Home | ΝΕΑ | ΕΛΛΑΔΑ | Solebike: Στην Αθήνα με ποδήλατο!

Solebike: Στην Αθήνα με ποδήλατο!

Ένας ξεχωριστός τρόπος να ανακαλύψεις την Αθήνα

Η Solebike σας ξεναγεί στην Αθήνα με το ποδήλατο

Ο Κώστας Γιαννόπουλος ασχολείται με την διοργάνωση τουριστικών περιηγήσεων με ποδήλατο από το 1992. Η Solebike είναι η πιο πρόσφατη δραστηριότητά του και ξεκίνησε το 2014 με στόχο να μπορεί κάποιος να γνωρίσει την Αθήνα με το ποδήλατο – μια επιχείρηση που απευθύνεται τόσο σε ξένους όσο και έλληνες.

Ένας φιλικός χώρος στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Λεμπέση 11, αποτελεί το αρχηγείο της Solebike. Από κει ξεκινούν καθημερινά τα ποδήλατα για τις μικρότερες ή μεγαλύτερες βόλτες στο κέντρο της πόλης.

Βόλτες στους αρχαιολογικούς χώρους, στις γειτονιές, στα πάρκα αλλά και κολύμπι στη θάλασσα είναι μερικές από τις προτάσεις της Solebike. Η ιδέα της είναι να κάνει την οργανωμένη βόλτα να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με μια ελεύθερη ξενάγηση, όπως θα την έκανε, μόνος του, ο καθένας από τους συμμετέχοντες, νιώθοντας σαν… ντόπιος!

Το μέσο που έχει επιλεγεί ως «βασικό όχημα» είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο που παρουσιάζει πλεονεκτήματα ως προς την ευκολία και τη μεγάλη ακτίνα δράσης. Στη Solebike υπάρχουν 25 ηλεκτρικά ποδήλατα που παρέχονται για τις περιηγήσεις καθώς και εξοπλισμός για τα παιδιά ενώ υπάρχουν φυσικά και συμβατικά ποδήλατα.

Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση σε κράνος, τσαντάκι, κλειδαριά ακόμα και παιδικά καθίσματα για τις οικογένειες! Ειδικά το τελευταίο δίνει την ευκαιρία ακόμα και στους έλληνες φίλους του ποδηλάτου – που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό – να νοικιάσουν ένα ποδήλατο με καθισματάκι για Κυριακάτικη βόλτα μέσω του ποδηλατοδρόμου που καταλήγει στο ΚΠΙΣΝ.

Η προσέγγιση της Solebike είναι επαγγελματική και ταυτόχρονα φιλική και απλή. Μέσα σε λίγη ώρα ο επισκέπτης έχει την αίσθηση πως θα βγει για μια ευχάριστη βόλτα στην πόλη αλλά με την ασφάλεια που του παρέχει ένας έμπειρος οδηγός.

Οι υπηρεσίες
Οι υπηρεσίες της Solebike διακρίνονται σε τέσσερις κατηγορίες:

Τις καθημερινές περιηγήσεις με συνοδό, τις θεματικές περιηγήσεις με συνοδό, τις εξατομικευμένες περιηγήσεις με συνοδό και τις αυτόνομες περιηγήσεις ενοικίασης και διάθεσης ειδικής εφαρμογής για κινητά.

Ειδικά η εφαρμογή, παρέχει την ευκαιρία σε κάποιον να ξεναγηθεί στην πόλη ακολουθώντας μια διαδρομή που εμφανίζεται στο κινητό του και να κάνει στάσεις στα σημεία που τον ενδιαφέρουν και να λαμβάνει – πάλι μέσω της εφαρμογής – όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Οι άνθρωποι της Solebike
Η ομάδα των ανθρώπων της Solebike εκτός από τη μητρική γλώσσα μιλούν Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Πορτογαλλικά και Ισπανικά. Έτσι άνετα έχουν καταφέρει να εξυπηρετήσουν γύρω στους 3000 πελάτες από περισσότερες από 45 χώρες.

H Solebike προτείνει μια όμορφη εμπειρία στην Αθήνα και προσφέρει την απόδειξη πως η Αθήνα είναι μια πόλη που μπορεί κάποιος να γνωρίσει με ποδήλατο. Οι προτάσεις της αφορούν τόσο τους ξένους όσο και τους έλληνες που θέλουν να δουν την πόλη τους αλλιώς!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως έχουν εξαιρετικές κριτικές στο Trip Advisor.

Δείτε επίσης

Velo-city 2024: Η Γάνδη φιλοξενεί το μεγαλύτερο συνέδριο για το ποδήλατο, στον κόσμο

  Καθώς οι ομιλητές ολοκληρώνουν τις παρουσιάσεις τους, η πόλη της Γάνδης μεταμορφώνεται με ταχείς ...

Αγώνας ΜΤΒ Οίτης – Μαυρολιθάρι

Αγώνας ορεινής ποδηλασίας στην Οίτη Mε πολύ κέφι, pasta party και μουσική, θα γιορτάσουν οι ...

Colnago Fleur-de-Lys

Συλλεκτικό Colnago Fleur-de-Lys για τον 111ο Γύρο Γαλλίας

Αν το ποδήλατο είχε ανακαλυφθεί εγκαίρως, το Colnago Fleur-de-Lys θα ταίριαζε θαυμάσια σε έναν αναγεννησιακό ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest