Home | Αρχική | Το Tern GSD είναι το ποδήλατο που αλλάζει τα δεδομένα!
Tern GSD

Το Tern GSD είναι το ποδήλατο που αλλάζει τα δεδομένα!

Το νέο ποδήλατο της Tern δίνει άλλη διάσταση στον όρο «χρηστικότητα»

Δυο παιδιά, τα ψώνια μιας εβδομάδας και ένας αναβάτης σε ένα ποδήλατο κόμπακτ διαστάσεων, γίνεται; Για την Tern φαίνεται πως ναι!

Το Tern GSD είναι το ποδήλατο που σχεδιάστηκε για να μεταφέρει 2 παιδιά, τα ψώνια μιας ολόκληρης εβδομάδας – ή συνολικό βάρος 180 κιλών – και έχει μήκος μόλις 180 εκ. – όσο δηλαδή κι ένα απλό ποδήλατο.

 

Tern GSD
Το τιμόνι διπλώνει και επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του ποδηλάτου

 

Εξαιρετικά χρηστικό. Εντυπωσιακά μικρό!
Χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες διπλώματος της Tern, χωράει άνετα σε ένα αυτοκίνητο τύπου VW Touran και δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο σε ένα απλό διαμέρισμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το Tern GSD δεν έχει μεγέθη – όπως όλα τα διπλωτά – και μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί από αναβάτες με ύψος από 1.50 έως 1.95, γεγονός που σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί – το ίδιο ποδήλατο – από τον μπαμπά, τη μαμά, το παιδί, τον φίλο, τη φίλη απ’ όλους δηλαδή, χωρίς να έχει σημασία το φύλο ή η σωματική διάπλαση.

 

 

Tern GSD
Δέχεται δύο παιδικά καθίσματα!

 

Ένα ποδήλατο για όλη την οικογένεια
Με αρκετό χώρο για δύο καθίσματα Thule Maxi, καθώς και αρκετό χώρο για ψώνια, το Tern GSD θα γίνει το νέο σας SUV. Το τύπου low step πλαίσιο, επιτρέπει να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε ευκολα και με ασφάλεια, ανεξαρτήτως βάρους, ενω το εξαιρετικά χαμηλό κέντρο βάρους του, το καθιστά εντυπωσιακά σταθερό.

 

 

Tern GSD
Ένα για όλους!

 

Και μάλιστα χωρίς μεγέθη…
Τα SUV δεν έχουν μεγέθη… small, medium ή large. Γιατί λοιπόν να έχει ένα ποδήλατο που είναι προορισμένο να αντικαταστήσει το SUV; Το GSD μπορεί να οδηγηθεί από αναβάτες με ύψος από 1.50 έως 1.95 και, χάρη στο ρυθμιζόμενο λαιμό και την κόμπακτ γεωμετρία του, όλες οι απαραίτητες ρυθμίσεις γίνονται σε δευτερόλεπτα.

 

 

Tern GSD
Απλώς φορτώστε το!

Κουβαλάει τα πάντα…
Το GSD δίνει άλλη διάσταση στον όρο cargo καθώς μπορεί να μεταφέρει με άνεση έως 180 κιλά φορτίου (μαζί με τον αναβάτη). Μπορεί να δεχτεί Cargo Hold Panniers και Shortbed και Transporteur racks που του επιτρέπουν να κουβαλάει τα ψώνια μια εβδομάδας αλλά και τον… νεροχύτη της κουζίνας!

 

 

Tern GSD
Δέχεται δύο μπαταρίες και η αυτονομία του… απογειώνεται!

 

Μοτέρ και μπαταρία από την Bosch για… το γύρο του κόσμου!
Μεταφέρετε τα παιδιά στην κορυφή του λόφου; Κανένα πρόβλημα! Το GSD διαθέτει σύστημα μοτέρ-μπαταρίας της Bosch για μέγιστη αξιοπιστία και απόδοση.

Επιπλέον, είναι ένα από τα λίγα ποδήλατα της αγοράς που διαθέτουν το σύστημα Dual Battery της Bosch, με δυνατότητα χρήσης 2 μπαταριών ταυτόχρονα, για αύξηση της εμβέλειάς του πάνω από τα 250 χιλιόμετρα. Μπορείτε να ταξιδεύετε με άνεση από το πρωί ως το βράδυ ή να κινείστε στην πόλη για μια βδομάδα με μια μόνο φόρτιση!

 

 

Tern GSD
Άνετη θέση οδήγησης

 

Γεωμετρία τύπου «βλέπεις και σε βλέπουν»
Η όρθια θέση οδήγησης, είναι ένα από τα ατού του GSD. Ο αναβάτης βρίσκεται σε άνετη, όρθια θέση οδήγησης ενώ η εργονομική τοποθέτηση τιμονιού και χειριστηρίων χαλαρώνει την πίεση σε λαιμό και καρπούς. Στην όρθια θέση οδήγησης έχει κάποιος σημαντικά καλύτερη ορατότητα στο δρόμο αλλά και τον βλέπουν καλύτερα τα άλλα οχήματα.

 

 

Tern GSD

 

Ποιοτικά περιφερειακά και ασφάλεια
Το ποδήλατο διαθέτει 4πίστονα υδραυλικά δισκόφρενα Magura, ειδικά σχεδιασμένα από την Schwalbe ελαστικά 65mm, boost thru-axle κέντρα και ειδικά σχεδιασμένες ακτίνες 36mm – ό,τι είναι απαραίτητο δηλαδή για ένα ποδήλατο που μπορεί να μεταφέρει βάρος 180 κιλών. Το κεντρικό του στάντ μπορεί άνετα να συγκρατήσει το ποδήλατο με βαρος έως 80 κιλά, γεγονός που επιτρέπει το να καθίσουν τα παιδια επάνω, με το ποδήλατο τοποθετημένο στο κεντρικό στάντ.
Διαθέτει επίσης φωτιστικά LED, ανακλαστικά αυτοκόλλητα για υψηλή ορατότητα αλλά και χαμηλό κέντρο βάρους και μικρού μεγέθους τροχούς για ιδανική οδηγική συμπεριφορά.

Το ποδήλατο θα διατίθεται σε 4 χρώματα ενώ μια μεγάλη σειρά από αξεσουάρ, με το λογότυπο της Tern έχει ήδη δημιουργηθεί για να το υποστηρίξει.

Tern GSD

Το Tern GSD εκφράζει απόλυτα την τάση στις σύγχρονες πόλεις για ποδήλατα πρακτικά, χρηστικά και λειτουργικά. Ποδήλατα που θα μπορουν να αντικαταστήσουν τα αυτοκίνητα ή και να δημιουργήσουν ένα νέο πρότυπο μεταφορών.

Ανυπομονούμε να το δοκιμάσουμε!

 

 

Δείτε επίσης

Για προπόνηση στα βουνά του Taiwan KOM

Στην χώρα του ποδηλάτου, με ποδήλατο Μπορεί να βρεθείς στην Ταΐβάν για ρόλερς αλλά αυτό ...

ΚΟΚ και ποδήλατο

Earth Dialogues: Πόλεις χωρίς αυτοκίνητο

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στο ποδήλατο, στο Κ44, στο πλαίσιο των Earth Dialoges που διοργανώνει η ...

Woom Original 3 Automagic

Το «μαγικό» WOOM Original 3 Automagic!

WOOM Original 3 Automagic όπως λέμε «μαγεία»… Πιστεύετε στη μαγεία; Αν όχι, τότε το ολοκαίνουργιο ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest