Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | To εντυπωσιακό κράνος GASS της BRIKO

To εντυπωσιακό κράνος GASS της BRIKO

Στιλ και ασφάλεια!

Υψηλή αεροδυναμική απόδοση, χαμηλό βάρος, μέγιστη προστασία και ιταλική σχεδίαση και αισθητική είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που κάνουν το κράνος GASS της BRIKO να ξεχωρίζει.

To κράνος είναι ένα από τα πιο σημαντικά ποδηλατικά αξεσουάρ που πρέπει να έχει κάθε αναβάτης. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα πολύτιμο και ευάλωτο ζωτικό όργανο, το οποίο προστατεύεται μόνο από τα δέρμα και τα οκτώ οστά του εγκεφαλικού κρανίου. Ο άνθρωπος δεν είναι «σχεδιασμένος» για να συγκρουστεί με την άσφαλτο με 50 ή 60 χιλιόμετρα την ώρα. Οπότε, το να προσθέσει ένα επιπλέον προστατευτικό στο κρανίο είναι μία απίστευτα καλή ιδέα.
Η Briko είναι μία ιταλική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1985 στο Μιλάνο, με σκοπό να δημιουργήσει ιδιαίτερα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής για αθλητές της ποδηλασίας και του ski, που απαιτούν απόδοση και ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς. Σε αυτά τα 30 χρόνια της ιστορίας της, μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα δοκίμασαν και αγωνίστηκαν με τα προϊόντα της. Ποιος μπορεί να λησμονήσει τον ένα και μοναδικό Μarco Pantani και τον κορυφαίο σπρίντερ Mario Cipollini να μάχονται και να διαπρέπουν με τα χαρακτηριστικά γυαλιά και κράνη της Briko!

2

Το εντυπωσιακό κράνος GASS είναι το τελευταίο δημιούργημα της μιλανέζικης εταιρείας και εκτός από την αεροδυναμική του σχεδίαση και την μοναδική αισθητική, διακρίνεται και για την άνεση που προσφέρει στον αναβάτη του. Η Briko έχει φροντίσει κατάλληλα για τον αερισμό και την άνετη εφαρμογή.

Όταν ένας αθλητής προπονείται σκληρά, το κεφάλι είναι ένα από τα μέρη που βοηθά το σώμα να ρυθμίζει τη θερμότητα, και ο εξαερισμός είναι ζωτικής σημασίας για να διατηρήσει το σώμα δροσερό καθώς οι θερμοκρασίες αυξάνονται.

3

Στο GASS, ο εξαερισμός γίνεται με 11 ειδικά τοποθετημένες οπές στο εξωτερικό του κέλυφος, που επιτρέπουν στον εισερχόμενο αέρα να αναπτύξει ταχύτητα και να βγει πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά από το οπίσθιο τμήμα, ώστε να αποφεύγεται η υπερθέρμανση στο κεφάλι ακόμη και τις πιο ζεστές μέρες.
Για την άνετη εφαρμογή και την υγιεινή φροντίζουν τα αντιμικροβιακά μαξιλαράκια Polygiene στο εσωτερικό του κράνους. Επίσης, στην άνετη και σταθερή εφαρμογή του κράνους προσθέτει και το ρυθμιζόμενο σύστημα Χ-LIGHT ROLL FIT.

4

Το κράνος GASS τηρεί τα αμερικανικά και ευρωπαικά πρότυπα ασφαλείας CPSC και CE EN 1078 και είναι διαθέσιμο σε δύο μεγέθη – Medium 53-58 και Large 58-63 – και εφτά χρωματισμούς. Το βάρος του ανέρχεται στα 270γρ για το μέγεθος Medium.

Τιμή: 149.90€
Αντιπρόσωπος: www.action-bikes.gr

Δείτε επίσης

Χειμερινές αποδράσεις – με ποδήλατο και την Let’s Ferry

Με το ποδήλατο – φυσικά – και το χειμώνα Τι χρειάζεται ο άνθρωπος για να ...

Giant REIGN E+: Η επανάσταση στα αγωνιστικά e-MTB

Η νέα εποχή στα αγωνιστικά MTB e-Bikes Με τροχό 29” εμπρός και 27.5” πίσω, το ...

Scott syncros

Tα νέα φωτάκια της Syncros κάνουν τη νύχτα μέρα

Όταν η νύχτα σε βρει στο ποδήλατο… μη χάσεις το – Syncros – φως σου! ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest