Αν ένα αξεσουάρ πρέπει να βρίσκεται πάντα δίπλα στη θέση που παρκάρετε το ποδήλατό σας στο σπίτι, αυτό είναι μια ποιοτική τρόμπα δαπέδου.

Zefal Alaskan

Τρόμπα για αυτούς που αγαπούν το ποδήλατό τους!

Αν ένα αξεσουάρ πρέπει να βρίσκεται πάντα δίπλα στη θέση που παρκάρετε το ποδήλατό σας στο σπίτι, αυτό είναι μια ποιοτική τρόμπα δαπέδου.

Μια στιβαρή, αποτελεσματική τρόμπα σας επιτρέπει να φουσκώνετε εύκολα και γρήγορα αλλά κυρίως στη σωστή πίεση τα ελαστικά κάθε ποδηλάτου. Είτε το ποδήλατό σας διαθέτει βαλβίδες αυτόματες ή γαλλικές η Αlaskan προσαρμόζεται παντού, ενώ διαθέτει διπλό θάλαμο αέρα ώστε η κάθε βύθιση του εμβόλου να είναι διπλά αποδοτική.

Σύμφωνα με την Zefal χρειάζονται μόλις 8 βυθίσεις για να φουσκώσετε ένα ελαστικό δρόμου σε πίεση 100 psi. Η ποιότητα κατασκευής είναι υψηλή σε κάθε σημείο της τρόμπας, από την βαλβίδα και το σωλήνα μέχρι το μανόμετρο. Το βάρος της στα 2.2 κιλά είναι αισθητό και αποπνέει σιγουριά και στιβαρότητα. Σίγουρα μπορείτε να βρείτε φτηνότερες επιλογές, ωστόσο η Alaskan θα φροντίσει να κάνει τη δουλειά της σωστά για πολλά χρόνια.

Τιμή: 80 €
Αντιπρόσωπος: KCP Group τηλ: 210 5317960

Δείτε επίσης

Bell Avenue MIPS

Bell Avenue MIPS, ένα κράνος για ποδηλασία δρόμου των…VIPS!

«Ασφάλεια επί κεφαλής» με το Bell Avenue MIPS Αναζητάς κορυφαία ποιότητα, άνεση και αισθητική για ...

Lazer Genesis: Πιο ελαφρύ από ποτέ

Το Lazer Genesis είναι το πιο ελαφρύ κράνος της Βέλγικης εταιρείας Mε βάρος που δεν ...

Alba SOLO

Alba Solo: Doesn’t make you faster… αλλά είναι πανέμορφα

H ALBA Optics συνδυάζει το vintage με την υψηλή τεχνολογία H Alba Optics είναι μια ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest