Home | Αρχική | Βόλτα με ποδήλατο στις γκαλερί της Αθήνας

Βόλτα με ποδήλατο στις γκαλερί της Αθήνας

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου σχεδιάζουμε μια ξεχωριστή βόλτα για 20 φιλότεχνους ποδηλάτες.

Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) και την οργανωτική ομάδα της Art-Athina, το MBike και το Skirt Ride, διοργανώνουν μια βόλτα με ποδήλατο σε 5 γκαλερί της Αθήνας που συμμετέχουν στο πολιτιστικό διήμερο Gallery Weekend 2015.

 

DSCF3353

Επιλέξαμε γκαλερί που ταιριάζουν με μια όμορφη και βατή διαδρομή με το ποδήλατο. Θα επισκεφθούμε συνολικά 5 γκαλερί όπου θα έχουμε μια σύντομη ξενάγηση. Συγκεκριμένα θα επισκεφθούμε τους ακόλουθους χώρους και εκθέσεις:

a.antonopoulou art – Δημήτρης Μεράντζας, «Περίπατος», Εγκατάσταση

AD Gallery – Γιάννης Τσαρούχης, Νίκος Κεσσανλής, Μποστ, Γιάννης Γαΐτης, Στηβ Γιανάκος, Αλέξης Ακριθάκης, Απόστολος Γεωργίου, Τάσος Παυλόπουλος, Νίκος Τρανός, Γίγας, Steven C. Harvey, Ευαγγελία Μπασδέκη, Ηλίας Καφούρος,

«Όταν η Αντικουλτούρα Συναντά την Κοινωνία», Ομαδική έκθεση

DSCF3344

Αίθουσα Τέχνης Ρεβέκκα Καμχή – Αντωνάκης, Nobuyoshi Araki, Ross Bleckner, Paul Desborough, Olafur Eliasson, Nan Goldin, Κωνσταντίνος Κακανιάς, Αλεξάνδρα Κεχαγιόγλου, Χρυσάνθη Κουμιανάκη, Ντιάννα Μαγκανιά, Μίλτος Μανέτας, Julian Opie, Gabriel Orozco, Κώστας Ρουσσάκης, ΧΟΥΣ / Εμμανουήλ Χουσάκος,
«Κήποι σε Εξέλιξη», Επιμέλεια: Στάβια Γριμάνη, Ομαδική έκθεση με έργα βίντεο, ζωγραφικής, φωτογραφίας, γλυπτικής, εγκατάστασης


The Breeder
– Ανδρέας Λόλης, Γλυπτική, Εγκαταστάσεις

Bernier/Eliades – Mario Merz, Mixed Media

DSCF3360

Η εκκίνηση είναι στην Πλατεία Κοτζιά την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. Η διαδρομή ακολουθεί βατούς δρόμους και τελειώνει στο Θησείο.

Όσοι κάνετε κέφι, μετά τη βόλτα στην γκαλερί, μπορείτε να μας κάνετε παρέα σε μια προαιρετική βόλτα στον καινούριο ποδηλατόδρομο της Αθήνας που ενώνει το Θησείο με το Φάληρο.

Υπολογίζουμε ότι με τις ξεναγήσεις η βόλτα θα διαρκέσει 3 περίπου ώρες.

Για πρακτικούς λόγους, στη βόλτα μπορούν να συμμετέχουν μόνο 20 φίλοι ποδηλάτες. Γι’ αυτό… βιαστείτε! Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας είναι να έχετε δηλώσει πατώντας εδώ το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Η πολιτιστική εκδήλωση Gallery Weekend διεξάγεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και με το Δήμο Θεσσαλονίκης.

DSCF3374

Δείτε επίσης

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Fabio Jakobsen

Αισιόδοξα τα νέα για τον Fabio Jakobsen Παρακολουθούμε κι εμείς, όπως όλοι οι φίλοι της ...

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Fabio Jakobsen ύστερα από ατύχημα στον Γύρο Πολωνίας

Όλες οι σκέψεις των φίλων της αγωνιστικής ποδηλασίας κοντά στο νεαρό αθλητή Όπως ανακοίνωσε πριν ...

Κινούμαι ηλεκτρικά: Η Γενική Γραμματέας του ΥΠΕΝ κ. Αλεξάνδρα Σδούκου μας δίνει όλες τις πληροφορίες

Κινούμαι ηλεκτρικά: Η πλατφόρμα άνοιξε Ποιός καταλληλότερος για να μας δώσει όλες τις πληροφορίες σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest