Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Μια νέα εποχή για την SP Tableware
Με ονόματα όπως οι Ταμουρίδης, Ηλίας και Αντωνιάδης, η SP Tableware έχει κάθε λόγο να ατενίζει με αισιοδοξία το 2014

Μια νέα εποχή για την SP Tableware

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η επίσημη παρουσίαση της ομάδας

Με ονόματα όπως οι Ταμουρίδης, Ηλίας και Αντωνιάδης, η SP Tableware έχει κάθε λόγο να ατενίζει με αισιοδοξία το 2014

Η 6η επίσημη παρουσία της ομάδας SP Tableware έγινε χθες το απόγευμα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Η ομάδα που από το 2009 – τη χρονιά της δημιουργίας της – πρωταγωνιστεί στο χώρο της αγωνιστικής ποδηλασίας στη χώρα μας, με σημαντικές διακρίσεις σε αγώνες του εξωτερικού – πιο δυνατή από ποτέ και με αποκλειστικά έλληνες αθλητές φέτος – ατενίζει με αισιοδοξία το 2014.

 | mbike.gr | mbike.gr

Η πολύτιμη εμπειρία του πρώτου και μοναδικού έλληνα αθλητή που έχει συμμετάσχει σε αγώνες PRO TOUR, του Γιάννη Ταμουρίδη, το πάθος του παγκόσμιου πρωταθλητή ΜΤΒ Περικλή Ηλία, το κέφι του Δημήτρη Αντωνιάδη αλλά και το πάθος και η αγάπη των αθλητών της ομάδας – των Νεόφυτου Σακελλλαρίδη Μάγκουρα, Γιώργου Καράτζιου, Γιώργου Μπούγλα, Απόστολου Μπούγλα, Παναγιώτη Καραμπινάκη και Βασίλη Σημαντηράκη, προδιαγράφουν μια εξαιρετική χρονιά. 

Η ομίλια, την οποία φέτος είχε τη χαρά και την τιμή να παρουσιάσει το ΜΒΙΚΕ, ξεκίνησε με μια εισαγωγή του Σπύρου Παπαγεωργίου, εκδότη του ΜΒΙΚΕ και αναφορά στις επιτυχίες της ομάδας τη χρονιά που πέρασε – που δεν ήταν και λίγες… 

Πάνω από 56 συμμετοχές σε αγώνες, 12 διεθνείς, 60η θέση στην κατάταξη European Continental Tour (από 124 ομάδες), νίκη στον Γύρο Αλγερίας (κατηγορίας 2.2), διακρίσεις σε Ρουμανία, Ρωσία, Αλγερία και 45 φορές θέσεις στην πρώτη δεκάδα…

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν το εξαιρετικό βίντεο, το οποίο ετοίμασε η GAP TV Facilities, του Γιώργου και του Ανδρέα Πετρόπουλου, το οποίο έδωσε έναν αέρα… pro tour στη βραδιά. Μοναδικός ο Περικλής Ηλίας ως πρωταγωνιστής, εξαιρετικά όλα τα παιδιά που έπαιξαν, θαυμάσια η σκηνοθεσία και η παραγωγή, όλα οδήγησαν και ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής που έκανε όλους τους παρευρισκόμενους να χαμογελάσουν με περηφάνια.

Ακολούθησε η παρουσίαση των στόχων της ομάδας από τον Team Manager, Βασίλη Αναστόπουλο και στη συνέχεια, ο χαιρετισμός του προέδρου και "ψυχής" της ομάδας του Παντελή Παπάζογλου. 

Ο άνθρωπος που – μαζί με τους στενούς συνεργάτες του – συνέλαβε το όραμα αυτής της ομάδας, την στήριξε και τη στηρίζει, σε όλα τα επίπεδα και, προφανώς, χωρίς εκείνον τίποτα από τα παραπάνω δε θα ήταν εφικτό.

Στην εκδήλωση παρόντες και οι χορηγοί του ποδηλατικού εξοπλισμού, η Racing Cycles, εκ μέρους της οποίας ο Γιάννης Κολιγλιάτης χαιρέτησε με τη σειρά του τους παρευρισκόμενους.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ένας ένας οι αθλητές, επίσης από τον Βασίλη Αναστόπουλο και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αναλυτική παρουσίαση των ποδηλάτων τα οποία φέτος θα χρησιμοποιήσει η ομάδα, από τον Κωνσταντίνο Νικολαϊδη, της Racing Cycles – ανάμεσά τους και το κορυφαίο 525 της Merckx.

Παρών στην εκδήλωση και ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας Merckx, ο κ. Marc van Wegem, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει μια ιστορική εταιρεία, όπως η Merckx στη συνεργασία της με την ελληνική ομάδα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις απαραίτητες φωτογραφίες ενώ τα "πηγαδάκια" που στήθηκαν μετά παρέμειναν για τουλάχιστον μία ώρα στο χώρο.

Κι εμείς, δικαιολογημένα αισιόδοξοι για το μέλλον της ελληνικής ποδηλασίας δρόμου – όπως το διασφαλίζουν τέτοιες σοβαρές και ολοκληρωμένες προσπάθειες – έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που, τελικά, δεν είναι λίγα τα καλά που συμβαίνουν σε αυτόν τον τόπο, απλώς μάλλον έχουμε συνηθίσει να εστιάζουμε στα αρνητικά.

Η SP Tableware αποτελεί ένα μεγάλο παράδειγμα του πώς το όραμα ενός ανθρώπου, η εμπιστοσύνη αρκετών ακόμη, η συνεργασία ακόμη περισσότερων, όταν συνδυαστεί με επένδυση, οργάνωση και τεχνογωνσία μπορούν να κάνουν ένα μικρό θαύμα – και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζουμε μια ελληνική, επαγγελματική ομάδα, η οποία μόλις σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό της διεθνούς ποδηλατικής κοινότητας. 

Ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στη νέα χρόνια, δύναμη και υγεία σε όλα τα παιδιά και δύναμη στους καλούς μας φίλους, τον Παντελή, τον Βασίλη και τον Γιώργο. Και είμαστε υπερήφανοι που θα είμαστε οι πρώτοι – ως ΜΒΙΚΕ – οι οποίοι θα σας μεταφέρουν τις επιτυχίες της SP Tableware.

Δείτε επίσης

Γύρος Ελλάδας

Στο πρόσωπο του Mark Cavendish ο Γύρος Ελλάδας αποκτά τον ιδανικό πρεσβευτή

Η σχέση του Mark Cavendish με την Ελλάδα φαίνεται πως γίνεται όλο και πιο στενή, ...

Το ΔΕΗ e-bike Festival ταξιδεύει στην Κω

ΔΕΗ e-Bike Festival Το πρώτο, μεγάλο φεστιβάλ, αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα, έρχεται στο νησί του ...

Enduro MTB Poikillers

Η Ελληνική Ομοσπονδία  Ποδηλασίας και ο Π.Δ.Σ. Πετρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Πετρούπολης συνδιοργανώνουν δύο αγώνες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro MTB και τον τελικό αγώνα κυπέλλου «Enduro Greek Series».

Αφήστε μια απάντηση

mbike.gr

Pin It on Pinterest