Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Ο Σπανόπουλος νικητής του αγώνα «Μεγάλου Αλεξάνδρου»
Στην ατομική χρονομέτρηση, που έγινε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπανόπουλος από την ομάδα Etcetera με συνολική απόσταση 5150 μέτρα.

Ο Σπανόπουλος νικητής του αγώνα «Μεγάλου Αλεξάνδρου»

Στην ατομική χρονομέτρηση, που έγινε στην παραλία της Θεσσαλονίκης, νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Σπανόπουλος από την ομάδα Etcetera με συνολική απόσταση 5150 μέτρα.

Την επόμενη μέρα από την πλατεία Επταλόφου στους Αμπελοκήπους, ξεκίνησε ο αγώνας στις 10:00 το πρωί με προορισμό τον Αρχάγγελο Αλμωπίας. Από τα πρώτα χιλιόμετρα υπήρξαν πολλά ξεκολλήματα, με υψηλή μέση ωριαία ταχύτητα. Μετά από 48 ανηφορικά χιλιόμετρα ο Γιάννης Σπανόπουλος τερμάτισε στην πρώτη θέση, παραμένοντας πρώτος του γύρου.

Η τρίτη και τελευταία μέρα οι αθλητές ξεκίνησαν δυνατά με τον Νεόφυτο Σακελλαρίδη από την ομάδα SPTableware να κερδίζει το 3ο και τελευταίο εταπ. Η διαφορά χρόνου δεν ήταν όμως αρκετή για να πάρει την φανέλα από τον Σπανόπουλο  που κέρδισε την Βεραμάν φανέλα του Διεθνή ποδηλατικού Γύρου Μέγας Αλέξανδρος .

 | mbike.gr | mbike.gr

Την φανέλα για την κατηγορία εφήβων τις πρώτες δύο ημέρες φορούσε ο Ζήσης Σούλιος του Π.Ο. Καρδίτσας, αλλά η πτώση που είχε την τελευταία ημέρα τον άφησε πίσω από τον αθλητή της εθνικής Σερβίας  RAJOVI DUSAN που φόρεσε την φανέλα την τρίτη και τελευταία ημέρα .

 

Δείτε επίσης

UCI Mobility forum

Βιωσιμότητα και «πράσινη» μετακίνηση: Στην Αθήνα το UCI Mobility & Bike City Forum 2026

UCI Mobility and Bike City Forum Στο επίκεντρο της διεθνούς συζήτησης για τη βιώσιμη κινητικότητα ...

Megalopolis Gravel Classic 2026: Ήταν όλοι νικητές

Το δεύτερο Megalopolis Gravel Classic ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Απριλίου με καθολική επιτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Όλα έτοιμα για το Megalopolis Gravel Classic 2026

Πρόγραμμα δράσεων στη Μεγαλόπολη Me αφορμή το Megalopolis Gravel Classic 2026, η καρδιά της Μεγαλόπολης ...

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest