Home | ΑΓΟΡΑ | ROAD | WILIER Triestina GTR SL

WILIER Triestina GTR SL

Για όλες τις χρήσεις!

Με το μοντέλο GTR SL η Wilier κατάφερε να δημιουργήσει ένα ευπροσάρμοστο ποδήλατο δρόμου, ικανό να καλύψει τις απαιτήσεις όλων των αναβατών – αγωνιζόμενων και μη.

Όσοι ασχολούνται με την ποδηλασία δρόμου γνωρίζουν καλά πως η Wilier αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της. Οι πρώτες σελίδες άρχισαν να γράφονται το 1906 και μετά από 110 χρόνια, η εμπειρία που έχει αποκτήσει η εμβληματική ιταλική εταιρεία είναι τεράστια. Μία εταιρεία που δεν σταμάτησε ποτέ να συνδυάζει την πιο προηγμένη τεχνογνωσία με την εφευρετικότητα και την πρωτοτυπία.

Tο GTR SL έχει σχεδιαστεί να είναι ελαφρύ και αποδοτικό για αγωνιστική χρήση και ταυτόχρονα άνετο και ευέλικτο για απολαυστικές βόλτες χωρίς άγχος. Το πλαίσιο κατασκευάζεται από ένα μίγμα carbon 60 ΤΟΝ / 40 ΤΟΝ με αποτέλεσμα το βάρος του να ανέρχεται μόλις στα 990γρ.

banner4

Οι μηχανικοί της Wilier έχουν εφαρμόσει τεχνολογίες που αναπτύχθηκαν για τα μοντέλα Zero.7, Cento1SR και Cento1AIR και προσδίδουν ακαμψία και βελτιωμένη αεροδυναμική. Η integrated σχεδίαση του πιρουνιού βελτιώνει την στρεπτική ακαμψία λόγω του τρόπου που τοποθετεί το down tube και το top tube σε σχέση με το head tube. H νέα χαμηλότερη θέση του down tube ενσωματώνεται ιδανικά με το crown του πιρουνιού, δημιουργώντας ένα αεροδυναμικό προφίλ, το οποίο μειώνει περαιτέρω την αντίσταση του αέρα. Η τρύπα για την είσοδο για της βίδας που σφίγγει το φρένο παραμένει κρυμμένη πίσω από το down tube.

banner5

Τα seat stays έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση χωρίς να επηρεάζεται αρνητικά η ακαμψία του οπίσθιου τριγώνου, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη ποιότητα κύλισης. Το διαφορετικό πάχος των σωλήνων επιτρέπει στους μηχανικούς να τελειοποιήσουν την οδηγική αίσθηση. Κοντά στο seat tube, η διάμετρος των seat stays είναι μεγαλύτερη για να εξασφαλιστεί η ακαμψία – και η αποτελεσματικότητα – και μικραίνει όπως εκτείνονται προς τα κάτω, επιτρέποντας την μέγιστη απορρόφηση των κάθετων καταπονήσεων.

Στην μεσαία τριβή, οι σωλήνες αποκτούν τετράγωνο σχήμα και πιο έντονες άκρες, βελτιώνοντας την στρεπτική ακαμψία και διατηρώντας ταυτόχρονα το πρότυπο PF 86,5mm. Αυτή η σχεδίαση επιτρέπει στους μηχανικούς της Wilier να χρησιμοποιήσουν ασύμμετρα chain stays ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα κατά το πεταλάρισμα, περιορίζοντας τις απώλειες δύναμης στο ελάχιστο. Επίσης, η μοντέρνα σχεδίαση επιτρέπει την χρήση φαρδύτερων ελαστικών – έως 28mm – τονίζοντας τον ευπροσάρμοστο χαρακτήρα του GTR SL.

To Wilier GTR SL είναι διαθέσιμο είτε σαν «frameset», είτε σαν «complete» ποδήλατο, σε τρεις χρωματικές επιλογές: Yellow, Black Acid Green και Carbon Red.
Τιμή frameset: 1898,00€
Τιμή complete: από 2898,00€
Αντιπρόσωπος: Racing Cycles τηλ: 210 3312610
www.racingcycles.eu

Δείτε επίσης

Continental Grand Prix 5000 Special Edition

Continental Grand Prix 5000 Special Edition

Προς τιμήν του Γύρου Γαλλίας To Continental Grand Prix 5000 Special Edition είναι το πρώτο ...

Βραβεία Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Μεγάλες διακρίσεις για Ελληνικές πόλεις Στον πανέμορφο χώρο του Ζαππείου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης για ...

israel start up nation froome

Στην Israel Start – Up Nation ο Chris Froome

Από το Λονδίνο στο Ισραήλ… Καταιγιστικές οι εξελίξεις σε σχέση με τον Chris Froome Αμέσως ...

Αφήστε μια απάντηση

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest