Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Διασυλλογικός Αγώνας ΜΤΒ Λάρισας

Διασυλλογικός Αγώνας ΜΤΒ Λάρισας

Διασυλλογικός Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας ΜΤΒ Λάρισας

Ο ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας τον διασυλλογικό Αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας XCC, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 στο Άλσος Μεζούρλου στη Λάρισα.

Οι κατηγορίες που παίρνουν μέρος στον αγώνα είναι οι εξής: Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Μάστερς, Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Μίνι Μεγάλα, Μίνι Μικρά και Σούπερ Μίνι. Ο αγώνας είναι εναγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Πρόγραμμα αγώνα
13:00: Άνοιγμα Γραμματείας
14:30: Τεχνικό Συνέδριο
15:00: Εκκίνηση αγώνα κατηγοριών Σούπερ μίνι (χρόνος 15’)
Εκκίνηση αγώνα κατηγοριών Μίνι μικρά (χρόνος 15’)
Εκκίνηση αγώνα κατηγοριών Μίνι μεγάλα (χρόνος 15’)
Εκκίνηση αγώνα κατηγοριών Παμπαίδων, Παγκορασίδων (χρόνος 20’)
Εκκίνηση αγώνα κατηγοριών Παίδων, Κορασίδων (χρόνος 25’)
Εκκίνηση αγώνα κατηγοριών Έφηβων, Νεανίδων (χρόνος 30’)
Εκκίνηση αγώνα κατηγοριών Ανδρών, Γυναικών, Μάστερς (χρόνος 30’)
18:00 Λήξη αγώνων – Απονομές

Τοποθεσία – Διαδρομή
Η τοποθεσία είναι το Άλσος Μεζούρλου στη Λάρισα και η διαδρομή για την κατηγορία Α είναι σούπερ μίνι, μίνι μικρά και μίνι μεγάλα, δασικοί δρόμοι – μονοπάτια (μήκος στροφής 700μ.) και για τις υπόλοιπες κατηγορίες δασικοί δρόμοι, μονοπάτια (μήκος στροφής 1830μ.).

Συμμετοχή
Κάθε σωματείο μπορεί να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό αθλητών και αθλητριών. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ ή άλλης ποδηλατικής ομοσπονδίας ενεργό για το 2023.
Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023. Τα σωματεία – μέλη ΕΟΠ μπορούν να αποστείλουν ομαδική δήλωση συμμετοχής (συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα) στη διεύθυνση email: pgslarisssas@gmail.com στην οποία αναγράφονται υποχρεωτικά ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και το ονοματεπώνυμο κάθε ποδηλάτη (-σσας). Δε θα γίνουν εγγραφές στο χώρο της Γραμματείας η οποία θα λειτουργεί μόνο για παράδοση αριθμών και υπογραφές στα φύλλα αγώνα.

Οικονομικοί όροι
Παράβολο συμμετοχής
5 ευρώ ανά αθλητή (-τρια) για τις κατηγορίες σούπερ μίνι, μίνι μικρά, μίνι μεγάλα και παμπαίδων / παγκορασίδων
10 ευρώ ανά αθλητή (-τρια) για τις κατηγορίες παίδων/κορασίδων, εφήβων/νεανίδων, ανδρών/γυναικών και μάστερς.
Δεν θα γίνουν δεκτές πληρωμές στη Γραμματεία την ημέρα του αγώνα και η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται συγκεντρωτικά ανά σωματείο στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου.

Τράπεζα Πειραιώς – ΙΒΑΝ: GR2101726090005609102034115
Δικαιούχος: Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας

Τα αποδεικτικά κατάθεσης αποστέλλονται μαζί με τη δήλωση συμμετοχής. Δήλωση συμμετοχής που δεν συνοδεύεται από τα αντίστοιχα αποδεικτικά κατάθεσης ανάλογου παραβόλου, δεν θα γίνεται δεκτή. Τα παράβολα δεν επιστρέφονται σε περίπτωση μη συμμετοχής αθλητή ή αθλητών στους αγώνες. Τυχόν έξοδα τραπεζών επιβαρύνουν αποκλειστικά τους εντολείς. Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα, τα παράβολα θα επιστραφούν στο ακέραιο.

Γραμματεία
Θα λειτουργεί σε χώρο πλησίον της εκκίνησης, την ημέρα του αγώνα από τις 13:00. Οι αρχηγοί των ομάδων θα προσέρχονται για την επίδειξη δελτίων και την παραλαβή των αριθμών αγώνα. Υπογραφές στα φύλλα αγώνα μέχρι και 30’ την εκκίνηση κάθε κατηγορίας. Κάθε ποδηλάτης θα προσέρχεται για υπογραφή με την αγωνιστική του ενδυμασία και τον αριθμό αγώνα τοποθετημένο.

Τεχνικό συνέδριο/τεχνική ενημέρωση
Στο χώρο της γραμματείας το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023 14:30 για όλες τις κατηγορίες.

Κανονισμοί
Ο αγώνας διοργανώνεται με τους κανονισμούς τη ΕΟ Ποδηλασίας και πιο συγκεκριμένα στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας καθώς και αυτούς της UCI.

Περιοχή Τροφοδοσίας – Τεχνικής βοήθειας
Μία δίπλα στην περιοχή εκκίνησης/τερματισμού. Μόνο εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι – μηχανικοί ομάδων θα έχουν πρόσβαση στη ζώνη τροφοδοσίας τεχνικής βοήθειας και θα φέρουν καρτελάκι που θα τους παραχωρηθεί από τον διοργανωτή.

Έπαθλα
Ο νικητής (τρια) κάθε κατηγορίας θα λάβει κύπελλο. Οι τρεις πρώτοι θα λάβουν μετάλλιο. Οι έξη πρώτοι ποδηλάτες (-ισσες) κάθε κατηγορίας όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω, θα καλεστούν στις απονομές και θα λάβουν δίπλωμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την τέλεση απονομής βραβείων για κάποια κατηγορία είναι η συμμετοχή έξη ποδηλατών (ή τριών για τις γυναικείες κατηγορίες) ανά επίσημη κατηγορία ΕΟΠ. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει συγχώνευση κατηγοριών και απονομές επάθλων.

Απονομές
Οι απονομές όλων των κατηγοριών θα γίνουν μετά τη λήξη των αγώνων, σε χώρο πλησίον της γραμματείας.

Έλεγχος αντιντόπινγκ
Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ της UCI και του ΕΣΚΑΝ.

 

Ποινές
Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

Γενικές πληροφορίες
Αλυτάρχης του αγώνα είναι ο Κωνσταντίνος Μπαρπαγιάννης και διευθυντής ο Ζαφείρης Τσιλίκης. Το πλησιέστερο νοσοκομείο είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Αποδοχή Συμμετοχής – Προσωπικά δεδομένα
Με τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.

Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποίηση της. Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

Ο διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος, εφόσον ρητά αναγνωρίζει και σέβεται το περιεχόμενο των άρθρων 92 ως και 96 του Κανονισμού Αγώνων της ΕΟΠ.

δηλωση συμμετοχής διασυλλογικου αγωνα 14-10-23

 

Δείτε επίσης

Velo-city 2024: Η Γάνδη φιλοξενεί το μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, στον κόσμο

  Καθώς οι ομιλητές ολοκληρώνουν τις παρουσιάσεις τους, η πόλη της Γάνδης μεταμορφώνεται με ταχείς ...

Αγώνας ΜΤΒ Οίτης – Μαυρολιθάρι

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Οίτη Mε πολύ κέφι, pasta party και μουσική, θα γιορτάσουν οι ...

Colnago Fleur-de-Lys

Συλλεκτικό Colnago Fleur-de-Lys για τον 111ο Γύρο Γαλλίας

Αν το ποδήλατο είχε ανακαλυφθεί εγκαίρως, το Colnago Fleur-de-Lys θα ταίριαζε θαυμάσια σε έναν αναγεννησιακό ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest