Home | ΔΟΚΙΜΕΣ | Αξεσουάρ | Pro Pressure Checker Digital – Ψηφιακό πιεσόμετρο
Pro Pressure Checker Digital

Pro Pressure Checker Digital – Ψηφιακό πιεσόμετρο

Ένα χρήσιμο gadgetάκι

Τα λάστιχα τα φούσκωσες αλλά… τα φούσκωσες σωστά;

Για όσους επιθυμούν να είναι βέβαιοι για την πίεση των ελαστικών τους ή θέλουν να κάνουν μικρορυθμίσεις και δοκιμές αναζητώντας την ιδανική πίεση ανάλογα με τις συνθήκες, η PRO παρουσιάζει το Pro Pressure Checker Digital.

Ένα όμορφο αξεσουάρ, με βάρος μόλις 78 γραμμάρια και δυνατότητα μέτρησης από 0 έως 11 bar με δύο δεκαδικά ψηφία!

Το Pro Pressure Checker Digital διαθέτει ένα κεντρικό κουμπί λειτουργίας – στο χαρακτηριστικό θαλασσί χρώμα της PRO – με το οποίο τίθεται σε λειτουργία. Με ένα δεύτερο πάτημα γίνεται η επιλογή ανάμεσα σε bar και psi. Αν μείνει εκτός λειτουργίας για 50 δευτερόλεπτα κλείνει αυτόματα, με ένα χαρακτηριστικό ήχο, για εξοικονόμιση μπαταρίας.

Στο επάνω μέρος του Pro Pressure Checker Digital υπάρχει η βαλβίδα απελευθέρωσης του αέρα για μικρορυθμίσεις.

Το Pro Pressure Checker Digital είναι κατάλληλο για βαλβίδες Schrader και Presta, με απλό ξεβίδωμα της μεταλλικής κορώνας (όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε Schrader).

 

Pro Pressure Checker Digital

 

Με την πρώτη ματιά
Το Pro Pressure Checker Digital έχει όντως όψη «pro», είναι ελαφρύ, καλοφτιαγμένο και κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό που είναι προφανές πως θα το προστατεύει από σκληρή χρήση.

Αρκετά μικρό ώστε να το έχετε μαζί σας σε αγώνες (για να ρυθμίζετε πριν την εκκίνηση αναλόγως τις πιέσεις) ή απλώς να βρίσκεται στην τσάντα με τα εργαλεία σας.

Η αίσθηση που δίνει είναι πως πρόκειται για ένα αξιόπιστο gadget, που κάθεται καλά στο χέρι και διαθέτει και οπή για να μπει κορδονάκι.

 

Pro Pressure Checker Digital
Στη χρήση με βαλβίδες Schrader απλώς ξεβιδώνουμε τη μεταλλική κορώνα

 

Στη χρήση
Στη χρήση το Pro Pressure Checker Digital είναι απλό και πρακτικό. Το δοκιμάσαμε τόσο σε βαλβίδες Schrader όσο και Presta και η αλλαγή γίνεται απλά με το ξεβίδωμα της κορόνας (προσοχή γιατί είναι μικρή και εύκολα σας φεύγει από το χέρι…)

Το δοκιμάσαμε σε τροχούς ΜΤΒ και Road, με πιέσεις έως και 120 Psi. Τα δύο δεκαδικά ψηφία σου δείχνουν αν τελικά το 120 είναι σχεδόν 121 και μπορείς εύκολα να προσαρμόσεις την πίεση στις ανάγκες σου.

Στους μικρούς, 16άρηδες τροχούς ενός Brompton δεν «κάθεται» καλά και θέλει λίγη προσπάθεια για να το προσαρμόσεις αλλά είμαστε βέβαιοι πως δεν απευθύνεται σε χρήστες διπλωτών ποδηλάτων έτσι κι αλλιώς…

Η οθόνη του είναι μικρή – προκειμένου να διατηρείται μικρός και ο όγκος – αλλά κατά τη γνώμη μας απολύτως ικανοποιητική. Όταν ολοκληρωθεί η μέτρηση ακούγεται και πάλι ο χαρακτηριστικός ήχος (beep).

 

 

Θα το αγόραζα;
Ας μην κρυβόμαστε – είμαστε όλοι gadgetάκηδες. Τα gadget είναι άμεσα συνδεδεμένα με το ποδήλατο και μας αρέσει. Το Pro Pressure Checker Digital είναι ένα χρήσιμο gadget με το οποίο όχι μόνο μπορούμε να προσαρμόζουμε την πίεση στις ανάγκες μας αλλά και να «τσεκάρουμε» την πίεση της τρόμπας μας γνωρίζοντας αν τελικά τα 50 ή 100 psi που βάζουμε είναι όντως αυτά. 

Με προτεινόμενη λιανική τιμή 19,95 ευρώ, αποτελεί ένα θαυμάσιο δώρο τόσο για μας τους ίδιους ή για κάποιον φίλο. Συστήνεται.

Ψηφιακό πιεσόμετρο PRO
Τιμή: 19,95 (προτεινόμενη λιανική)
Αντιπρόσωπος: Eurotrade LTD, www.bikesworld.gr

Δείτε επίσης

Ο Egan Bernal εκτός Γύρου Γαλλίας στο 17ο ετάπ

Εγκαταλείπει τις ελπίδες της για διάκριση η Team INEOS Grenadiers Ο 23χρονος αναβάτης της INEOS ...

Bike Citizens: «Play and Bike to Work»

Οι Bike Citizens (ή η ποδηλατική πλατφόρμα Bike Citizens) εγκαινιάζουν μια νέα ψηφιακή εκστρατεία με τίτλο "Play and Bike to Work". Ημερομηνία εκκίνησης: 31 Αυγούστου 2020

Το ΚΠIΣΝ γιορτάζει για τέταρτη χρονιά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου 2020

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με στόχο την προαγωγή ενός πιο δραστήριου και οικολογικού τρόπου ζωής, συμμετέχει ενεργά, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020, με δράσεις που υλοποιούνται από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest