Home | Αρχική | Ακυρώνεται το Eurobike 2020 λόγω Covid 19
Eurobike 2020

Ακυρώνεται το Eurobike 2020 λόγω Covid 19

O κορωνοϊός ακύρωσε το Eurobike 2020

Η special edition εκδοχή του Eurobike 2020, που ήταν προγραμματισμένη για τις 24 έως 26 Νοεμβρίου 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω των αυστηρότερων μέτρων που είναι αναγκασμένη να πάρει η Γερμανική κυβέρνηση εξαιτίας του κορωνοϊού.

Οι διοργανωτές – Messe Friedrichshafen – αποφάσισαν να πάρουν αυτή την απόφαση εξαιτίας των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων στις πτήσεις εξαιτίας του κορωνοϊού.
Προς το παρόν βρίσκονται στη διαδικασία προετοιμασίας μιας νέας πρότασης για το 2021, η οποία να ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες της αγοράς.
Περισσότερες πληροφορίες και ημερομηνίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αρχικά και ύστερα από τις εξελίξεις του Μαΐου, το Eurobike μεταφέρθηκε από τον Σεπτέμβριο στο Νοέμβριο, που ήταν και το αργότερο που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί για τις ανάγκες της αγοράς. Έχοντας εκπονήσει ένα εξαιρετικά λεπτομερές πλάνο υγιεινής και πρωτόκολλο ασφαλείας, οι διοργανωτές του Eurobike είχαν την “αισιοδοξία” πως η έκθεση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

 

eurobike 2020

 

Όμως οι νέοι περιορισμοί στο θέμα των ταξιδιών αλλά και η απαγόρευση στη λειτουργία των ξενοδοχείων, μεγιστοποίησε τα προβλήματα.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες – με “βαριά καρδιά” όπως δηλώνουν στην ανακοίνωσή τους – οι διοργανωτές αποφάσισαν πως η πιο ασφαλής επιλογή θα ήταν η αναβολή της διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές θα αναλάβουν να επιστρέψουν όλες τις προκαταβολές των εκθετών αλλά και το κόστος των εισιτηρίων που ίσως είχαν ήδη κλείσει.

Δείτε επίσης

Vintage Bikes by Mario Volante στο Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ

Αγαπημένα, παλιά ποδήλατα Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις την ιστορία του ποδηλάτου; Μα ...

O Tadej Pogacar νικητής της 103ης Volta a Catalunya

H 103η διοργάνωση της Volta Ciclista a Catalunya θα μείνει στην ιστορία ως η διοργάνωση ...

Chainless Pedaling System

Mετάδοση χωρίς αλυσίδα: η επόμενη μεγάλη αλλαγή στην αστική ποδηλασία!

Chainless Pedaling System Με αφορμή το γεγονός πως φέτος, το γαλλικό σύστημα PERS Chainless Pedaling ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest