Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | Το «ηλεκτρικό» LOOK E-765 Optimum E-Road
look E-765 OPTIMUM

Το «ηλεκτρικό» LOOK E-765 Optimum E-Road

LOOK E-765 Optimum: οι ανηφόρες γίνονται ευθείες…

Το LOOK E-765 Optimum αποτελεί το πρώτο μοντέλο της γαλλικής εταιρείας στην ανερχόμενη κατηγορία ποδηλάτων δρόμου με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Το εντυπωσιακό μοντέλο E-765 Optimun αντιπροσωπεύει μία διαφορετική κατεύθυνση της LOOK, αξιοποιώντας την απαράμιλλη τεχνογνωσία της εταιρείας γύρω από το carbon σε συνδυασμό με την υπεροχή ενός ολοκληρωμένου συστήματος ηλεκτροκίνησης – μοτέρ και μπαταρία – της Fazua.

Η κατασκευή του Ε-765 Optimum γίνεται εξ’ ολοκλήρου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της γαλλικής εταιρείας, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα κατασκευής και απόδοσης, με το boost που παρέχει η ηλεκτρική υποβοήθηση.

look E-765 OPTIMUM

Το πλαίσιο του LOOK Ε-765 Optimum κατασκευάζεται από υλικό carbon – 25% high modulus, 31% intermediate modulus, 31% high resistance και 13% specific fibre – με τα κομμάτια του carbon τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενισχυθεί η άνεση και ο endurance χαρακτήρας του ποδηλάτου. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί φυσικά στην ακαμψία και την ανθεκτικότητα, καθώς το πλαίσιο καλείται να διαχειριστεί αυξημένες δυνάμεις και βάρος.

look E-765 OPTIMUM

3D Wave

Γνωστή για τις πρωτοποριακές τις ιδέες, η γαλλική εταιρεία έχει εφαρμόσει στα seat stays του πλαισίου μία νέα σχεδίαση 3D Wave, η οποία ενσωματώνει δύο εκτροπές στους carbon σωλήνες. Ταυτόχρονα, η στρατηγική τοποθέτηση του carbon επιτρέπει στο πίσω τρίγωνο του E-765 Optimum να απορροφάει αποτελεσματικότερα – σε ποσοστό 15% – τα κάθετα χτυπήματα του οδοστρώματος – σε σύγκριση με μια τυπική κατασκευή άνθρακα, με αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της άνεσης.

Το ενσωματωμένο σύστημα ποτηριών Direct Drive και η ενισχυμένη περιοχή της μεσαίας τριβής παρέχουν στο ποδήλατο υψηλά επίπεδα ακαμψίας – ακόμα και για τον 5 φορές νικητή του Tour de France, Bernard Hinault. Ο ζωντανός θρύλος της αγωνιστικής ποδηλασίας, συνέβαλε σημαντικά στην εξέλιξη του LOOK E-765 Optimum και είναι ο πρεσβευτής του μοντέλου και της γαλλικής εταιρείας.

look E-765 OPTIMUM

Bernard Hinault: «Όταν οι σχεδιαστές της LOOK μου εκδήλωσαν τον πόθο τους να εξελίξουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο δρόμου με carbon πλαίσιο, ομολογώ πως έμεινα έκπληκτος. Ωστόσο, ο χρόνος που πέρασα μαζί τους στη φάση της εξέλιξης, μαζί με τις πρώτες πεταλιές με έπεισαν αμέσως! Πρόκειται για μία πραγματική επανάσταση για κάθε ποδηλάτη. Δεν πίστευα ποτέ πως θα μπορούσαν να διατηρήσουν αναλλοίωτες όλες τις αισθήσεις που σου μεταδίδει ένα 100% muscle driven αγωνιστικό ποδήλατο δρόμου». 

Ηλεκτροκίνηση Fazua

Το σύστημα ηλεκτροκίνησης της Fazua είναι παγκοσμίως γνωστό για την ευκολία ενσωμάτωσής του και το χαμηλό βάρος – το μοτέρ και η μπαταρία προσθέτουν μόλις 4,6 κιλά στο συνολικό βάρος του ποδηλάτου, με ολόκληρο το ποδήλατο να ζυγίζει 13,4 κιλά.

look E-765 OPTIMUM

Το πλαίσιο υποδέχεται το σύστημα της Fazua στο εσωτερικό του υπερμεγέθη κάτω σωλήνα δημιουργώντας ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Η ηλεκτροκίνηση θα υποβοηθήσει τον αναβάτη μέχρι τα 25 χλμ./ώρα, με τέσσερις λειτουργίες – συμπεριλαμβανομένης της επιλογής «rocket mode» των 400W – μέσω του τηλεχειριστηρίου στο τιμόνι, ενώ το σύστημα ασκεί ελάχιστη αντίσταση στο δισκοβραχίονα κατά την κύλιση σε μεγαλύτερες ταχύτητες, στη λειτουργία μηδενικής βοήθειας.

look E-765 OPTIMUM
Το σύστημα ηλεκτροκίνησης της Fazua – μοτέρ και μπαταρία

Το σύστημα Fazua διαθέτει ενσωματωμένη εφαρμογή, η οποία επιτρέπει τη μετατροπή του smartphone σε έναν πλήρως λειτουργικό υπολογιστή ποδηλάτου, συμπεριλαμβανομένης της πλοήγησης GPS, της καταγραφής ταχύτητας και μετρήσεων για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται το μοτέρ και η μπαταρία. Επιπλέον, το σύστημα ηλεκτροκίνησης είναι εντελώς αποσπώμενο, μετατρέποντας το E-765 Optimum σε ένα «κανονικό» ποδήλατο δρόμου.

Το πρώτο ηλεκτρικό ποδήλατο δρόμου της LOOK είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις:
* E-765 Optimum Ultegra Di2 – 7.699,00€
* E-765 Optimum Ultegra – 6.499,00€
Αντιπρόσωπος: www.kassimatiscycling.gr
www.lookcycle.com

Δείτε επίσης

Jeroboam Gravel Challenge: Καλαμάτα, 8 – 10 Μαΐου 2020

Το Gravel έρχεται στην Ελλάδα Μια μοναδική πρόκληση 150 χιλιομέτρων στις χωμάτινες διαδρομές του μαγευτικού ...

Fabio Jakobsen Αποκλειστική Συνέντευξη

Fabio Jakobsen: το νέο «αστέρι» της Deceuninck – Quick-Step

Fabio Jakobsen: με έναν «παλιό γνώριμο» στο Calpe… Αποκλειστική συνέντευξη του ταλαντούχου σπρίντερ της Deceuninck ...

Ble ΕΦΚΑ στα Κανάρια Νησιά!

Πόσοι από εμάς έχουμε φανταστεί να κάνουμε ποδήλατο στα Κανάρια νησιά; Πόσοι από εμάς ξέρουμε ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest