Home | ΑΓΟΡΑ | MTB | KTM LYCAN 27 MASTER

KTM LYCAN 27 MASTER

Με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Tο Lycan του 2016 έχει μεταμορφωθεί, στο τελευταίο στάδιο της εξέλιξης του, σε ένα πραγματικό «όπλο» για χρήση marathon.

Το τελευταίο δείγμα ευφυΐας των μηχανικών της KTM ονομάζεται Straight-Line-Link (SSL) και, συνδυαστικά με την τεχνολογία Rocker Blade, φέρνει την επανάσταση στις οπίσθιες αναρτήσεις. Η τεχνολογία SSL προσφέρει υψηλή ευαισθησία στη λειτουργία της οπίσθιας ανάρτησης στις μικρές ανωμαλίες και μεγάλη απορροφητικότητα στα δυνατά χτυπήματα, διατηρώντας την αποδοτικότητα στο πεταλάρισμα.

Screen Shot 2016-07-10 at 12.00.49 (1)

Η ομάδα εξέλιξης της αυστριακής εταιρείας ξόδεψε πολύ χρόνο για να εξασφαλίσει υψηλά επίπεδα ακαμψίας στο μοχλικό και το οπίσθιο τρίγωνο. Το ψαλίδι είναι κατασκευασμένο από το ίδιο carbon υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιείται και στο εμπρόσθιο τρίγωνο του πλαισίου. Στα νύχια του ψαλιδιού, στο σημείο που ενώνονται τα chainstays με τα seatstays, δεν υπάρχουν bearing points, για να διατηρηθεί η ακαμψία σε υψηλά επίπεδα. Το μοχλικό παρέχει στο αναβάτη 125 χιλιοστά διαδρομής, υπεραρκετά για να καλύψουν πλήρως τις απαιτήσεις της κατηγορίας, ενώ τα ρουλεμάν του είναι μεγαλύτερης διαμέτρου για καλύτερη αντοχή.

Όπως προστάζει η τάση της εποχής, το κούτελο είναι σχεδίασης tapered, η δρομολόγηση των καλωδίων γίνεται εσωτερικά του πλαισίου και το οπίσθιο τρίγωνο είναι σχεδίασης BOOST 148mm. H βάση για την δαγκάνα του οπίσθιου φρένου είναι σχεδίασης Postmount και η μεσαία τριβή τυπου pressfit BB 89.5. Χαρακτηριστική είναι η χρήση της side swing τεχνολογίας στο εμπρόσθιο σασμάν που διασφαλίζει ομαλότερη και ακριβέστερη λειτουργία με λιγότερη δύναμη.

Στην έκδοση Master, το Lycan είναι εξοπλισμένο με την εξαιρετική εντεκάρα μηχανική σειρά XT M8000 της Shimano. Ο δισκοβραχίονας διαθέτει δύο δίσκους σε πάτημα 36-26t που συνδυαστικά με το 11-40t πάτημα της κασέτας θα κάνει το Lycan να σκαρφαλώσει στις ψηλότερες βουνοκορφές. Για την απροβλημάτιστη λειτουργία του εμπρόσθιου συστήματος φροντίζει το 32αρι Fox Float 27.5 FIT4 με 130 χιλιοστά διαδρομής και 15αρι περαστό άξονα, ενώ στο μοχλικό συναντάμε το αερίου αμορτισέρ Fox Float DPS Perf-Elite, LV, EVOL. Το πτυσσόμενο παλουκόσελο είναι το υδραυλικό KindShoc LEV-DX με 125 χιλιοστά διαδρομής. Tέλος, οι τροχοί αποτελούνται από αλουμινίου στεφάνια της KTM, πλεγμένα σε DT-Swiss κέντρα και ελαστικά Schwable Rocket Ron EVO TL.
Τιμή: 4.934€
Αντιπρόσωπος: www.molho.com

Δείτε επίσης

Ο Egan Bernal εκτός Γύρου Γαλλίας στο 17ο ετάπ

Εγκαταλείπει τις ελπίδες της για διάκριση η Team INEOS Grenadiers Ο 23χρονος αναβάτης της INEOS ...

Bike Citizens: «Play and Bike to Work»

Οι Bike Citizens (ή η ποδηλατική πλατφόρμα Bike Citizens) εγκαινιάζουν μια νέα ψηφιακή εκστρατεία με τίτλο "Play and Bike to Work". Ημερομηνία εκκίνησης: 31 Αυγούστου 2020

Το ΚΠIΣΝ γιορτάζει για τέταρτη χρονιά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου 2020

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με στόχο την προαγωγή ενός πιο δραστήριου και οικολογικού τρόπου ζωής, συμμετέχει ενεργά, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020, με δράσεις που υλοποιούνται από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest