Home | Αρχική | H Bianchi εγκαινιάζει νέο εργοστάσιο στο Treviglio
Bianchi εργοστάσιο

H Bianchi εγκαινιάζει νέο εργοστάσιο στο Treviglio

Νέα εποχή για την Bianchi

Το νέο, πλήρως ανακαινισμένο εργοστάσιο της Bianchi στο Treviglio εγκαινιάστηκε παρουσία του Προέδρου και ιδιοκτήτη της εταιρείας, Cavaliere Salvatore Grimaldi

Η Bianchi μοιάζει να μπαίνει σε μια νέα σελίδα της ένδοξης ιστορίας της, καθώς εγκαινιάζει το νέο της, πλήρως ανακαινισμένο εργοστάσιο το οποίο δημιουργήθηκε στο σημείο που η εταιρεία είχε τα κεντρικά της για περισσότερα από 50 χρόνια, στην Via delle Battaglie στο Treviglio.

 

Bianchi εργοστάσιο

H παρουσίαση της νέας αυτής επένδυσης, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο για την ποδηλατική αγορά, εκφράζει ακριβώς την πεποίθηση της εταιρείας πως το μέλλον της Βianchi είναι λαμπρό!

Συνεχίζοντας την παρουσίαση μοντέλων στην κατηγορία δρόμου και με έντονη παρουσία στο World Tour μέσα από την χορηγία της στην Arkea – B&B Hotels, την έντονη παρουσία στο MTB, την εμφάνιση εξαιρετικών μοντέλων στην κατηγορία Gravel και με μια εντυπωσιακή γκάμα e-Bikes – όλα με την σφραγίδα και τον σχεδιασμό της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας – η Bianchi φαίνεται αποφασισμένη να περάσει σε μια νέα φάση ανάπτυξης.

 

Bianchi εργοστάσιο

«Είμαι εξαιρετικά περήφανος για το νέο αυτό εργοστάσιο που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το επαναστατικό πνεύμα της Bianchi», δήλωσε ο Cavaliere del Lavoro, Salvatore Grimaldi. «Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ποδηλατική βιομηχανία την παρούσα εποχή, εμείς έχουμε την χαρά να παρουσιάσουμε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στον κόσμο, το οποίο ταυτόχρονα αποτελεί και ένα σύμβολο ανθεκτικότητας.

Διότι η επένδυσή μας αφορά όχι μόνο ένα εργοστάσιο αλλά το νέο μας σπίτι και εκφράζει την εμπιστοσύνη μας στους ανθρώπους μας, τη μάρκα και τα προϊόντα μας. Το μέλλον της Bianchi θα ξεκινήσει από δω!»

 

Bianchi εργοστάσιο

Το νέο εργοστάσιο, που ολοκληρώθηκε σε 24 μήνες, τοποθετεί την Bianchi ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στην Ιταλία που ευθυγραμμίζονται με τα Industry 5.0 standards χάρη στην χρήση βιώσιμων, καινοτόμων και υψηλής τεχνολογίας λύσεων που τοποθετούν τον άνθρωπο στο επίκεντρο.

 

Bianchi εργοστάσιο

Η νέα γραμμή παραγωγής προσφέρει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης 500 ποδηλάτων ανά βάρδια και σχεδιάστηκε σύμφωνα με το καινοτόμο σκεπτικό λειτουργίας και διαδικασίας παραγωγής που εκπονήθηκε από την Bianchi. Κάθε θέση εργασίας είναι πλήρως ψηφιοποιημένη, ώστε να αυξάνεται στο μέγιστο η παραγωγικότητα.

Το νέο εργοστάσιο διαθέτει επίσης φωτοβολταϊκά 500Kw, που του παρέχουν ενεργειακή αυτονομία κατά τις περιόδους ηλιοφάνειας. Η εσωτερική θερμοκρασία είναι σταθερά ρυθμισμένη στους 23°C και όλες οι λειτουργίες ελέγχου είναι πλήρως αυτοματοποιημένες.

 

Bianchi εργοστάσιο

Ο σχεδιασμός είναι επικεντρωμένος στην ευζωία των εργαζομένων, με εργονομικά σχεδιασμένους σταθμούς εργασίας και εσωτερική ακαδημία για τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση του προσωπικού.

 

Bianchi εργοστάσιο

Και για τους λάτρεις της ιστορικής εταιρείας, η Bianchi διαθέτει πλέον ένα εντυπωσιακό showroom στο οποίο βρίσκονται όλα τα μοντέλα που έχουν σημαδέψει την ιστορία της ποδηλασίας.

 

Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν από τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της Bianchi Salvatore Grimaldi

Ο Marco Gentili νέος CEO της εταιρείας

«Έχω την ευκαιρία να συνεργάζομαι αρκετά χρόνια με τον Marco Gentilli και υπήρξε πάντα από τους πλέον αναγνωρισμένους συμβούλους της Grimaldi Industry AB. Ο Marco ήδη έχει πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην Κίνα, γνωρίζει καλά την χώρα και μιλάει άπταιστα Μανδαρίνικα. Βρίσκεται στην Bianchi από τις 20 Δεκεμβρίου του 2023, έχει ήδη εμπλακεί με πρότζεκτ της εταιρείας και έχει πολύ καλή γνώση της. Σήμερα, από τη θέση του CEO, είμαι βέβαιος πως θα κάνει εξαιρετική δουλειά για την ανάπτυξη της εταιρείας», δήλωσε ο Salvatore Grimaldi.

 

Bianchi εργοστάσιο

Δείτε επίσης

Το Scott Spark RC αποκτά… Flight Attendant

Ίσως το πιο γρήγορο ποδήλατο XC στον πλανήτη, αποκτά πλέον την ανάρτηση Flight Attendant της ...

Velo-city 2024: Η Γάνδη φιλοξενεί το μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, στον κόσμο

  Καθώς οι ομιλητές ολοκληρώνουν τις παρουσιάσεις τους, η πόλη της Γάνδης μεταμορφώνεται με ταχείς ...

Αγώνας ΜΤΒ Οίτης – Μαυρολιθάρι

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Οίτη Mε πολύ κέφι, pasta party και μουσική, θα γιορτάσουν οι ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest