Home | Αρχική | Ο ΕΡΜΗΣ στο ΟΑΚΑ: Μια ευκαιρία για παιδιά κάθε ηλικίας
ΕΡΜΗΣ

Ο ΕΡΜΗΣ στο ΟΑΚΑ: Μια ευκαιρία για παιδιά κάθε ηλικίας

Για να γνωρίσουν τα παιδιά το άθλημα της ποδηλασίας και να κάνουν σωστά τα πρώτα τους βήματα, η επαφή τους με έναν αθλητικό σύλλογο, όπως ο ΕΡΜΗΣ, αποτελεί ιδανική λύση

 

Αν το παιδί σας θέλει να ασχοληθεί με την ποδηλασία και να γνωρίσει ένα απολαυστικό άθλημα, που προσφέρει άφθονες συγκινήσεις, ο ΠΑΣ ΕΡΜΗΣ μπορεί να είναι η λύση!

 

ΕΡΜΗΣ

Ένας ιστορικός σύλλογος, με ιστορία 70 ετών από την ίδρυσή του, μετακομίζει από το Μαρκόπουλο στο ΟΑΚΑ και στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, το οποίο και θα αποτελεί την προπονητική του έδρα από τον Σεπτέμβριο του 2023.

 

Σκοπός του ΕΡΜΗ είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη μίας ακαδημίας ποδηλασίας, στην οποία τα παιδιά θα αποκτήσουν σωστή οδηγική συμπεριφορά και όχι μόνο θα αγαπήσουν το ως άθλημα αλλά και θα εντάξουν το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους.

 

ΕΡΜΗΣ

Οι προπονητές

Το προπονητικό team απαρτίζεται από τον Γιώργο Πορτελάνο και τη Χριστίνα Πρίντεζη.

Ο Γιώργος Πορτελάνος, ένας αθλητής με παρουσία στους Ολυμπιακους του ‘92 στην Βαρκελώνη αλλά και σε παγκόσμια πρωταθλήματα, υποστηρίζει τον ΕΡΜΗ με τις προπονητικές του ικανότητες και μοιράζεται την πλούσια εμπειρία του!

Η Χριστίνα Πρίντεζη, αθλήτρια σε μεγάλες ομάδες τη χώρα μας, με συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος, μέσα από την αγάπη της για τα παιδιά και τις γνώσεις της, έχει καταφέρει, σε σύντομο χρονικό διάστημα να τα κάνει να αγαπήσουν το άθλημα της ποδηλασίας.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου λοιπόν, ο ΕΡΜΗΣ προσκαλεί τους γονείς με τα παιδιά τους να επισκεφθούν το ΟΑΚΑ κατά τις ώρες προπονήσεων της ομάδας και να δοκιμάσουν το όμορφο άθλημα της ποδηλασίας.

 

ΕΡΜΗΣ

 

Για περισσότερες πληροφορίες :  

  • email: spmermis@gmail.com
  • Tηλ: 6975884100

Δείτε επίσης

Η Lael Wilcox θέλει να κάνει τον γύρο του κόσμου με ποδήλατο — πιο γρήγορα από οποιονδήποτε άνθρωπο

Lael Wilcox – World Record Και δεν μιλάμε για γυναικεία κατηγορία. Μιλάμε για το απόλυτο ...

Oiti Mountain Bike Race – Mavrolithari 2026

3ος Αγώνας Ορεινής Ποδηλασίας 20 & 21 Ιουνίου 2026 Οι εγγραφές για το 3ο Oiti ...

Shimano EX 300

Shimano EX300: Τα κάνει όλα και συμφέρει

Shimano ΕΧ 300 cycling shoes Το ποδηλατικό παπούτσι που δεν είναι ένα ακόμη ποδηλατικό παπούτσι ...

Pin It on Pinterest