Home | ΑΓΟΡΑ | Wahoo ELEMNT Bolt: Ένα «αεροδυναμικό» ποδηλατικό GPS!

Wahoo ELEMNT Bolt: Ένα «αεροδυναμικό» ποδηλατικό GPS!

Σχεδιασμένο από κοινού με τα μεγαλύτερα μυαλά στον τομέα της αεροδυναμικής στην ποδηλασία, το ποδηλατικό GPS, ELEMNT Bolt της Wahoo, συνδυάζει τις δυνατότητες και την απλότητα του ELEMNT με ντιζάιν που «ξεγελάει» τον αέρα.

Το Wahoo ELEMNT Bolt έχει σχεδιαστεί όχι μόνο για να καταγράφει τις ποδηλατικές επιδόσεις άλλα και να τις βελτιώνει. Πώς; Μα φυσικά μέσα από τη μελετημένη του σχεδίαση που επιτρέπει την ομαλή ροή του αέρα στη μετωπική επιφάνεια του ποδηλάτου, με αποτέλεσμα τη μειωμένη αεροδυναμική αντίσταση σε ποσοστό 50%, στην περιοχή του λαιμού.

 

Το ποδηλατικό GPS ELEMNT Bolt τοποθετείται σε μία ειδικά σχεδιασμένη βάση μπροστά από τον λαιμό του ποδηλάτου και εφάπτεται σε αυτή, με τέτοιο τρόπο, που εξοικονομεί στον αναβάτη περίπου 1,5 watt ενέργειας από την αντίσταση του αέρα. Αυτό μεταφράζεται σε εξοικονόμηση 12’’ σε ένα χρονόμετρο 40χλμ., με μέση ωριαία ταχύτητα 33χλμ./ωρα.

Εκτός όμως από αεροδυναμική σχεδίαση, το ELEMNT Bolt της Wahoo διαθέτει και προηγμένες λειτουργίες που το καθιστούν μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις της αγοράς.

Χαρακτηριστικά του Wahoo Fitness ELEMNT Bolt GPS
Dual-Band Technology ( WiFi, Bluetooth 4.0,  ANT+) που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να συνδέσετε τη συσκευή με τον φορητό υπολογιστή σας για να συγχρονίσετε τα δεδομένα και να κατεβάσετε χάρτες ή να ενημερώσετε το λογισμικό. Τα πάντα μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω WiFi, Bluetooth 4.0 ή ANT +.

Λειτουργικότητα GPS
 ενσωματωμένο GPS με προφωτομένους χάρτες
Με την βοήθεια της εφαρμογής Companion App που μπορείτε να κατεβάσετε, είναι δυνατό να λάβετε turn-by-turn οδηγίες κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας.

Πλήρως προσαρμόσιμη οθόνη
Υπάρχει μία σελίδα για κάθε πληροφορία της διαδρομής σας.
Επιλέξτε μία από τις παρακάτω επιλογές: προπόνηση με πλήρη εμφάνιση των μετρήσεων, προβολή χάρτη για να παραμείνετε στη διαδρομή, LΙVE TRACKING και πολλά άλλα. Δεν απαιτούνται μενού ή επαναπρογραμματισμός.
2.2″ Diagonal Screen
Με διαγώνιο μέγεθος οθόνης 2.2 » (56 mm) όλα τα δεδομένα, και οι διαδρομές σας, είναι εύκολα αντιληπτά.
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB
Περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία USB με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 15 ώρες.

QuickLook LED Indicators
Η προγραμματιζόμενη ενδεικτική λυχνία LED παρέχει έναν γρήγορο τρόπο για να δείτε μετρήσεις όπως η ταχύτητα, ο ρυθμός και η ισχύς.

PerfectView Zoom Buttons
Τα κουμπιά εύκολης πρόσβασης στο πλάι του ELEMENT σας επιτρέπουν να κάνετε μεγέθυνση και σμίκρυνση των πεδίων μόνο με μια αφή.

Smart Buttons
Τρία εύχρηστα και εύκολα πατημένα κουμπιά στο κάτω μέρος του ELEMNT που σας επιτρέπουν να πλοηγηθείτε γρήγορα σε αυτό που θέλετε να δείτε και να εναλλάσσετε μεταξύ των οθονών.

Live Tracking
Αναζητήστε και άλλους Wahoo χρήστες στην περιοχή σας και μπορείτε να επιτρέψτε στους φίλους σας να παρακολουθούν την προπόνησή σας σε πραγματικό χρόνο.

SMS, Email, Ειδοποιήσεις 
Παρέχει ειδοποιήσεις στην οθόνη, LED και αναδυόμενα παράθυρα θα σας ειδοποιήσει όταν προσπαθούν να επικοινωνήσουν με σημαντικές επαφές. Διατίθεται μόνο αν έχετε το smartphone μαζί σας.

Strava & Ride With GPS
Αφού συγχρονιστείτε με τον λογαριασμό σας στο Strava ή στο RWGPS, οι αποθηκευμένες σας διαδρομές θα μεταφορτωθούν αυτόματα και ασύρματα στο ELEMNT.

KICKR Smart Trainer Control
Χρησιμοποιήστε το ELEMNT για να ελέγξετε το KICKR ή το KICKR SNAP σε τρεις διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:
Διαστάσεις: 74.6mm x 47.3mm x 22.1mm
Τύπος οθόνης LCD: Υψηλή αντίθεση με οπίσθιο φωτισμό
Μέγεθος οθόνης: 56 mm (2,2″)
Βάση: Περιλαμβάνονται 2 βάσεις: out-front mount, stem mount
Συνδεσιμότητα: ANT +, Bluetooth, Wi-Fi
Υψόμετρο: Βαρομετρική
Συμβατότητα: Λειτουργεί με το Strava και πολλά άλλα
Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη USB
Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 15 ώρες
Αδιάβροχη Βαθμολογία: IPX7 (αδιάβροχη έως 1.52 μ.)
Αντοχή σε κραδασμούς

Υποστηριζόμενες συσκευές:
Το ELEMNT είναι ένας αυτόνομος υπολογιστής ποδηλάτου. Το Smartphone σας είναι απαραίτητο για την αρχική ρύθμιση και για να έχετε ειδοποιήσεις τηλεφώνου, email και προειδοποίησης.
Η εφαρμογή σύντροφος ELEMNT συνεργάζεται με τις ακόλουθες συσκευές:
iPhone 6S, 6, 5S, 5, 5C, 4S (iOS 8.0+)
Android Smartphones (Android 4.3+, Bluetooth 4.0)

Η έκδοση ELEMNT Bolt  BUDNLE περιλαμβάνει δύο βάσεις τιμονιού (out-front mount, stem mount ) και τους τρεις αισθητήρες: ρυθμού περιστροφής (RPM Cadence), ταχύτητας (Speed sensor) και παλμογράφο TICKR.
Τιμή Bundle: 355€
Αντιπρόσωπος: www.custombicycles.gr

Δείτε επίσης

Ο Egan Bernal εκτός Γύρου Γαλλίας στο 17ο ετάπ

Εγκαταλείπει τις ελπίδες της για διάκριση η Team INEOS Grenadiers Ο 23χρονος αναβάτης της INEOS ...

Bike Citizens: «Play and Bike to Work»

Οι Bike Citizens (ή η ποδηλατική πλατφόρμα Bike Citizens) εγκαινιάζουν μια νέα ψηφιακή εκστρατεία με τίτλο "Play and Bike to Work". Ημερομηνία εκκίνησης: 31 Αυγούστου 2020

Το ΚΠIΣΝ γιορτάζει για τέταρτη χρονιά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου 2020

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), με στόχο την προαγωγή ενός πιο δραστήριου και οικολογικού τρόπου ζωής, συμμετέχει ενεργά, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020, με δράσεις που υλοποιούνται από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Pin It on Pinterest