Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Αντοχής

Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Αντοχής

Διασυλλογικός αγώνας δρόμου αντοχής Γύρος Λάρισας

Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός σύλλογος Λάρισας διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Τεμπών, το διασυλλογικό αγώνα δρόμου αντοχής (Γύρος Λάρισας)

Ο παραπάνω αγώνας, που θα γίνει στις 10 Μαρτίου, είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της ΕΟΠ και δίνιε βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ. Ο τόπος συγκέντρωσης είναι το Συκούριομ κτήριο προσκόπων.

Οι κατηγορίες του αγώνας είναι Κορασίδων, Παίδων, Νεανίδων, Εφήβων, Γυναικών, Ανδρών και Masters. Η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 08:30, όπου οι αρχηγοί των ομάδων θα προσκομίσουν τα δελτία των αθλητών συγκεντρωτικά και θα παραλάβουν τους αριθμούς τους.

Η διαδρομή του αγώνα είναι η εξής: Συκούριο – Όσσα – Χειμάδι – Ελευθέριο – ΤΕΜΚΑ – Παράδρομος Ε.Ο. – Δρόμος Λάρισας – Συκουρίου – Συκούριο

– Κατηγορία Κορασίδων: 1 στροφή

– Κατηγορίες Παίδων/Νεανίδων: 2 στροφές x 33,9 χλμ. = 67,8 χλμ.

– Υπόλοιπες κατηγορίες: 3 στροφές x 33,9 χλμ. = 101,7 χλμ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:

– 10:00: Κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων

– 12:20: Κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων/Ανδρών/Γυναικών

– 12:30: Κατηγορίες Masters

Το πρόγραμμα των αγώνων δύναται να τροποποιηθεί, αναλόγως των συμμετοχών. H Γραμματεία θα λειτουργεί από τις 08.30.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 09:30 θα γίνει το τεχνικό συνέδριο στο χώρο της γραμματείας και οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να διαθέτουν αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ ή άλλης ποδηλατικής ομοσπονδίας ενεργό για το 2024. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Ο αγώνας διοργανώνεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας, και πιο συγκεκριμένα στο άθλημα της Ποδηλασίας Δρόμου (αντοχής), καθώς και αυτούς της UCI.

Ο κανονισμός του 80% ή της απόσυρσης αθλητών που χάνουν στροφή, θα αποφασιστεί από την Αγωνόδικο επιτροπή και θα ανακοινωθεί στους αθλητές, στο τεχνικό συνέδριο.

Ο Νικητής (-τρια) κάθε κατηγορίας, θα λάβει κύπελλο. Οι τρεις πρώτοι θα λάβουν μετάλλιο. Οι έξι πρώτοι κάθε κατηγορίας όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω, θα καλεστούν στις απονομές και θα λάβουν δίπλωμα.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την τέλεση απονομής βραβείων για κάποια κατηγορία είναι η συμμετοχή έξι αθλητών (ή αθλητριών για τις γυναικείες κατηγορίες) ανά επίσημη κατηγορία Ε.Ο.Π.. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει συγχώνευση κατηγοριών και απονομές επάθλων.

Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π., της UCI και του ΕOΚΑΝ.

Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI. Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

Ο διοργανωτής σύλλογος δεν έχει καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος. Στους αγώνες θα εφαρμοστεί το εν ισχύ υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Ο.Π, κατά της πανδημίας Covid-19.

 

Δείτε επίσης

H σύνθεση της Εθνικής μας για τον ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας

Η σύνθεση της Ελλάδας για τον Γύρο: Αρβανίτου-Γιαννούτσος-Δράκος-Ηλίας-Τζωρτζάκης-Vila, με αναπληρωματικούς Δούζα, Κορτσιδάκη και Ζέγκλη Ανακοινώθηκαν ...

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Η επίσημη παρουσίαση του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2024

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας Στο Μουσείο της Ακρόπολης η κεντρική Παρουσίαση του ΔΕΗ Διεθνούς ...

Μήνας ποδηλάτου στο This is Athens City Festival

Ελάτε να πάμε για ποδήλατο στην Αθήνα, σε μια πόλη που, παρά την έλλειψη υποδομών, παραμένει φιλική και ευχάριστη στο ποδήλατο. Ακολουθώντας μικρούς, δευτερεύοντες δρόμους, μπαίνοντας σε πάρκα, ανακαλύπτουμε όμορφες γωνιές της αγαπημένης μας πόλης, φυσικά με ποδήλατο!

mbike.gr

Pin It on Pinterest