Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Διασυλογικος αγώνας «Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»
Ο Π.Ο.Πατρών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον Δήμο Ναυπάκτου διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα Δρόμου.

Διασυλογικος αγώνας «Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»

Ο Π.Ο.Πατρών σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τον Δήμο Ναυπάκτου διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα Δρόμου.

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-5-2014 «Η ΓΕΦΥΡΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : Α-Γ-Ε-Ν-Π-ΠΠ-Μ

ΑΘΛΗΜΑ:   ΔΡΟΜΟΣ      ΑΓΩΝΙΣΜΑ : ΑΝΤΟΧΗΣ – ΑΝΑΒΑΣΗ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ ( 30ΚΜ)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ  11-05-2014 και ώρα 09.30 Εκκίνηση από Ναύπακτο –Γέφυρα – Ρίο – Πανεπιστήμιο Πατρών – τερματισμός Καστρίτσι. Το ελεύθερο θα δοθεί όταν θα φτάσουμε στην Πανεπιστημιούπολη. Οι κατηγορίες των Π και ΠΠ θα έχουν τερματισμό στο χωρίο Μαγούλα πάνω από την Πανεπιστημιούπολη.

 

2ος ΑΓΩΝΑΣ  ΜΙΝΙ (ΜΙΚΡΑ ΜΕΓΑΛΑ)

Τοποθεσία: Πανεπιστημιούπολη Πατρών. Εκκίνηση-Τερματισμός :  Πρυτανεία

Διαδρομή:  Πανεπιστήμιο Πατρών (εσωτερικά)        

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Ώρα εκκίνησης 09:30  : Μίνι μικρά και μεγάλα.  Αγώνας ατομικής χρονομέτρησης για όλες τις  κατηγορίες με την σειρά:   Μίνι μεγάλα   Μίνι μικρά ανά 1ή μισό λεπτό, αναλόγως συμμετοχών.                   

10:15 Αγώνες ταχύτητας σε γύρους πρόκρισης (4 cross) στις κατηγορίες Μίνι μικρά και Μεγάλα.    

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ : Ο Π.Ο.Πατρών σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και συνοδούς, εκτός νομού Αχαΐας θα καλύψει το γεύμα στην ΕΣΤΙΑ του Πανεπιστημίου την 11-05-2014, αρκεί να το έχουν δηλώσει έως την ημερομηνία 8-05-2014.

Επίσης θα περάσουμε δωρεάν την γέφυρα Ρίου – Αντίρριου (οι κατηγορίες που έχουν εκκίνηση από Ναύπακτο).  Θα πρέπει να είμαστε δεξιά στο παρκινγκ πριν τα διόδια Αντίρριου στις 08,45 για να περάσουμε όλοι μαζί.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Θα γίνουν δεκτές έως 8-05-2014 στο email popatras71@gmail.com ή στο FAX 2610271810. Για όποια πληροφορία στα τηλ. 6979336444 (Διαμαντόπουλος Β ). Στην δήλωση συμμετοχής να δηλώσετε  και ένα τηλέφωνο συνεννόησης για να σας ειδοποιήσουμε σε περίπτωση ανάγκης.

 

Τόπος και ώρα λειτουργία της Γραμματείας: Θα λειτουργήσει γραμματεία στην Πανεπιστημιούπολη (Πρυτανεία) από τις 8:45

 

Απονομές: Θα πραγματοποιηθούν μπροστά από την Πρυτανεία στις 11.45. Οι αθλητές θα προσέρχονται με την αθλητική τους ενδυμασία. Εφόσον συμπληρωθούν οι κατηγορίες θα βραβευτούν ξεχωριστά τα αγόρια με τα κορίτσια στα μίνι μικρά και μίνι μεγάλα συμφωνά με τους νέους κανονισμούς της ΕΟΠ.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:              1ος νικητής, κύπελλο, χρυσό μετάλλιο, δίπλωμα.

                                  2ος νικητής αργυρό μετάλλιο, δίπλωμα.

                                  3ος νικητής χάλκινο μετάλλιο, δίπλωμα.

Κανονισμοί :  Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π.

 

Ειδικοί κανονισμοί αγώνα: To ανάπτυγμα στα Μίνι μικρά και μίνι  μεγάλα είναι 5,69 (ρυθμιζόμενο). Το μέτρημα στο ανάπτυγμα των ποδηλάτων θα πραγματοποιηθεί 15 λεπτά πριν από κάθε εκκίνηση σε χώρο ακριβώς δίπλα σε αυτή. Σε περίπτωση που τα αγόρια με τα κορίτσια στις κατηγορίες ΜΙΝΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ είναι λιγότερα από 5 θα συμμετάσχουν σε κοινή κατάταξη. Σε κοινή κατάταξη επίσης θα συμμετάσχουν μίνι μικρά και μίνι μεγάλα σε περίπτωση που εάν κάποια από τις  δύο κατηγορίες δεν συμπληρώνει τον απαιτούμενο αριθμό. Στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης θα μπορεί να επαναλάβει τον αγώνα ποδηλάτης-τρια που έχει σκασμένο ελαστικό. 

        Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στην δύναμη της Ε.Ο.Π. και  έχουν δελτίο θεωρημένο για το 2013.

Πρόκειται για δύο ξεχωριστούς αγώνες (δεν θα υπάρξει γενική κατάταξη)                          1ος αγώνας: Στους αγώνες ατομικής χρονομέτρησης 1.3 χλμ. εκκίνηση κάθε 1 λεπτό από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου.

2ος αγώνας: Αγώνας ταχύτητας 60 μέτρων από στάση, σε τετράδες  σε  γύρους πρόκρισης (σύστημα 4CROSS). Οι 16 ή 8 καλύτεροι χρόνοι ανάλογα με τις  συμμετοχές των αθλητών  του αγώνα της ατομικής   χρονομέτρησης θα  προκρίνονται στις επόμενες φάσεις μέχρι το τελικό  για 1η ως 4η θέση. Οι αθλητές που αποκλείονται από κάθε φάση θα     κατατάσσονται σύμφωνα με το χρόνο στην προκριματική φάση. Κατά τη   διάρκεια του σπριντ απαγορεύεται αντικανονικοί ελιγμοί και παρέκκλιση            από την διαδρομή, το κράτημα από συνοδό στην εκκίνηση, η αλλαγή            ταχύτητας και η ορθοπεταλιες. Κάθε παράβαση θα τιμωρείται με αποκλεισμό. Σε   περίπτωση που δεν συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών θα συμμετάσχουν αγόρια κορίτσια μαζί ανά κατηγορία. 

                                                      

Ρύθμιση απρόβλεπτων θεμάτων: Για ότι δεν προβλέπεται στην προκήρυξη των αγώνων και τους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν  καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα ή φθορά – απώλεια αγωνιστικού υλικού. Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

 

ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

 Αλυτάρχης :             Λάππας Κωνσταντίνο

΄Εφ. Αφίξεων :          Αναγνώστη Κωνσταντίνα 

 Έφ. Χρονομετρών :  Διαμαντόπουλος Σπύρος.

 Γραμματεία :             Κριτσωτάκη Μαρίνα

 Έφορος Μοτό :         Βαρώτσος Βασίλειος.                                        

 

 

Δείτε επίσης

Ένα αξέχαστο τριήμερο στην Κω από την Let’s Ferry

Διαγωνισμός Let’s Ferry – MBike Ένα τριήμερο με ποδήλατα, στο νησί του ποδηλάτου, στον διαγωνισμό ...

Πώς είναι ένα ποδηλατικό κατάστημα στο νησί του ποδηλάτου;

Ένα συγχρονό, εντυπωσιακό ποδηλατικό κατάστημα στο… νησί του ποδηλάτου! Bλέποντας τις φωτογραφίες ίσως να φαντάζεστε ...

πόλη με ποδήλατα όμορφη πόλη

Πόλεις με ποδήλατα – όμορφες πόλεις στη Θεσσαλία

Πόλη με ποδήλατα  Όμορφη πόλη Στη γραμμή της εκκίνησης προς μια πορεία για βιώσιμες πόλεις ...

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest