Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Ο Σπανόπουλος νικητής του αγώνα «Μεγάλου Αλεξάνδρου»
Στην ατομική χρονομέτρηση, που έγινε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπανόπουλος από την ομάδα Etcetera με συνολική απόσταση 5150 μέτρα.

Ο Σπανόπουλος νικητής του αγώνα «Μεγάλου Αλεξάνδρου»

Στην ατομική χρονομέτρηση, που έγινε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπανόπουλος από την ομάδα Etcetera με συνολική απόσταση 5150 μέτρα.

Την επόμενη μέρα από την πλατεία Επταλόφου στους Αμπελοκήπους, ξεκίνησε ο αγώνας στις 10:00 το πρωί με προορισμό τον Αρχάγγελο Αλμωπίας. Από τα πρώτα χιλιόμετρα υπήρξαν πολλά ξεκολλήματα, με υψηλή μέση ωριαία ταχύτητα. Μετά από 48 ανηφορικά χιλιόμετρα ο Γιάννης Σπανόπουλος τερμάτισε στην πρώτη θέση, παραμένοντας πρώτος του γύρου.

Η τρίτη και τελευταία μέρα οι αθλητές ξεκίνησαν δυνατά με τον Νεόφυτο Σακελλαρίδη από την ομάδα SPTableware να κερδίζει το 3ο και τελευταίο εταπ. Η διαφορά χρόνου δεν ήταν όμως αρκετή για να πάρει την φανέλα από τον Σπανόπουλο  που κέρδισε την Βεραμάν φανέλα του Διεθνή ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος .

 | mbike.gr | mbike.gr

Την φανέλα για την κατηγορία εφήβων τις πρώτες δύο ημέρες φορούσε ο Ζήσης Σούλιος του Π.Ο. Καρδίτσας, αλλά η πτώση που είχε την τελευταία ημέρα τον άφησε πίσω από τον αθλητή της εθνικής Σερβίας  RAJOVI DUSAN που φόρεσε την φανέλα την τρίτη και τελευταία ημέρα .

 

Δείτε επίσης

The Gravel of Marathon: Εκεί που γεννήθηκε η υπέρβαση

Στις 15 Νοεμβρίου, ο Μαραθώνας γράφει ένα νέο κεφάλαιο στη μακραίωνη ιστορία του. Για πρώτη ...

ΕΥΔΑΠ Fun Ride: ζήσε τον ρυθμό του Gravel of Marathon… χαλαρά!

Δίπλα στη Λίμνη Μαραθώνα · Δωρεάν και ανοιχτό σε όλους Το The Gravel of Marathon ...

UCI GRAN FONDO LOUTRAKI GREECE 2026

Ο διεθνής ποδηλατικός αγώνας επιστρέφει! Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2026, το Λουτράκι φιλοξενεί, για δεύτερη ...

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest