Home | Αρχική | SPTableware Criterium στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων
SPTableware Criterium
Φωτο: Πέτρος Γκότσης

SPTableware Criterium στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για την Κρόνο Νίκαιας στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων

Το Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων επέλεξε ο Κρόνος για τον αγώνα SPTableware Criterium που διοργανώνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου

Σε ένα εξαιρετικά ασφαλές περιβάλλον με υψηλή ποιότητα ασφάλτου θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας της χρονιάς από τον Κρόνο, το SPtableware Criterium, σε συνεργασία με τον φορέα του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων.
Η πίστα του αυτοκινητοδρομίου αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για έναν αγώνα ταχύτητας καθώς τόσο η σχεδίασή της όσο και η ποιότητα της πίστας επιτρέπουν στους ποδηλάτες να πετύχουν ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τους θεατές.

Ιδιαίτερα εύκολη είναι και η παρακολούθηση ενός τέτοιου, κυκλικής κίνησης αγώνα καθώς οι θεατές θα εχουν την ευκαιρία να έχουν συνολική εικόνα των αθλητών σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής.
Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο Εθνικό Αγωνιστικό Καλεντάρι 2017 της ΕΟΠ και διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

 

SPTableware Criterium
Φωτό: Πέτρος Γκότσης

 

Ιδιαίτερα σημαντική είναι και η συμμετοχή της επαγγελματικής ομάδας SEG Racing στον αγώνα, που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Λουτράκι για το ετήσιο προπονητικό της camp.
Η συμμετοχή της ομάδας της SEG Racing, της οποίας προπονητής είναι από την πρώτη χρονιά της δημιουργίας της ο Βασίλης Αναστόπουλος,  θα δώσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και «διεθνές άρωμα» στον αγώνα.

Μην τον χάσετε!
Ο αγώνας SP Tableware Criterium αναμένεται ένας αγώνας γεμάτος θέαμα! Ο χώρος είναι εξαιρετικός για τέτοια διοργάνωση, η πρόσβαση εύκολη από πολλά σημεία – τόσο από την Αθήνα όσο και από την Πελοπόννησο ενώ υπάρχει άνετο πάρκινγκ και υποδομές.
Ο αγώνας θα είναι «γρήγορος» και, όπως είπαμε ήδη, εύκολο να τον παρακολουθήσει κάποιος εξαιτίας της δομής της κυκλικής πίστας.
Για όλους τους παραπάνω λόγους αποτελεί μια ευκαιρία για μια Κυριακή γεμάτη ποδήλατο!
Το MBike θα βρίσκεται φυσικά εκεί για να χαρεί αλλά και να φωτογραφίσει τον αγώνα με τον φακό του Πέτρου Γκότση.

 

sptableware criterium
Η πίστα του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων

 

Κατηγορίες
Οι κατηγορίες του αγώνα είναι Άνδρες, Έφηβοι, Παίδες, Γυναίκες και Μάστερς.
Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 09:00, την Κυριακή 19/2 στο χώρο συνεδρίων του αυτοκινητοδρομίου ενώ το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 10:00 στον ίδιο χώρο.
Η διαδρομή είναι μήκους 2.100 μέτρων, επίπεδη.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες με δελτίο ΕΟΠ ή UCI σε ισχύ για το 2017 με απεριόριστο αριθμό συμμετοχών ανά Σωματείο, στην περίπτωση που ο αριθμός των δηλωμένων αθλητών-τριών ανά εκκίνηση υπερβεί τους 60, ο διοργανωτής θα επιλέξει μεταξύ των δηλωμένων αθλητών-τριών των Σωματείων μέχρι του αριθμού 60.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους εν ισχύ κανονισμούς δρόμου της ΕΟΠ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ( CRITERIUMS), με κατάταξη τον τερματισμό του τελευταίου γύρου, με νικητή τον πρώτο αθλητή-τρια ή αυτόν που κάλυψε τους περισσότερους γύρους.
Ουδετεροποίηση στροφής, 1 lap για προβλεπόμενη τεχνική βοήθεια μέχρι και την 6η στροφή πριν τον τερματισμό, στον χώρο που θα υποδειχτεί στο Τεχνικό Συνέδριο, μόνον από τους διαπιστευμένους εκπροσώπους του κάθε Σωματείου.
Κατηγορία Μάστερ 18 στροφές Χ 2100 μέτρα.
Κατηγορία Παίδων & Γυναικών 18 στροφές Χ 2100 μέτρα.
Κατηγορία Ανδρών & Εφήβων 25 στροφές Χ 2100 μέτρα.
Οι Έφηβοι αθλητές συμμετέχουν με ελεύθερο ανάπτυγμα. Δεν θα επιτραπεί η υδροδοσία και τροφοδοσία. Απαγορεύεται η κυκλοφορία αυτοκινήτων ή μηχανών των Συλλόγων στον χώρο του αγώνα εκτός των οχημάτων της Οργανωτικής & Αγωνοδίκου Επιτροπής.
Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές ως την ΤΕΤΑΡΤΗ 15.02.2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση kronos@sptableware.gr πλήρως συμπληρωμένες, πέραν της ημερομηνίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές.

Πρόγραμμα Αγώνων
10.30-11.30 Αγώνας circuit κατηγορίες Μάστερ
11.45-12.45 Αγώνας circuit κατηγορίες Παίδων & Γυναικών
13.00-14.15 Αγώνας circuit κατηγορίες Ανδρών & Εφήβων
14.30 Απονομές Νικητών όλων των κατηγοριών

 

sptableware criterium
Φωτο: Πέτρος Γκότσης

Δείτε επίσης

Muc-Off

H Muc-Off επεκτείνει την γκάμα της!

Τέσσερα νέα, συναρπάστικά προϊόντα, έρχονται να εμπλουτίσουν την γκάμα της Muc-Off που γνωρίσαμε από τα ...

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το L’ Étape Greece by Tour de France

Με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα L’ Étape Greece by Tour de France presented by ...

Ο Paolo Bettini είναι το νέο πρόσωπο της ιταλικής 3Τ

Mια συνεργασία made in Italy Τι συμβαίνει όταν ένας Ιταλός, θρύλος του ποδηλάτου και μια ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest