Home | ΔΟΚΙΜΕΣ | Αξεσουάρ | GARMIN Index™ Smart Scale

GARMIN Index™ Smart Scale

Μετράει!

Δοκιμάζουμε την πρώτη «έξυπνη» ζυγαριά της αμερικανικής εταιρείας την Garmin Index

Εάν είσαι ποδηλάτης που σέβεται τον εαυτό του και το άθλημα και «κυνηγάει» την μέγιστη δυνατή απόδοση τότε η ζυγαριά θα πρέπει να είναι ο πιο πιστός σου σύντροφος γιατί από την μία σου λέει πάντα και μόνο την αλήθεια (όσο και αν… πονάει μερικές φορές) και από την άλλη σε βοηθάει να ελέγχεις σε καθημερινή βάση το σωματικό σου βάρος που αποτελεί καταλυτικό παράγοντα στο κομμάτι των επιδόσεων.

image

Στην περίπτωση της αμερικανικής εταιρείας Garmin, η «έξυπνη» ζυγαριά Index™ Smart Scale εκτός από την… αλήθεια σου λέει πολλά περισσότερα. Χρησιμοποιώντας την, έχεις την δυνατότητα να καταγράφεις σε καθημερινή βάση επιπλέον στοιχεία όπως δείκτη μάζας σώματος, ποσοστό λίπους, ποσοστό νερού, οστική και μυϊκή μάζα. Το καλύτερο όμως όλων είναι πως σου δίνει την επιπλέον δυνατότητα, συνδέοντας την μέσω Wi-Fi με συμβατό smartphone ή με τον υπολογιστή, να μεταφέρεις όλα αυτά τα δεδομένα ασύρματα και να τα συγκεντρώσεις στο Garmin Connect™, για να τα βλέπεις και να αναλύεις σε βάθος χρόνου το αποτέλεσμα και την πορεία των προσπαθειών σου.

image2-1024x768

Βγάζοντας την ζυγαριά από το κουτί εντυπωσιάζεσαι από την βαριά και ποιοτική της κατασκευή με την γυάλινη επιφάνεια και την ευανάγνωστη LCD οθόνη για την καταγραφή των στοιχείων. Στο πίσω μέρος της ζυγαριάς υπάρχει η ειδική υποδοχή για της τέσσερις μπαταρίες τύπου ΑΑ (συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο) που παρέχουν, σύμφωνα με λεγόμενα της Garmin, 9 μήνες αυτονομία, ένα στρογγυλό κουμπάκι που κάνει reset και ένας συρόμενος διακόπτης που αλλάζει την μονάδα μέτρησης (kg/lbs/st).

H λειτουργία της ζυγαριάς είναι πολύ απλή. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στην ιστοσελίδα www.garminconnect.com και να συνδέσεις την συσκευή με το συμβατό WPS Router και με την σχετική εφαρμογή του κινητού σου ή απ ευθείας με τον υπολογιστή και είναι έτοιμη για λειτουργία.

Η ζυγαριά είναι τόσο «έξυπνη» που σου δίνει την δυνατότητα να προσκαλέσεις έως και 15 φίλους σου μέσα από τον προσωπικό σου λογαριασμό Garmin Connect™, για να γίνουν χρήστες της συσκευής, αρκεί να έχουν και οι ίδιοι λογαριασμό. Έτσι κάθε φορά που θα ζυγίζονται τα δεδομένα θα μεταφέρονται αυτόματα στον λογαριασμό τους.

Μόλις ανέβεις επάνω στην ζυγαριά αρχίζει η αυτόματη καταγραφή των στοιχείων. Πρώτα αναγράφονται στην οθόνη τα κιλά του σωματικού βάρους και αμέσως μετά αναγράφεται το όνομα του χρήστη. Ανάλογα με το ποιος από τους χρήστες την χρησιμοποιεί πιο συχνά, η συσκευή αναγράφει το όνομα του πρώτο. Για να αλλάξεις το όνομα του χρήστη απλά κανείς ένα μικρό «tap» με τα δάχτυλα του ποδιού σου επάνω στην γυάλινη επιφάνεια. Στην συνέχεια, η συσκευή κλειδώνει το όνομα του χρήστη και εμφανίζει στην οθόνη σταδιακά και τα υπόλοιπα στοιχεία και μόλις ολοκληρωθεί η καταγραφή τα ανεβάζει αυτόματα στην εφαρμογή Garmin Connect™. Τόσο απλά!

Η πρώτη προσπάθεια της Garmin στην κατηγορία των έξυπνων ζυγαριών έγινε με επιτυχία. Η συσκευή Index™ Smart Scale διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, απλότητα και ακρίβεια στην λειτουργία της και μέσα από την ασύρματη καταγραφή και συγκέντρωση των δεδομένων στο Garmin Connect™ σου δίνει την δυνατότητα να βλέπεις και να αναλύεις σε βάθος χρόνου την πορεία των προσπαθειών σου προς τον επιθυμητό στόχο.
Τιμή: 169€
Αντιπρόσωπος: www.garmin.gr

Δείτε επίσης

Marin Bobcat Trail 3

MARIN Bobcat Trail 3: ένα μοντέρνο hardtail για όλους!

Marin Bobcat Trail 3: made for fun! Όταν αναφερόμαστε σε ποδήλατα βουνού, αναφερόμαστε αυτομάτως στις ...

H Pon.Bike δημιουργεί τη μεγαλύτερη ποδηλατική εταιρεία στον πλανήτη!

H συγχώνευση της Dorel Sports με την Pon.bike αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά ποδηλάτου Η ...

H Nutrilab Team στο Ironman 70.3 Costa Navarino

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ο αγώνας IRONMAN 70.3 Greece Costa Navarino θα διεξαχθεί στη Μεσσηνία ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest