Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | MTB Γέρακας 2019 Vol.1 για 5η συνεχόμενη χρονιά

MTB Γέρακας 2019 Vol.1 για 5η συνεχόμενη χρονιά

Ένας απαιτητικός αγώνας ΜΤΒ στην καρδιά μιας περιοχής, στο Γέρακα

Την Κυριακή, στις 24 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ΜΤΒ Γέρακας 2019 Vol.1, στο Γέρακα Αττικής.

Διεξήχθη για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην περιοχή και έχει γίνει πια θεσμός τόσο για την ποδηλασία όσο και για την περιοχή. Παρόλο τις ακραίες καιρικές συνθήκες που είχαν ανακοινωθεί, ο αγώνας έγινε μόνο με χαμηλές θερμοκρασίες και αρκετό αέρα δημιουργώντας απαιτητικές συνθήκες για τους αθλητές του αγώνα.

Η πίστα του αγώνα ήταν ειδικά διαμορφωμένη για αγώνα circuit ορεινής ποδηλασίας μεταφέροντας την ορεινή ποδηλασία μέσα στην καρδιά της περιοχής. Μία έξτρα προσθήκη από την πλευρά της διοργάνωσης ήταν η διαθεσιμότητα κλειστού χώρου για τη γραμματεία του αγώνα, για την παροχή φαγητού και για τις απονομές.

Ο MTB Γέρακας 2019 Vol.1 είχε λίγο από όλα. Από τη μία έναν απαιτητικό αγώνα, εξαιτίας και του δυνατού αέρα, που έθετε προκλήσεις στους αθλητές και τους παρακινούσε να ανταποκριθούν σε αυτές και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και από την άλλη ένα εορταστικό κλίμα μίας εκδήλωσης εορτής κατά τη διάρκεια των απονομών, επιβραβεύοντας τον κόπο τον αθλητών και επιτρέποντας στους επισκέπτες του αγώνα να απολαύσουν τη διοργάνωση.

Δείτε επίσης

The Gravel of Marathon: Εκεί που γεννήθηκε η υπέρβαση

Στις 15 Νοεμβρίου, ο Μαραθώνας γράφει ένα νέο κεφάλαιο στη μακραίωνη ιστορία του. Για πρώτη ...

ΕΥΔΑΠ Fun Ride: ζήσε τον ρυθμό του Gravel of Marathon… χαλαρά!

Δίπλα στη Λίμνη Μαραθώνα · Δωρεάν και ανοιχτό σε όλους Το The Gravel of Marathon ...

UCI GRAN FONDO LOUTRAKI GREECE 2026

Ο διεθνής ποδηλατικός αγώνας επιστρέφει! Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2026, το Λουτράκι φιλοξενεί, για δεύτερη ...

Pin It on Pinterest