Home | Αρχική | Check the Tech στην Αθήνα

Check the Tech στην Αθήνα

Με χρώμα ιταλικό!

Στο πλαίσιο του Check the Tech, η Bianchi και η Santini παρουσίασαν στο αθηναϊκό κοινό τα νέα μοντέλα του 2018

Ένα πρωινό γεμάτο ποδήλατο μας επιφύλαξε η Κυκλοποδηλατική, στο Balux Cafe. Οι εκπρόσωποι της Κυκλοποδηλατικής αλλά και ο υπεύθυνος πωλήσεων της Bianchi βρέθηκαν δίπλα στη θάλασσα και ενημερώσαν το κοινό για τα προϊόντα των δύο ιστορικών εταιρειών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος – που υλοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε όλη την Ελλάδα – οι επισκέπτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα τελευταία μοντέλα των δύο εταιρειών αλλά και να μάθουν, από πρώτο χέρι, τις τάσεις και τις εξελίξεις στο χώρο.

Η απόφαση της Bianchi να κινηθεί στο χώρο του ηλεκτρικού ποδηλάτου ήταν σίγουρα από τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της ημέρας, ειδικά όταν τα πανέμορφα νέα μοντέλα της παρουσιάστηκαν στο κοινό.

 

Οι διαφορές ανάμεσα στο Oltre XR4 και το Specialissima αλλά και οι εξελίξεις στα νέα Interpida και Aria αποτέλεσαν αφορμή για μια ενδιαφέρουσα κουβέντα. Στο χώρο του MTB, η Bianchi παίζει επίσης δυνατά και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν τα κορυφαία μοντέλα της ιταλικής εταιρείας. Ο Βασίλης Τσακίρης, εξαιρετικός στο χώρο του ομιλητή, με προφανείς τις βαθιές του γνώσεις στα μοντέλα της Bianchi αλλά και στα προϊόντα της Santini.

Ποδηλατικό πηγαδάκι με τους Mattia Mauri (αριστερά), Βασίλη Τσακίρη και Δημήτρη Κολομβάτσο να συζητούν για τις νέες τάσεις του χώρου

Μετά το διάλειμμα και τη χαλαρή κουβέντα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, παρακολουθήσαμε την παρουσίαση των νέων μοντέλων της Santini και τις ιδιαιτερότητες των ρούχων της εταιρείας. Ρούχα που σχεδιάζονται και ράβονται στην Ιταλία με την παράδοση που έχει κάνει τα ρούχα της Santini τα αγαπημένα των «pro» σε όλη την Ευρώπη.
Όπως μας είπε ο Mattia Mauri «Τα δισκόφρενα είναι σίγουρα το μέλλον στην ποδηλασία δρόμου και η μεγάλη αλλαγή θα γίνει μόλις στανταριστούν οι προδιαγραφές και οι επαγγελματικές ομάδες στραφούν σε αυτά».
Προσπαθήσαμε επίσης να του «κλέψουμε» πληροφορίες για το επόμενο Infinito CV του 2019 αλλά… έστριψε αλλά ιταλικά δίνοντάς μας όμως υπόσχεση πως σύντομα θα έχουμε νέα του!

Το Check the Tech αποτελεί μια θαυμάσια πρωτοβουλία της Κυκλοποδηλατικής για να φέρει τους φίλους του ποδηλάτου πιο κοντά με δύο από τις πιο αγαπητές στο ελληνικό κοινό εταιρείες.
Για περισσότερες πληροφορίες για το Check the Tech πατήστε εδώ

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Δείτε επίσης

Διατροφή για Ποδηλάτες άνω των 50

Πώς να αξιοποιήσεις τη διατροφή σου για να ενισχύσεις την απόδοσή σου στο ποδήλατο μετά ...

Ελαστικά gravel

Pirelli Cinturato Gravel M: All around Gravel

Ελαστικά Gravel Με τα ποδήλατα Gravel να κερδίζουν συνεχώς έδαφος ως ποδήλατα «γενικής χρησιμότητας» – ...

Πόσο νερό πρέπει να πίνω;

Είναι γνωστό πως το νερό είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας, όμως η ακριβής ποσότητα που είναι απαραίτητη για να παραμένουμε ενυδατωμένοι είναι υπό αμφισβήτηση καθώς υπάρχουν πολλές θεωρίες γύρω από αυτό το θέμα.

Pin It on Pinterest