Home | Αρχική | Η Shimano εξαγόρασε την Lazer Sport

Η Shimano εξαγόρασε την Lazer Sport

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία!

Η Shimano Europe ολοκλήρωσε την εξαγορά της βελγικής εταιρείας κατασκευής κρανών Lazer Sport NV.

Οι δύο εταιρείες είχαν έρθει σε συμφωνία πρωτύτερα, την 1η Ιουλίου του 2016. Χρειάστηκαν δύο περίπου μήνες για την ολοκλήρωση των διαδικαστικών, ώστε η Shimano να είναι σε θέση να ανακοινώσει περήφανα την εξαγορά της Lazer, η οποία συμπληρώνει ιδανικά το γκρουπ μαζί με τις εταιρείες Pearl Izumi, PRO και Bikefitting.com.

Ο γενικός διευθυντής της Lazer, Sean van Waes, μαζί με τον διευθυντή πωλήσεων, Peter Steenwegen, θα παραμείνουν στις θέσεις τους ώστε το brand να διατηρήσει την ξεχωριστή του ταυτότητα.

«Είναι μία επιτυχημένη συμφωνία και για τις δύο εταιρείες. Μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά – πρωτοπορία – ώστε να εξελιχθούμε με ταχύτερους ρυθμούς και να γίνουμε η κορυφαία εταιρεία κατασκευής κρανών του κόσμου, προσφέρoντας στην αγορά κορυφαία προιόντα για χρηση road, mtb και urban», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο γενικός διευθυντής της Lazer, Sean van Waes.

Η Lazer θα διατηρήσει την βάση της στην πόλη Αμβέρσα του Βελγίου και όλοι οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Δείτε επίσης

Διατροφή για Ποδηλάτες άνω των 50

Πώς να αξιοποιήσεις τη διατροφή σου για να ενισχύσεις την απόδοσή σου στο ποδήλατο μετά ...

Ελαστικά gravel

Pirelli Cinturato Gravel M: All around Gravel

Ελαστικά Gravel Με τα ποδήλατα Gravel να κερδίζουν συνεχώς έδαφος ως ποδήλατα «γενικής χρησιμότητας» – ...

Πόσο νερό πρέπει να πίνω;

Είναι γνωστό πως το νερό είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της υγείας, όμως η ακριβής ποσότητα που είναι απαραίτητη για να παραμένουμε ενυδατωμένοι είναι υπό αμφισβήτηση καθώς υπάρχουν πολλές θεωρίες γύρω από αυτό το θέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Pin It on Pinterest