Home | Αρχική | Tihiorace MTB 2025

Tihiorace MTB 2025

Το διήμερο 10 & 11 Μαΐου έγιναν με επιτυχία οι αγώνες Mountain Bike στα πλαίσια του Tihiorace μέσα σε πανέμορφες ποδηλατικές διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό το Τείχιο Δωρίδας.

Παράλληλα με τον OPEN αγώνα έγινε και ο διασυλλογικός αγώνας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Το αγωνιστικό διήμερο ξεκίνησε το Σάββατο 10 Μαΐου με τον αγώνα των 63km (Marathon).

• Στον διασυλλογικό αγώνα των 63km (Marathon) νικητές αναδείχθηκαν οι Θεόδωρος Πετρίδης (ΣΥ.ΦΑ Γέρακας) στην κατηγορία Master A, ο Βαγγέλης Κωνσταντίνου (Α.Σ. ΑΛΦΑ), στην κατηγορία Master Β, ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος (Α.Σ. ΑΛΦΑ) στην κατηγορία Master Γ, ο Μιχάλης Καλέμπουλας (Δ.Ν. Κρήτης) στην κατηγορία Master Δ, ο Ευστράτιος Μανωλίδης (ΑΕΚ) στην κατηγορία Ανδρών και η Καρούσου Μαρία Ειρήνη (Π.Σ. Κρόνος Νικαίας) στην κατηγορία Γυναικών.
• Στον OPEN αγώνα των 63km (Marathon) νικητές αναδείχθηκαν οι Άγγελος Κόκκορης στην κατηγορία Μ2, ο Αθανάσιος Καλογερόπουλος στην κατηγορία Μ3, ο Χρήστος Τζιμογιάννης στην κατηγορία Μ4 και ο Νίκος Μουρέλλος στην κατηγορία Μ5.

 

Οι αγώνες συνεχίστηκαν την Κυριακή 11 Μαΐου με τους αγώνες των 16km και των 36km.

• Στον διασυλλογικό αγώνα των 36km νικητές αναδείχθηκαν οι Θεόδωρος Πετρίδης ( ΣΥ.ΦΑ Γέρακας) στην κατηγορία Master A, ο Ιωάννης Γιάνναρος (ΑΣΑΣΑΕ Τιτάνες) στην κατηγορία Master Β, ο Παναγιώτης Μπουτούρης στην κατηγορία Master Γ (Π.Σ. Κρόνος Νικαίας), ο Κωνσταντίνος Λαϊνας στην κατηγορία Master Δ (Π.Σ. Λέσβου), ο Βασίλης Βιτζηλαίος (Π.Ο. Πατρών) στην κατηγορία Ανδρών και η Καρούσου Μαρία Ειρήνη (Π.Σ. Κρόνος Νικαίας) στην κατηγορία Γυναικών.
• Στον OPEN αγώνα των 36km νικητές αναδείχθηκαν οι Φίλιππος Γιάνναρος (Μ1), Βασίλης Τζώρτζης (Μ2), Γιώργος Καλόγηρος (Μ3), Πάνος Βεργετόπουλος (Μ4) και Νίκος Μουρέλλος (Μ5).
• Στον αγώνα των 16km (Short Race), στους άνδρες, νικητής αναδείχθηκαν οι Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και στις γυναίκες η Πηνελόπη Λάσκαρη.
• Στον αγώνα των e-bikes νικητής ήταν ο Σπύρος Ματιάτος.

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο www.tihiorace.gr

Η φετινή διοργάνωση είχε, για άλλη μια φορά, την μεγάλη συμπαράσταση των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι στελέχωσαν τους σταθμούς ανεφοδιασμού και μετέδωσαν στους δρομείς την θετική τους ενέργεια.
Η οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τους χορηγούς Funky Buddha, Vikos, Barilla, Wudy, Καραμολέγκος, Planet Fruits, Coffee Secret, Oliveum, Carrefour Retail & More, Your Bike Shop καθώς επίσης και την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το δασαρχείο, την ΕΟΠ, την αστυνομία, την ΕΟ Διάσωσης Αχαΐας, την ΕΠΟΜΕΑ Αιγιαλείας, τους ΕΟΠΥΔ Αχαΐας, και όλες τις δημοτικές αρχές της περιοχής για την αμέριστη συμπαράσταση.

Δείτε επίσης

Look 795 Blade RS: Ένα αληθινό έργο τέχνης

Η LOOK Cycle μόλις παρουσίασε τη νεότερη έκδοση του Look 795 Blade RS, σε συνεργασία ...

10os dromos tis fotias

10ος «Δρόμος της Φωτιάς»

Ο «ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ» διοργανώνει ποδηλατικό διασυλλογικό αγώνα (ενταγμένο στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π.) στη ...

Είναι εδώ και είναι ασύρματη! Η νέα Shimano XTR M9200 Di2 wireless

Shimano XTR M9200 Di2 Η Shimano παρουσιάζει τα νέα XTR M9200 Di2 Wireless για ακαριαίες, ακριβείς ...

Pin It on Pinterest