Home | Αρχική | 3o Molyvos Urban MTB Race

3o Molyvos Urban MTB Race

Η Λέσβος δείχνει το δρόμο!

Στο πλαίσιο του Lesvos Ride Grand Prix 2016 ξεκινά το 3o Molyvos Urban MTB Race, ένας υπέροχος αγώνας στα σοκάκια του Μολύβου και μια θαυμάσια ευκαιρία για μια επίσκεψη στο πανέμορφο νησί.

 

Ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού Αθλητισμού και Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, την Δημοτική Ενότητα Μήθυμνας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Β. Αιγαίου και του Lesvos Ride συνδιοργανώνουν τον 3ο ποδηλατικό γύρο Μολύβου (3rd Molyvos Urban MTB Race ) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.

Φανταστείτε μία διαδρομή στα μοναδικά σοκάκια του Μολύβου, κάτω από το μαγευτικό σαλκίμι, ανάμεσα από πολύχρωμες αυλές και παραδοσιακά αρχοντικά, δίπλα από πέτρινες κρήνες και πολιτιστικά μνημεία. Μέσα από το ιστορικό κέντρο με τα μαγαζιά, τις ταβέρνες και τα κρεμαστά μπαλκόνια τους, στο παραδοσιακό λιμανάκι και ως το κάστρο. Τώρα ας την κάνουμε πραγματικότητα ταξιδεύοντας…. πάνω σε δύο ρόδες!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο ποδηλατικός γύρος Μολύβου αναβαθμίζεται.

Μετά την μεγάλη απήχηση από τους μεγάλους και μικρούς φίλους της ποδηλασίας φέτος για πρώτη φορά θα έχουμε διήμερο ποδηλατικών δράσεων .

Έτσι το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαΐου στις 5:00μμ στο δασάκι στο γήπεδο οι μικροί μας φίλοι-ποδηλάτες μπορούν να λάβουν μέρος σε ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές και να συμμετέχουν ανάλογα με την ηλικία τους στις ποδηλατικές δράσεις που θα γίνουν από το Lesvos ride. Τα παιδιά που μπορούν να λάβουν μέρος είναι από 5 μέχρι 14 ετών. 

Κυριακή 22 Μαΐου 2016: 

Το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2016 στις 10:30πμ θα γίνει ο 3ος Ποδηλατικός γύρος Μολύβου. Το σημείο εκκίνησης είναι στο δασάκι πάνω από το γήπεδο στο δρόμο για την Εφταλού και θα υπάρξουν 4 κατηγορίες αγωνιζομένων:

ΕΦΗΒΩΝ        από 15 μέχρι 18 ετών

ΑΝΔΡΩΝ        από 18 μέχρι 40 ετών

ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ  από 40 και πάνω

ΓΥΝΑΙΚΩΝ     όλες οι ηλικίες

Η διαδρομή της Κυριακής θα περνά μέσα από τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια του χωριού, την αγορά, τον πλάτανο, πάνω από το λιμάνι, ως το κάστρο, και μέσα από μονοπάτια χωμάτινα και σκαλοπάτια, θα επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στις δράσεις του διημέρου είναι η υπεύθυνη δήλωση για ανήλικους και για παίδεςη παρουσία γονέα. Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την βρείτε στα σημεία που γίνονται οι προεγγραφές, καθώς και από την σελίδα του Φορέα Τουρισμού Μολύβουwww.theotheraegean.com

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 15,00 € και ισχύει μόνο για την μεγάλη διαδρομή και για τις κατηγορίες Εφήβων, Ανδρών, Βετεράνων και Γυναικών. Τα παιδιά κάτω των 15 ετών που θα αγωνιστούν στις δυο μικρότερες διαδρομές, δεν θα πληρώσουν συμμετοχή.

Όσοι από τους αγωνιζομένους της μεγάλης διαδρομής δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 το κόστος θα μειωθεί στα 10,00 €. 

Η προεγγραφή μπορεί να γίνει στα γραφεία του Φορέα τηλ. 22530 71990 09:00-15:00 ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.theotheraegean.com ή στο info@lesvosride.gr

Στα ποδηλατικά καταστήματα της Μυτιλήνης:

1) Anagno Cycles, Ηλ. Βενέζη 8

2) Καραντώνης, 1ο χλμ. Μυτιλήνης-Παναγιούδας

3) Moto Planet, Παρ. Αεροπόρου Γιανναρέλλη

4) Simandiris Cycling, Ξενοφώντος 2.

Στην Καλλονή:

1) Ζαχαροπλαστείο ΕΛΕΝΑ, Αρίσβη Καλλονή

Στο Lesvos Ride τηλ. 6980681184.

Όλοι οι ποδηλάτες πρέπει να είναι την ημέρα του αγώνα στο σημείο που θα βρίσκεται η γραμματεία μία ώρα πριν την εκκίνηση για να παραλάβουν τους αριθμούς και να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους.

Απονομές

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος του γύρου. Θα δοθούν κύπελλα στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και μετάλλια στους επομένους 3. Σε όλους τους αγωνιζομένους θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής.

Εκπτώσεις – Προσφορές

Η εταιρία BLUE STAR FERRIES παρέχει έκπτωση 50% στην μετακίνηση των αθλητών και των συνοδών τους από και προς το νησί της Λέσβου, στα πλαίσια της ποδηλατικής διοργάνωσης 3ος Ποδηλατικός γύρος Μολύβου – 3nd Molyvos Urban MTB Race

Η έκπτωση παρέχεται αναλόγως διαθεσιμότητας.

Για κρατήσεις θέσεων και έκδοση εισιτηρίων παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε έγκαιρα (τουλάχιστον τρεις εργάσιμες πριν την αναχώρηση) με το λιμενικό τους γραφείο στον Πειραιά, Πρακτορείο GIOVANTI, τηλ. 210 4119171 ή με το λιμενικό τους γραφείο στην Μυτιλήνη, PICOLO TRAVEL, τηλ. 22510 27000. Για κράτηση θέσεων και έκδοση εισιτήριων την ημέρα της αναχώρησης του πλοίου, δεν θα είναι δυνατή η παροχή έκπτωσης.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ενημερώσεις για τις διαδρομές που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες.

Επίσης παρακάτω αναφέρονται οι επιχειρήσεις μέλη που προσφέρουν ελκυστικά πακέτα διαμονής για τους αθλητές που θα συμμετέχουν στον αγώνα έως 30 ευρώ.

AKTI HOTEL

PANORAMA HOTEL

AMFITRITI HOTEL

ALKYONIS STUDIOS & APPARTMENTS

ERIPHILLY HOTEL

Για διευκρινίσεις και για περισσότερες πληροφορίες όσο αναφορά τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Φορέα Τουρισμού.

To ΜΒike υποστηρίζει και φέτος τον αγώνα ως χορηγός επικοινωνίας.

Δείτε επίσης

Για προπόνηση στα βουνά του Taiwan KOM

Στην χώρα του ποδηλάτου, με ποδήλατο Μπορεί να βρεθείς στην Ταΐβάν για ρόλερς αλλά αυτό ...

ΚΟΚ και ποδήλατο

Earth Dialogues: Πόλεις χωρίς αυτοκίνητο

Ένα απόγευμα αφιερωμένο στο ποδήλατο, στο Κ44, στο πλαίσιο των Earth Dialoges που διοργανώνει η ...

Ανάκληση Scott Speedster 2022

Ανάκληση Scott Speedster 2022 H Scott ανακοινώνει ανάκληση μοντέλων Speedster Road και Gravel, μοντέλων 2022 ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest