Home | ΑΓΟΡΑ | CITY | GARMIN Edge 1000

GARMIN Edge 1000

Ο «βασιλιάς» των GPS!

Τι είναι μαύρο (με λίγες λευκές πινελιές), μεγάλο (3 ιντσών οθόνη), εύχρηστο (3 κουμπιά όλα κι όλα), αξιόπιστο (το προτιμούν στο Pro Tour), ανθεκτικό, ποιοτικά κατασκευασμένο, με ενσωματωμένο GPS και προσφέρει μία σειρά από λειτουργίες ικανές να δώσουν άλλη διαστάση στην κάθε προπόνηση; Μα φυσικά, το κορυφαίο Egde 1000 της Garmin.

Η ναυαρχίδα της Garmin στις συσκευές πλοήγησης για ποδηλατική χρήση εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά με την έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 3-ιντσών που διαθέτει, με διπλό προσανατολισμό και ατμοσφαιρικό αισθητήρα φωτός που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης στις μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού για τη βελτίωση της ορατότητας. Σε αντίθεση με τα περισσότερα smartphone, η οθόνη έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να λειτουργεί με γάντια και στη βροχή. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να προσαρμόσετε τις σελίδες προπόνησης – περιλαμβάνοντας μέχρι 10 πεδία δεδομένων – και να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά προφίλ δραστηριότητας για εύκολη μετάβαση από το ένα ποδήλατο στο άλλο ή ανάλογα με την δραστηριότητα όπως ποδηλασία στο δρόμο ή στο βουνό.

FullSizeRender-2 (3)

Η συσκευή έχει προεγκατεστημένο χάρτη Garmin Cycle Map που περιλαμβάνει δεδομένα πλοήγησης για την ποδηλασία όπως μονοπάτια, δεδομένα υψομέτρου και σημεία ενδιαφέροντος (η αναλυτική χαρτογράφηση της Ελλάδας γίνεται με τον προαιρετικό οδικό/τοπογραφικό χάρτη TopoDrive Hellas). Το Edge 1000 είναι συμβατό με το πρωτόκολλο ANT+ για την μέτρηση της ταχύτητας, του ρυθμού περιστροφής του δισκοβραχίονα, των καρδιακών παλμών και της δύναμης (watts). Επίσης, συνεργάζεται με το ηλεκτρονική μετάδοση ταχυτήτων Shimano Di2 και όταν συνδεθεί με smartphone με την εφαρμογή Garmin Connect Mobile (μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi®), προσφέρει μία σειρά από λειτουργίες όπως Live Tracking, ειδοποιήσεις κλήσεων και μηνυμάτων, δημοσιεύσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρόβλεψη καιρού, ασύρματη μεταφορά δεδομένων και διαδρομών.

Έχουμε ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές του Edge 1000 και οι πρώτες μας εντυπώσεις είναι ενθουσιώδεις! Ταχύτατη απόκριση του GPS, οθόνης αφής που λειτουργεί καταπληκτικά (ακόμα και με «καυτές» σταγόνες ιδρώτα επάνω της…) και «καταιγισμός» πληροφοριών που – ειδικά όταν το Edge 1000 συνδυαστεί με τα πετάλια GARMIN Vector 2 – δίνουν άλλη διάσταση στην προπόνηση. Αναλυτική παρουσίαση, μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές. Stay tuned!
Tιμή: Από 549€
Αντιπρόσωπος: www.garmin.gr

Δείτε επίσης

Νίκη «έκπληξη» του Wout van Aert στο 10ο εταπ του Tour de France!

Ο Wout van Aert διεκδίκησε την πρώτη του νίκη στο φετινό Tour de France σε ...

BMC ROADMACHINE 01

BMC Roadmachine 01 ONE: υπόδειγμα άνεση και απόδοσης!

Δοκιμάζουμε το BMC Roadmachine 01 του 2020! Ταξιδεύουμε στη Βόρεια Ιταλία για να δοκιμάσουμε στους ...

Ο Thomas De Gent πρωταγωνίστησε στο 8ο εταπ του TDF

Ο Thomas De Gent Lotto-Soudal, διεκδίκησε μία επική νίκη στο 8ο ετάπ του Tour de ...

Αφήστε μια απάντηση

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest