Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | FSA K-Force WE: Νέος παίχτης στο παιχνίδι!

FSA K-Force WE: Νέος παίχτης στο παιχνίδι!

Wireless Electronic!

H FSA παρουσίασε επίσημα την πρώτη της ηλεκτρονική σειρά K-Force WE για χρήση δρόμου.

Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας και εξέλιξης, η προηγμένη ηλεκτρονική σειρά K-Force WE είναι επιτέλους έτοιμη! Με εκλεπτυσμένη σχεδίαση και καινοτόμες τεχνολογίες υπόσχεται να μεταμορφώσει τον τρόπο οδήγησης των ποδηλάτων δρόμου.

Η νέα σειρά K-Force WE συνδυάζει ασύρματη τεχνολογία στις λεβιεδομανέτες, για την ευκολότερη τοποθέτηση και τη δημιουργία πιο «καθαρού» και αεροδυναμικού κόκπιτ χωρίς καλώδια, με ηλεκτρονική καλωδίωση στα σασμάν για τη σύνδεση με μπαταρία μεγάλης διάρκειας και τη βελτίωση του αισθητικού αποτελέσματος.

product-2

Οι λεβιεδομανέτες διατίθενται, για πρώτη φορά, σε δύο μεγέθη για να μπορεί ο αναβάτης να επιλέξει, βάση του μεγέθους της παλάμης του, πιο του ταιριάζει καλύτερα.
Κάθε μανέτα τροφοδοτείται με ενέργεια από μία μπαταρία τύπου CR2032 και επικοινωνεί με τα σασμάν μέσω του αποδοτικού και αξιόπιστου πρωτοκόλλου ANT+, γεγονός που κάνει συμβατή τη σύζευξη και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών ANT+.
Επίσης, θα είναι διαθέσιμη και μία ειδική εφαρμογή app, μέσα από την οποία ο αναβάτης θα μπορεί να προγραμματίζει τη λειτουργία του γκρουπ και να αποθηκεύει και να αναλύει τα δεδομένα.

product-3

Τα σασμάν τροφοδοτούνται από μία κοινή μπαταρία που θα ενσωματώνεται στο εσωτερικό του παλουκόσελου και, σύμφωνα με τα λεγόμενα της FSA, θα έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία από αυτές των ανταγωνιστικών εταιρειών. Επίσης, ο αναβάτης θα μπορεί να πληροφορείται ανά πάσα στιγμή για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από το σχετικό led στο επάνω μέρος του εμπρόσθιου σασμάν.

product-4

Στη σχεδίαση των σασμάν, και ιδίως του οπίσθιου, οι σχεδιαστές της FSA τα έχουν καταφέρει περίφημα. Ο συνδυασμός του χρυσού με το μαύρο προσδίδει μία αίσθηση πολυτέλειας και κάνει το γκρουπ να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά.
Υψηλής ποιότητας είναι και η κατασκευής τους, με τα υλικά carbon και τιτάνιο να έχουν την τιμητική τους, ενώ όπως ισχυρίζονται οι μηχανικοί της εταιρείας, μεγάλη προσπάθεια έχει γίνει και στον τομέα της απόδοσης, με το τελικό αποτέλεσμα να κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Το γκρουπ συμπληρώνεται από carbon δισκοβραχίονα, καινούργια αλουμινίου φρένα – σχεδίασης dual pivot, 11άρα κασέτα με τιτανίου και ατσάλινα γρανάζια και 11άρα αλυσίδα.

Η νέα ηλεκτρονική σειρά FSA K-Force WE θα είναι διαθέσιμη από το Μάρτιο του 2017.
Τιμή:
αναμένεται
Αντιπρόσωπος: www.racingcycles.eu

 

Δείτε επίσης

Το Scott Spark RC αποκτά… Flight Attendant

Ίσως το πιο γρήγορο ποδήλατο XC στον πλανήτη, αποκτά πλέον την ανάρτηση Flight Attendant της ...

Velo-city 2024: Η Γάνδη φιλοξενεί το μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, στον κόσμο

  Καθώς οι ομιλητές ολοκληρώνουν τις παρουσιάσεις τους, η πόλη της Γάνδης μεταμορφώνεται με ταχείς ...

Αγώνας ΜΤΒ Οίτης – Μαυρολιθάρι

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Οίτη Mε πολύ κέφι, pasta party και μουσική, θα γιορτάσουν οι ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest