Home | ΑΓΟΡΑ | GRAVEL | 3T Racemax Boost Italia: 100% made in Italy
3T Racemax Boost Italia

3T Racemax Boost Italia: 100% made in Italy

3T gravel bike

Άλλο ένα 100% made in Italy μοντέλο από την 3Τ, αυτή τη φορά το 3T Racemax Boost Italia!

 

Photos: POLIEDRO STUDIO / 3T

To concept της ιταλικής εταιρείας για 100% made in Italy ποδήλατα, με το πλαίσιο κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της 3T, στο Μπέργκαμο, συνεχίζεται δυναμικά, με ένα ακόμη gravel μοντέλο.

Αυτή τη φορά, η 3Τ παρουσιάζει ένα μοντέλο με ηλεκτρική υποβοήθηση που όμως, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα “συμβατικό”, σε βάρος, ευελιξία και αίσθηση κύλησης.
Για όσους δεν έχει τύχει να δοκιμάσουν τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση της ιταλικής εταιρείας – για όσους θέλουν, τα έχουμε πάντα μαζί μας στις δοκιμές που υλοποιούμε στο πλαίσιο των ΔΕΗ e-bike Festival – έχουμε να πούμε αυτό: είναι εκπληκτικά!

Πρόκειται για ποδήλατα αέρινα, ανάλαφρα που το μόνο που σε παραπέμπει σε ηλεκτροκίνηση είναι αυτή η αδιόρατη κι όμως τόσο αποτελεσματική αίσθηση υποβοήθησης όταν την χρειάζεσαι.
Η κύλιση είναι εκπληκτικού επιπέδου – ό,τι ακριβώς θα περίμενε κάποιος από ένα 3T – το βάρος εντυπωσιακά χαμηλό και, είτε χρησιμοποιεί κάποιος την διακριτική υποβοήθηση είτε όχι, το ποδήλατο είναι εξίσου γρήγορο.

 

3T Racemax Boost Italia

Με βάρος κάτω από τα 11 κιλά – 10,850 για την ακρίβεια σε μέγεθος 54, χωρίς πετάλια – το 3T Racemax Boost Italia αποτελεί ζωντανή απόδειξη της προσήλωσης της ιταλικής εταιρείας στην ποιότητα και την απόδοση.
Το ποδήλατο διατηρεί την ίδια, γνώριμη και αγαπημένη γεωμετρία του “συμβατικού” Racemax Italia, με το μόνο που έχει αλλάξει να είναι οι δυνατότητες του ποδηλάτου καθώς προσφέρει την ίδια ταχύτητα, άνεση και απόλαυση ανεξαρτήτως της μορφολογίας του εδάφους.

Το 3T Racemax Boost Italia είναι κατασκευασμένο στο εργοστάσιο της εταιρείας, στο Μπέργκαμο με τις μεθόδους και τα μηχανήματα που η ίδια η 3T έχει εξελίξει για την πλέξη των ανθρακονημάτων. Με τον τρόπο αυτό, είναι διασφαλισμένη η υψηλή ποιότητα και η αξιοπιστία – όσο σκληρή κι αν είναι η χρήση για την οποία προορίζεται και, ένα gravel ποδήλατο, είναι φτιαγμένο για να “αποζητά” την σκληρή χρήση!

 

3T Racemax Boost Italia

 

Το 3T Racemax Boost Italia χρησιμοποιεί το σύστημα X-20 της Mahle, που προσφέρει 55Nm ροπής – αλλά μόνο όταν ο χρήστης τα έχει ανάγκη καθώς ο εξαιρετικής απόδοσης αισθητήρας του, σας εξασφαλίζει πως θα απολαμβάνετε την ποδηλασία όπως ακριβώς το έχετε συνηθίσει, μόνο που τώρα – όταν τα πράγματα δυσκολέψουν – θα είναι πιο εύκολο να ανταποκριθείτε στις αυξημένες απαιτήσεις.
Η μπαταρία των 236Wh, προσφέρει αξιοπιστία για περισσότερα από 100 χλμ. (για το μέσο βάρος αναβάτη που θεωρείται τα 75 κιλά και υψομετρικά έως 1.500μ.).
Αν όμως ο προσανατολισμός σας είναι τα ταξίδια ή οι απαιτήσεις σε υποβοήθηση αυξάνουν, το ποδήλατο διαθέτει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κάποιος το Battery Extender, τοποθετημένο κάτω από το downtube, με τρόπο ώστε και πάλι ο αναβάτης να μπορεί να έχει μαζί του δύο μπουκάλια συν το extender.

 

3T Racemax Boost Italia

 

Με τη δυνατότητα να δέχεται ελαστικά έως και 42mm WAM, σε τροχούς 700c, δύο παγούρια και extender, το 3T Racemax Boost Italia είναι κατασκευασμένο για ολοήμερες ποδηλατικές αποδράσεις, σε κάθε τύπο εδάφους και ανεξαρτήτως υψομετρικών!

 

3T Racemax Boost Italia

Είναι περιττό ίσως να προσθέσουμε πως το 3T Racemax Boost Italia διαθέτει το λαιμό More που προσφέρει εσωτερική καλωδίωση και δυνατότητα μικρορυθμίσεων ώστε ο αναβάτης να πετυχαίνει την ιδανική θέση οδήγησης για τα σωματομετρικά του χαρακτηριστικά.

Συνολικά, ένα εκπληκτικό ποδήλατο, για ατέλειωτες ώρες απόλαυσης, σε κάθε τύπο εδάφους. Μοναδικό, όπως κάθε 3T!

Δείτε επίσης

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

4o ετάπ «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας»: νικητής ο Ντίλαν Χικς

Το προτελευταίο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας Ο Βρετανός Ντίλαν Χικς της Saint ...

Giro

Το «τέρας της λίμνης»

Ο ιταλός πρωταθλητής Filippo Ganna πετυχαίνει την έκτη νίκη του σε Giro με την χθεσινή ...

Alaphillipe

Alaphilippe: η σφραγίδα του πρωταθλητή

Μια σημαντική νίκη για τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ο Julian Alaphillipe ολοκλήρωσε χθες την «τριλογία» ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest