Home | Αρχική | ΔΕΗ e Bike Festival: Το μεγάλο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Καλαμάτα

ΔΕΗ e Bike Festival: Το μεγάλο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Καλαμάτα

H άνοιξη θέλει… e bikes!

Στην Καλαμάτα ταξιδεύει το ΔΕΗ e Bike Festival το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα των ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Ανοιξιάτικο, κεφάτο και ανανεωμένο, το ΔΕΗ e Bike Festival έρχεται στην Καλαμάτα για να ανανεώσει το ενδιαφέρον μας για τα e Bikes, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα ποδήλατα της αγοράς σήμερα!

 

 

ΔΕΗ e bike festival
Η ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival θα είναι εκεί για να δίνει απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία, όχι μόνο σχετικά με τα ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και για όλα τα νέα, ψηφιακά, εύκολα και πράσινα ενεργειακά προιόντα της εταιρείας όπως το GreenPass, το MyHomeOnline, το MyEnergyCoach και το e self-metering.

Η Καλαμάτα πρώτος «ανοιξιάτικος» προορισμός

Η Καλαμάτα μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως μία από τις ποδηλατουπόλεις της Ελλάδας. Με 10 χιλιόμετρα συνολικό μήκος ποδηλατοδρόμων, διαθέτει μία κεντρική διαδρομή με δύο τμήματα, 2900 και 2000 μέτρων αντίστοιχα ενώ στο παράλιο μέτωπο υπάρχει ποδηλατόδρομος μήκους 4.350 μέτρων.
Παράλληλα, στην πόλη δημιουργούνται πρόσθετες διαδρομές προκειμένου να ενισχύσουν τον ποδηλατικό χαρακτήρα της πόλης.
Τα ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση αποτελούν μια θαυμάσια επιλογή για τους κατοίκους της πόλης καθώς διευκολύνουν τόσο στις καθημερινές μετακινήσεις όσο και για μεγαλύτερες αποστάσεις αναψυχής προς τους κοντινούς προορισμούς, καθώς ο Ταΰγετος αποτελεί ήδη αγαπημένη επιλογή.

Ήταν λοιπόν επόμενο που, ο Δήμος Καλαμάτας, θέλησε να φιλοξενήσει και να υποστηρίξει στην πόλη της Καλαμάτας, το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα!

 

ΔΕΗ e bike festival
Πάνω από 50 ηλεκτρικά ποδήλατα, όλων των κατηγοριών, βρίσκονται στη διάθεση σας για να τα ανακαλύψετε!

Το ΔΕΗ e Bike Festival

Ας πάρουμε απόφαση πως οι δρόμοι στις πόλεις μας δεν μεγαλώνουν ενώ οι κάτοικοί τους αυξάνονται καθημερινά.
Ας πάρουμε απόφαση πως απλώς δεν υπάρχει πλέον χώρος για περισσότερα αυτοκίνητα.
Μια μεγάλη στροφή προς μικρότερα οχήματα με έναν επιβάτη είναι η καλύτερη λύση σε πολυσύχναστους δρόμους, για να μην αναφέρουμε τα απίστευτα περιβαλλοντικά οφέλη που πρόκειται να αποκομίσουμε.
Σε αυτή την κατεύθυνση, ένα μοναδικό στο είδος του, εναλλακτικό φεστιβάλ αναδύεται στη χώρα μας μέσα από τις ανάγκες της καθημερινής ζωής στις αστικές περιοχές. Εκεί όπου ο φόρτος της κίνησης και η δυσκολία της μετακίνησης ζητούν κραυγαλέα: βιώσιμες λύσεις!
Τιτλοφορείται «ΔΕΗ Ε-Bike Festival», έχει εκπαιδευτικό και κοινωνικό χαρακτήρα, και είναι ένα φεστιβάλ αποκλειστικά για ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση!
Η ΔΕΗ δηλώνει έμπρακτα την ενεργή συμμετοχή της σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος και βιωσιμότητας των πόλεων, και με πρωτοβουλία της μέσα από ένα μοναδικό road show, δίνει την ευκαιρία στους πολίτες να απολαύσουν το μεγαλύτερο ως τώρα Test Ride ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση στην Ελλάδα.
Το ΔΕΗ Ε-Bike Festival συγκεντρώνει πάνω από 50 διαφορετικά μοντέλα ποδηλάτων, διαφορετικών εταιρειών και ταξιδεύει σε εφτά ελληνικές πόλεις – Τρίκαλα, Λάρισα, Κω, Καλαμάτα, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη και Αθήνα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν έναν νέο τρόπο μετακίνησης!
Στη διάρκεια του ΔΕΗ Ε-Bike Festival, οι πολίτες θα έχουν για πρώτη φορά στη χώρα μας, την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα πιο ενδιαφέροντα ποδήλατα της αγοράς, σε πραγματικές συνθήκες, σε ειδικά κατασκευασμένη πίστα, και να διαπιστώσουν οι ίδιοι γιατί ένα ποδήλατο με ηλεκτρική υποβοήθηση μπορεί να είναι μια άμεση λύση που χρειάζεται μια σύγχρονη πόλη!
Παράλληλα, η ομάδα του ΔΕΗ e-bike Festival θα είναι εκεί για να δίνει απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία, όχι μόνο σχετικά με τα ηλεκτρικά ποδήλατα, αλλά και για όλα τα νέα, ψηφιακά, εύκολα και πράσινα ενεργειακά προιόντα της εταιρείας όπως το GreenPass, το MyHomeOnline, το MyEnergyCoach και το e self-metering.

 

 

To ΔΕΗ e Bike Festival ειναι μια γιορτή για όλη την οικογένεια!

Ποδήλατο για μικρούς και μεγάλους

Στο πλαίσιο του ΔΕΗ e-bike Festival υπάρχει μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα για τους μικρούς μας φίλους, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και την δεξιοτεχνία τους!
Για μικρούς και μεγάλους επίσης, υπάρχει ένα μοναδικό παιχνίδι – κόντρα δύο ατόμων – με τον νικητή να κερδίζει ένα υπέροχο, κόκκινο φωτάκι!

 

Όλες οι κατηγορίες ποδηλάτων, μερικά από τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τα ποδήλατα του ΔΕΗ e Bike Festival

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, όχι ένα και δύο, αλλά πάνω από 50 μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση από 20 διαφορετικές εταιρείες – Ballistic, Bianchi, Cannondale, Ducatti, Fantic, Focus, Giant, GT, Ideal, Kona, KTM, Marin, MBM, Merida, Moustache, Orbea, Orient, R&M, Stromer, Tern, 3T – συγκεντρωμένα όλα μαζί στη διάρκεια ενός διήμερου φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί σε 7 πόλεις στην Ελλάδα, μέσα σε 6 μήνες, για να τα δοκιμάσετε ξανά και ξανά σε πραγματικές συνθήκες, σε ειδικά κατασκευασμένη πίστα, και να διαπιστώσετε και μόνοι σας γιατί ένα ποδήλατο με ηλεκτρική υποβοήθηση μπορεί να είναι μια άμεση λύση που χρειάζεται μια σύγχρονη πόλη!
Tα κορυφαία μοντέλα e bikes των παραπάνω εταιρειών, μοντέλα αποκλειστικά του 2021 και του 2022 θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να τα γνωρίσετε! Ανακαλύψτε τις τάσεις της αγοράς αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει ένα τέτοιο, μοναδικό φεστιβάλ και αλλάξτε για πάντα τον τρόπο που μετακινήστε στις σύγχρονες πόλεις.

 


Πώς λειτουργεί η ηλεκτροκίνηση στα σύγχρονα ποδήλατα; Τι χωρητικότητα έχουν οι μπαταρίες; Ποια είναι η ακτίνα δράσης; Ποιο είναι το κόστος συντήρησης; Αυτές και πολλές ακόμη είναι οι απορίες που θα μπορείτε να επιλύσετε στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ που διαφέρει από τα άλλα καθώς αφορά αποκλειστιά τα e bikes, δηλαδή το μέλλον της μετακίνησης στις σύγρονες πόλεις αλλά και μια καταπληκτική ευκαιρία για να ανακαλύψετε ξανά το ποδήλατο!

 

 

Το ραντεβού στην Καλαμάτα

Σας περιμένουμε λοιπόν, το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου, στην Κεντρική πλατεία της Καλαμάτας – Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου – για να ζήσουμε δυο μέρες γεμάτες ποδήλατο!

 

Δείτε επίσης

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

4o ετάπ «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας»: νικητής ο Ντίλαν Χικς

Το προτελευταίο ετάπ του ΔΕΗ Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας Ο Βρετανός Ντίλαν Χικς της Saint ...

Giro

Το «τέρας της λίμνης»

Ο ιταλός πρωταθλητής Filippo Ganna πετυχαίνει την έκτη νίκη του σε Giro με την χθεσινή ...

Alaphillipe

Alaphilippe: η σφραγίδα του πρωταθλητή

Μια σημαντική νίκη για τον Γάλλο Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ο Julian Alaphillipe ολοκλήρωσε χθες την «τριλογία» ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest