Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Γύρος Νεμέας 2017

Γύρος Νεμέας 2017

Ο 9ος Ποδηλατικός Γύρος Νεμέας

Την κυριακή στις 04/06/2017 διοργανώνεται από την ΠΕΠΑ και τον Δήμο Νεμέας, στη μνήμη του Κώστα Ράπτη, ποδηλατικό Γύρος.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι οι αθλητές που ανήκουν στις κατηγορίες Μάστερ Α (30-39 ετών), Β1 (40-44 ετών), Β2 (45-49 ετών), Γ1 (50-54 ετών), Γ2 (55-59 ετών), Δ (60 ετών και άνω), Θ (25+ γυναικών), έχοντας δελτίο ΠΕΠΑ ή Δελτίο Μάστερ ΕΟΠ, καθώς και η κατηγορία Open.

Στην κατηγορία Open μπορεί να συμμετέχει κάθε ενήλικας άνω των 18 ετών, που να έχει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύεται η ηλικία του και μία ιατρική βεβαίωση.

Απαγορεύεται ρητά, οποιοσδήποτε πρόσθετος εξοπλισμός ακατάλληλο για την ποδηλασία δρόμου και τις συνθήκες του αγώνα, όπως αερόμπαρες, φτερά, κάμερες καταγραφής όπως και η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την εξέλιξη του αγώνα.

Η διαδρομή του αγώνα
Η εκκίνηση δίνεται από το Δημαρχείο Νεμέας  και κατευθύνεται προς τη Νέα Πλατεία Δερβενακίων, Πετρί, Αηδόνια (κάτω πλατεία), Ελεύθερο, Γαλατά, Ασπρόκαμπος, Καλλιάνοι, Στυμφαλία, Καρτέρι, Λαύκα, Κάμπος, Σκοτεινή, Πλατάνι, Γαλατά, Αηδόνια και ο τερματισμός πηγαίνει προς την πλατεία και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Μερικές λεπτομέρειες
Η απόρριψη του αθλητή από τον τεχνικό έλεγχο λόγω σοβαρών ελλείψεων ή και παρατυπιών αυτόματα λογίζεται ως ποινή αποκλεισμού.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη και δίνετε η συγκατάθεσή σας να λάβετε ιατρική και φαρμακευτική αγωγή σε περίπτωση τραυματισμού, ατυχήματος, ή ασθένειας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να συμπτύξουν κατηγορίες και να τροποποιήσουν το πρόγραμμα των αγώνων και τη διαδρομή σε περίπτωση που για λόγους ανωτέρας βίας δεν είναι δυνατή και ασφαλής η πρόσβαση για τους αγωνιζόμενους σε όλα τα σημεία τη διαδρομής.
Η χρήση του κράνους είναι υποχρεωτική και στο ζέσταμα, ή αναγνώριση διαδρομής.

Δείτε επίσης

Vintage Bikes by Mario Volante στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ

Αγαπημένα, παλιά ποδήλατα Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις την ιστορία του ποδηλάτου; Μα ...

O Tadej Pogacar νικητής της 103ης Volta a Catalunya

H 103η διοργάνωση της Volta Ciclista a Catalunya θα μείνει στην ιστορία ως η διοργάνωση ...

Milano-Sanremo

Και οι σπριντέρ μπορούν να νικήσουν το Milano–Sanremo!

Μια μεγάλη νίκη για τον Jasper Philipsen που κατάφερε να κερδίσει την 115η διοργάνωση του ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest