RS + SmarTUBE RS σε χρονόμετρα με πολλές αναβάσεις.

Χάρη στο ελάχιστο βάρος και την κορυφαία κύλιση, συγκρίσιμη πλέον με το tubeless, είναι ιδανική για αγώνες ατομικής χρονομέτρησης και ορεινές διαδρομές.

Διατίθεται στη διάσταση 26/35-622, με βαλβίδες Presta 42, 60 και 80 mm, καλύπτοντας πλήρως τα σημερινά clincher ελαστικά φαρδύτερου προφίλ.

Η νέα SmarTUBE RS είναι ήδη διαθέσιμη στο διαδίκτυο και στα εξειδικευμένα ποδηλατικά καταστήματα.

 

Δείτε επίσης

Οι ΠοδηΛάτρεις στο 13o Κινηματογραφικό φεστιβάλ Χανίων

Mε το ποδήλατο και στον κινηματογράφο Οι ΠοδηΛάτρεις προσκαλούν όλους τους πολίτες των Χανίων (χρήστες ποδηλάτων ...

29oς Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας: άλλη μια νίκη του ποδηλάτου!

O Γύρος με τα περισσότερα χαμόγελα Ο Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας παραμένει η μεγαλύτερη, μαζική «ποδηλατοβόλτα» ...

Ποδηλατοβόλτες: Κάθε ρόδα μετράει

Το ποδήλατο είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να μετακινείται κάποιος σε επίπεδο γειτονιάς και ...

Pin It on Pinterest