Home | ΑΓΟΡΑ | Garmin Fenix Chronos: Ένα εργαλείο – κόσμημα!

Garmin Fenix Chronos: Ένα εργαλείο – κόσμημα!

Το «απόλυτο» ρολόι με GPS!

Το Fenix Chronos είναι το κορυφαίο μοντέλο της Garmin και απευθύνεται σε αθλητικούς τύπους που εκτιμούν την υψηλή ποιότητα κατασκευής και δε συμβιβάζονται.

Κατασκευασμένο για περιπέτεια και δράση, από τα ανώτερα υλικά ωρολογοποιίας, το Fenix Chronos συνδυάζει ανθεκτικότητα με τις πλέον εξελιγμένες λειτουργίες πλοήγησης και προπόνησης.
Το κορυφαίο μοντέλο της Garmin διατίθεται σε 3 εκδόσεις: ανοξείδωτο ατσάλι με vintage δερμάτινο λουράκι, ανοξείδωτο ατσάλι με βουρτσιστό μπρασελέ και τιτάνιο με βουρτσιστό υβριδικό λουράκι. Εντύπωση προκαλεί, εκτός από την πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής του ρολογιού, η ξύλινη θήκη που συνοδεύει το Fenix Chronos και σου δίνει την αίσθηση ενός «premium» προϊόντος.

16084-d6bcc3b0e044a72e41520665a909fc9c

Ο φακός του Fenix Chronos ενισχύει την συνολική ποιότητα καθώς κατασκευάζεται από ζαφείρι και είναι εξαιρετικά ανθεκτικός. Επιπλέον, η φωτεινή, έγχρωμη οθόνη Garmin Chroma με LED οπισθοφωτισμό είναι ιδιαίτερα ευκρινής σε όλες τις συνθήκες φωτισμού.

img_0715

Όλες οι εκδόσεις προσφέρουν εξελιγμένη λήψη GPS και GLONASS, έξυπνες ειδοποιήσεις, τεχνολογία Garmin Elevate για παλμούς από τον καρπό, καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων, έξυπνες ειδοποιήσεις, αθλητικά προφίλ και εξελιγμένες μετρήσεις φυσικής κατάστασης ενώ είναι εξοπλισμένες με αισθητήρια αλτιμέτρου, βαρομέτρου και πυξίδας για να παρέχουν πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο. Για την ακριβή μέτρηση της εξωτερικής θερμοκρασίας πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένας προαιρετικός αισθητήρας «tempe».

To Garmin Fenix Chronos είναι αδιάβροχο μέχρι τα 100μ. και η μπαταρία έχει αυτονομία 25 ώρες σε λειτουργία UltraTrac™, 13 ώρες σε λειτουργία GPS και μέχρι 1 εβδομάδα σε λειτουργία smartwatch (ανάλογα φυσικά με τις ρυθμίσεις).
Αντιπρόσωπος: www.garmin.gr

Δείτε επίσης

Tihiorace MTB 2025

Το διήμερο 10 & 11 Μαΐου έγιναν με επιτυχία οι αγώνες Mountain Bike στα πλαίσια του Tihiorace μέσα σε πανέμορφες ποδηλατικές διαδρομές με αφετηρία και τερματισμό το Τείχιο Δωρίδας.

108ος Giro d’ Italia: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Giro d’ Italia 2025 Λίγες ώρες πριν από την εκκίνηση του Giro d’Italia 2025 με ...

REBOUND 2025 από τη SHIMANO

Το μεγαλύτερο Gravel event στον πλανήτη! Μετά την επιτυχία του ’23 και του ’24, το ...

Pin It on Pinterest