Home | ΑΓΟΡΑ | Το νέο οπίσθιο ραντάρ Garmin Varia RTL510
Garmin varia RTL 510

Το νέο οπίσθιο ραντάρ Garmin Varia RTL510

Garmin Varia RTL510

Το νέο οπίσθιο ραντάρ Varia RTL510 από την Garmin βοηθάει τους ποδηλάτες να ξεχωρίζουν σε κάθε διαδρομή, μέρα ή νύχτα. 

Το οπίσθιο ραντάρ Varia RTL510 διαθέτει νέο σχεδιασμό και βελτιωμένες λειτουργίες ασφάλειας. Με αυξημένη ορατότητα, ακρίβεια στον εντοπισμό των οχημάτων και βελτιωμένη αυτονομία μπαταρίας, βοηθάει τους ποδηλάτες να είναι πιο ασφαλείς όπου και όποτε κάνουν ποδήλατο. 

Garmin Varia RTL510

Όταν συνδέεται με οθόνη ραντάρ ή με συμβατή συσκευή Garmin, όπως τα νέα Edge® 130 και Edge 520 Plus, οι ποδηλάτες λαμβάνουν οπτικές και ηχητικές ειδοποιήσεις για οχήματα που τους πλησιάζουν από πίσω από απόσταση μέχρι 140μ. μακριά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το φανάρι είναι ορατό από απόσταση 1,6 χλμ. και σε 220 μοίρες, για να βλέπουν οι οδηγοί των οχημάτων το ποδήλατο, πριν το ραντάρ εντοπίσει το όχημα. 

Garmin Varia RTL510

Ο νέος, κάθετος σχεδιασμός του Varia RTL510 δίνει καλύτερη απόσταση από τα πόδια του ποδηλάτη και ταιριάζει στα περισσότερα ποδήλατα δρόμου, αγωνιστικά ή βόλτας. Το οπίσθιο ραντάρ Varia RTL510 έχει μέχρι 15 ώρες αυτονομία σε αναλαμπές ημέρας και 6 ώρες σε αναλαμπές νύχτας ή σταθερό φωτισμό.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του είναι €199.99. Η έκδοση bundle, η οποία περιλαμβάνει το RTL510 μαζί με οθόνη, διατίθεται στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €299.99.
Αντιπρόσωπος: www.garmin.gr
 

Δείτε επίσης

Alaphillipe

Alaphilippe: η σφραγίδα του πρωταθλητή

Μια σημαντική νίκη για τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ο Julian Alaphillipe ολοκλήρωσε χθες την «τριλογία» ...

Ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη ο ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

O Γιούρι Λεϊτάο νικητής του ατομικού χρονομέτρου στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης O ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός ...

H σύνθεση της Εθνικής μας για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Η σύνθεση της Ελλάδας για τον Γύρο: Αρβανίτου-Γιαννούτσος-Δράκος-Ηλίας-Τζωρτζάκης-Vila, με αναπληρωματικούς Δούζα, Κορτσιδάκη και Ζέγκλη Ανακοινώθηκαν ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest