Home | Αρχική | Ο Paolo Bettini είναι το νέο πρόσωπο της ιταλικής 3Τ

Ο Paolo Bettini είναι το νέο πρόσωπο της ιταλικής 3Τ

Mια συνεργασία made in Italy

Τι συμβαίνει όταν ένας Ιταλός, θρύλος του ποδηλάτου και μια ιταλική, θρυλική εταιρεία αποφασίζουν να συνεργαστούν; Σίγουρα κάτι καλό προκύπτει…

Όλα ξεκίνησαν από την αγάπη του Βettini για το Gravel: «Εδώ και μερικά χρόνια έχω στρέψει το ενδιαφέρον μου στον ποδηλατικό τουρισμό και ιδιαίτερα στο Gravel. Kαι πλέον, έχοντας καλύψει πάνω από ένα εκατομμύριο ποδηλατικά χιλιόμετρα σε όλο τον κόσμο αντιμετωπίζω με ενθουσιασμό τη συνεργασία με μια οικογένεια, εμπνευσμένων ανθρώπων που έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την περιπέτεια σε μοναδική εμπειρία».

Παθιασμένος με την τεχνολογία και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον απέναντι στις τεχνολογικές εξελίξεις, ο Paolo Bettini, με αφορμή αυτή τη συνεργασία θα έχει εμπλοκή ακόμα και στην εξέλιξη νέων πρότζεκτ της .

«Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις μας στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια, λίγοι έχουν δείξει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τις τεχνολογικές εξελίξεις όσο ο Paolo» λέει ο Enrique Pineda, Head of Production της 3Τ.

«Η συμβολή του θα είναι σημαντική όχι μόνο σε θέματα επικοινωνίας αλλά τον βλέπουμε ήδη και ως έναν πολύτιμο συνεργάτη σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις αληθινές ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη».

 

 

Paolo Bettini 3T

Η συνεργασία

Όπως ανακοίνωσαν και οι δύο πλευρές, ο Paolo Bettini και η 3Τ ξεκινούν μια στενή συνεργασία, με στόχο την ανάπτυξη του Gravel, την ανάδειξη της 3Τ ως μοναδικής περίπτωσης στο συγκεκριμένο χώρο και ιδιαίτερα μετά την απόφαση της εταιρείας να επαναφέρει την παραγωγή της στην Ιταλία, δημιουργώντας μοντέλα 100% made in Italy, όπως το 3T Racemax Italia που πλέον χρησιμοποιεί ο ίδιος ο Paolo Bettini.

Η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα διότι και η 3Τ πλέον θα υποστηρίζει τα event που έχει δημιουργήσει ο Bettini, το GeoGravel Tuscany και το Green Fondo Paolo Bettini.

 

Paolo Bettini 3T

 

Eξάλλου η φιλοσοφία της 3Τ ταιριάζει απόλυτα με εκείνη του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή: το gravel αποτελεί μια μοναδική πρόταση, έναν μοναδικό τρόπο να απολαμβάνεις το ποδήλατο μέσα από ταξίδια, κοινωνικοποίηση, συμμετοχή σε events και αγώνες περιπέτειας και όλα αυτά με την απόλυτη ελευθερία κίνησης σε κάθε τύπους εδάφους που σου δίνει το Gravel.

Γι΄αυτό άλλωστε κι εμείς το αγαπάμε…

 

Paolo Bettini 3T

Λίγη ιστορία

Ο Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας δρόμου στην Αθήνα, το 2004, κάτοχος δύο Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, δύο φορές νικητής του Γύρου Λομβαρδίας, δύο φορές νικητής του Liège-Bastogne-Liège, νικητής του Milano-Sanremo – μεταξύ άλλων – Paolo Bettini, είναι λογικό να θεωρείται ένας θρύλος της ποδηλασίας.
Ένας αθλητής εξαιρετικά αγαπητός τόσο για τις επιτυχίες όσο και για το ήθος και την προσωπικότητά του.

 

Paolo Bettini 3T
Από την άλλη, η 3Τ, είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1961 στο Τορίνο ως Techno Tubo Torino, κατασκευάζοντας αρχικά ποιοτικά εξαρτήματα για ποδήλατα αγώνων μέχρι που το 2016, ξεκίνησε να κατασκευάζει ποιοτικά ποδήλατα carbon με έμφαση στο gravel. Η 3Τ θεωρείται δικαιολογημένα πρωτοπόρος σε αυτή την κατηγορία ποδηλάτων, καθώς ήταν ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες που εξέλιξαν μια νέα κατηγορία, με επαναστατικές προδιαγραφές τις οποίες πλέον ακολουθούν οι περισσότερες ποδηλατικές εταιρείες.

Όμως η μεγάλη αλλαγή έγινε το 2020, όταν η 3Τ ξεκίνησε να κατασκευάζει τα πλαίσια στο εργοστάσιό της, στην Ιταλία, εφαρμόζοντας μια επαναστατική διαδικασία παραγωγής.

Paolo Bettini και 3T ξεκινούν ένα ταξίδι περιπέτειας, με – τι άλλο – ένα Gravel!

 

Δείτε επίσης

Athens Bike Festival powered by ΔΕΗ

Athens Bike Festival 2024 powered by ΔΕΗ

12,13,14 Απριλίου 2024, Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ Η μεγάλη γιορτή του ποδηλάτου κλείνει φέτος 10 χρόνια ...

Cycle Tourism Show στην Μπολόνια

Αφιερωμένο στον Ποδηλατικό Τουρισμό Αν αναζητάτε έμπνευση για τις επόμενες ποδηλατικές σας διακοπές ή αν ...

Διασυλλογικός Αγώνας Δρόμου Αντοχής

Διασυλλογικός αγώνας δρόμου αντοχής Γύρος Λάρισας Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός σύλλογος Λάρισας διοργανώνει, σε συνεργασία με ...

mbike.gr

Pin It on Pinterest