Home | Αρχική | Shimano Grand Tour Challenge στο Strava
Shimano Strava Challenge

Shimano Grand Tour Challenge στο Strava

Και κέρδισε μια Shimano Dura Ace Di2

Shimano Strava Challenge: Τιμώντας τους τρεις μεγάλους γύρους, η Shimano μας προσκαλεί να κάνουμε 333 χιλιόμετρα ή περισσότερα στις επόμενες 3 εβδομάδες! Εύκολο!

Οι Μεγάλοι Γύροι αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα. Ξεκινούν τον Μάιο με τον Γύρο Ιταλίας, συνεχίζουν τον Ιούλιο με τον Γύρο Γαλλίας και ολοκληρώνονται στο τέλος του καλοκαιριού με τον Γύρο Ισπανίας.

Φέτος όμως είναι όλα διαφορετικά και οι Γύροι έχουν αναβληθεί για το φθινόπωρο. Όμως αυτός δεν είναι λόγος να μην έχουμε πηγή έμπνευσης για περισσότερα χιλιόμετρα… τη Shimano και το Shimano Strava Challenge.

 

Shimano Strava Challenge

H πρόκληση της Shimano

Η Shimano λοιπόν, θέλοντας να εμπνεύσει περισσότερους να κάνουν περισσότερα χιλιόμετρα, μας προσκαλεί να πραγματοποιήσουμε πάνω από 333 χιλιόμετρα στις επόμενες 3 εβδομάδες! Και ανάμεσα σε όσους το πετύχουν, θα κληρώσει μια Shimano Dura Ace Di2 μαζί με το R9100-P Power meter.

Και, αν τα 333 χιλιόμετρα σας φαίνονται λίγα, για όσους που θα ποδηλατήσουν 21 συνεχόμενες μέρες (με 2 ημέρες ξεκούρασης – όπως για τους PRO) η Shimano θα έχει μερικά δώρα έκπληξη!

 

Shimano Strava Challenge
Picture by Richard Blaxall/SWpix.com – 27/09/2018 – Cycling 2018 Road Cycling World Championships Innsbruck-Tiriol, Austria – Brief, Shimano

Shimano Neutral Service

Και για να γίνει ακόμη πιο εμπνευστικό, τα Neutral Service αυτοκίνητα της Shimano θα βρεθούν για τρεις μέρες, σε διαφορετικά σημεία της Ευρώπης για να κάνουν service ή απλώς να δώσουν πληροφορίες και συμβουλές σε όποιον το έχει ανάγκη:

Για να μπείτε στην κλήρωση και τον διαγωνισμό, αρκεί απλώς να γραφτείτε στο Shimano Grand Tour Challenge. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό mail μετά τη Δευτέρα, 10 Αυγούστου.

Δείτε επίσης

Θριαμβευτής ο Remco Evenepoel στο ατομικό χρονόμετρο

Η τελευταία εβδομάδα του Tour de France 2026 ξεκίνησε με την ατομική χρονομέτρηση 26,1 χλμ ...

10 χρόνια Exploro: Η 3T γιορτάζει με το Primo2 WPNT 10th Anniversary

3Τ Bikes Το 2016 η 3T παρουσίασε το Exploro και έβαλε στο λεξιλόγιο μας μια ...

Το ετάπ που στέρησε τον Γύρο Γαλλίας από τον Vingegaard…

Γύρος Γαλλίας 2026 Δύο τα ξημερώματα. Ίσως στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή του φετινού ...

Pin It on Pinterest