Home | Διάφορα | Διασυλλογικός αγώνας Mountain Bike

Διασυλλογικός αγώνας Mountain Bike

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας διοργανώνει τον διασυλλογικό αγώνα Mountain Bike XCC

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ: Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Μίνι Μεγάλα Αγόρια – Κορίτσια, Μίνι Μικρά Αγόρια – Κορίτσια.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 9 Απριλίου 2022
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: 13:30 Άνοιγμα Γραμματείας, 15:00 Μίνι Μικρά Αγόρια – Κορίτσια (χρόνος 15’) Μίνι Μεγάλα Αγόρια – Κορίτσια (χρόνος 15’) Παμπαίδες – Παγκορασίδες (χρόνος 20’) Παίδες – Κορασίδες (χρόνος 25’) 17:00 Λήξη αγώνων.
Το πρόγραμμα των αγώνων, θα οριστικοποιηθεί με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχών και θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Τύρναβος, Άλσος Προφήτη Ηλία, πλησίον Κέντρου Υγείας
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Δασικοί δρόμοι – μονοπάτια εντός του άλσους του Προφήτη Ηλία (μήκος στροφής 1.650 μέτρα).
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ ή άλλης ποδηλατικής ομοσπονδίας, ενεργό για το 2022.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 Σωματεία – μέλη ΕΟΠ, μπορούν να αποστείλουν ομαδική δήλωση συμμετοχής (συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα), στη διεύθυνση e-mail: pgslarissas@gmail.com.
Θα αναγράφονται υποχρεωτικά ο αριθμός δελτίου, το έτος γέννησης και το ονοματεπώνυμο κάθε ποδηλάτη (-σσας).
Λόγω του εν ισχύ υγειονομικού πρωτοκόλλου, δε θα γίνουν εγγραφές στον χώρο της Γραμματείας, η οποία θα λειτουργεί μόνο για παράδοση αριθμών και υπογραφές στα φύλλα αγώνα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής:  5  € ανά αθλητή για τις κατηγορίες Μίνι Μεγάλα Αγόρια – Κορίτσια, Μίνι Μικρά Αγόρια – Κορίτσια.
7 € ανά αθλητή για τις κατηγορίες Παμπαίδων, Παγκορασίδων, 10 € ανά αθλητή για τις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων.
Λόγω του εν ισχύ υγειονομικού πρωτοκόλλου, δε θα γίνουν δεκτές πληρωμές στο χώρο της χώρο της Γραμματείας και η εξόφληση θα πρέπει να γίνεται συγκεντρωτικά ανά σωματείο στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου
Τράπεζα Πειραιώς – IBAN: GR2101726090005609102034115 Δικαιούχος: Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας
ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Θα λειτουργεί σε χώρο πλησίον της εκκίνησης, την ημέρα του αγώνα από τις 13:00. Οι Αρχηγοί των ομάδων θα προσέρχονται για την επίδειξη δελτίων και την παραλαβή των αριθμών αγώνα.
Υπογραφές στα φύλλα αγώνα, μέχρι και 30’ πριν την εκκίνηση κάθε κατηγορίας.
Κάθε ποδηλάτης θα προσέρχεται για υπογραφή με την αγωνιστική του ενδυμασία και τον αριθμό αγώνα τοποθετημένο.
Τεχνική Ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί από τον Αλυτάρχη, 30’ πριν την εκκίνηση κάθε κατηγορίας.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Ο αγώνας διοργανώνεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και της UCI, για ό,τι δεν προβλέπεται στους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. Σε ισχύ και οι εγκύκλιοι της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΟΠ, για το αγώνισμα του XCC (10.1-2022)
ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ – ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: Μια (1) δίπλα στην περιοχή Εκκίνησης/Τερματισμού.
Μόνο εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι – μηχανικοί ομάδων θα έχουν πρόσβαση στην ζώνη τροφοδοσίας, τεχνικής βοήθειας και θα φέρουν καρτελάκι που θα τους παραχωρηθεί από τον διοργανωτή.
Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 80% ή της απόσυρσης αθλητών που χάνουν στροφή, θα αποφασιστεί από την Αγωνόδικο επιτροπή και θα ανακοινωθεί στους αθλητές, στο τεχνικό συνέδριο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο.Π.
Για την πρόσβαση στους αγώνες: Αθλητές έως 17 ετών: self-test παρουσία του υπευθύνου COVID κάθε ομάδας ή του προπονητή την ημέρα του αγώνα.
Συνοδοί – προπονητές και το προσωπικό αγώνων (κριτές – οργανωτικό προσωπικό – επίσημοι κ.α.): PCR-test 72 ωρών ή rapid-test 48 ωρών.
Εξαιρούνται από τη διενέργεια τεστ οι πλήρως εμβολιασμένοι και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.
ΕΠΑΘΛΑ: Ο Νικητής (-τρια) κάθε κατηγορίας, θα λάβει κύπελλο. Οι τρεις πρώτοι θα λάβουν μετάλλιο.
Οι πέντε πρώτοι ποδηλάτες (-ισσες) κάθε κατηγορίας όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω, θα καλεστούν στις απονομές και θα λάβουν δίπλωμα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την τέλεση απονομής βραβείων για κάποια κατηγορία είναι η συμμετοχή πέντε ποδηλατών (ή τριών για τις γυναικείες κατηγορίες) ανά επίσημη κατηγορία Ε.Ο.Π..
Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει συγχώνευση κατηγοριών και απονομές επάθλων.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Σε περίπτωση, που οι συνθήκες κατά της πανδημίας το επιτρέψουν, θα υπάρξει ενημέρωση από τον διοργανωτή για την ώρα τέλεσης των απονομών.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π., της UCI και του ΕΟΚΑΝ.
ΠΟΙΝΕΣ: Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.
ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΑΓΩΝΑ: Θα οριστεί από την Ε.Ο.Π.
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Τσιλίκης Ζαφείρης, Τηλ 6944053711, pgslarissas@gmail.com ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: I. Με τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.
Χορηγοί: Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.
Στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.
Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος.

Δείτε επίσης

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ

Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ

12,13,14 Απριλίου 2024, Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου κλείνει φέτος 10 χρόνια ...

Γύρος Γαλλίας 2024

Γύρος Γαλλίας 2024: Ανακοινώθηκε η διαδρομή

  Ο Γύρος Γαλλίας 2024, που θα διεξαχθεί για 111η φορά, θα πραγματοποιηθεί του χρόνου ...

3T Ultra Boost

H 3T παρουσιάζει το 3T ULTRA BOOST

Ένα κορυφαίο gravel με ηλεκτρική υποβοήθηση: 3T Ultra Boost Τώρα μπορείτε να φτάσετε ακόμα πιο ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest