Home | ΝΕΑ | ΚΟΣΜΟΣ | Τίτλοι τέλους για Evans
Έχω δοκιμάσει μερικά αναδιπλούμενα ποδήλατα και έχω αναρωτηθεί αν πραγματικά είναι η καλύτερη λύση για μετακίνηση στην πόλη.

Τίτλοι τέλους για Evans

O Cadel Evans αποχαιρετά την επαγγελματική ποδηλασία

Ο κορυφαίος Αυστραλός ποδηλάτης αποχαιρετάει την επαγγελματική ποδηλασία την πρώτη του Φεβρουαρίου, στον καινούργιο αγώνα UCI 1.1 Cadel Evans Great Ocean Road Race που καθιερώθηκε προς τιμήν του. Ο Evans, που είναι ο μοναδικός Αυστραλός ποδηλάτης που έχει κερδίσει το Tour De France αλλά και την φανέλα του παγκόσμιου πρωταθλητή, σχεδίασε τον αγώνα με τον παλαίμαχο επαγγελματία ποδηλάτη Scott Sunderland.

O αγώνας ξεκινάει από την Βικτωριανή πόλη του Geelong, που φιλοξένησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010, και περνάει από το Barwon Heads – την πόλη που γεννήθηκε ο Εvans – πριν διασχίσει τα παράλια του Bells Beach και οδηγηθεί στο Great Ocean Road. Στην συνέχεια το peloton θα οδηγηθεί στο Forest Road, θα διασχίσει μερικές βουνοκορφές και θα επιστρέψει μετα απο μια γρήγορη κατηφόρα στο Geelong όπου θα ολοκληρώσει τρείς γύρους στην πόλη πριν τον τερματισμό.

Η συμμετοχή έξι World Tour ομάδων έχει ήδη επιβεβαιωθεί, και μαζί με την συμμετοχή αρκετών Pro-Continental και Continental ομάδων ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός. Το προφίλ του αγώνα ταιριάζει περισσότερο σε ‘puncheur’. Ο Evans όμως θέλει να τερματίσει την καριέρα του με ψηλά το κεφάλι θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή.

 

Δείτε επίσης

Komoot ChatGPT

Το Komoot ενσωματώνει την χρήση AI μέσω ChatGPT

H AI προσέγγιση στην ανακάλυψη διαδρομών με τη συνεργασία Komoot ChatGPT Το Komoot λανσάρει εφαρμογή ...

Shimano και Canyon ενώνουν δυνάμεις σε μια νέα εποχή All-Terrain Racing

Συνεργασία SHIMANO «CANYON × DT SWISS ALL-TERRAIN RACING» Η Shimano ανακοίνωσε σήμερα τη συνεργασία της ...

Scott Gravel roster 2026

Η SCOTT ενισχύει δυναμικά το gravel ρόστερ της για το 2026 

Η SCOTT υποδέχεται πέντε νέους αθλητές gravel στο αγωνιστικό της δυναμικό, θέτοντας υψηλούς στόχους για ...

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest