Home | Αρχική | Άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελο για τον N1NO
nino schurter

Άλλο ένα Παγκόσμιο Κύπελο για τον N1NO

Ήταν η 36η νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελο για τον μοναδικό Nino Schurter που, στα 38 του χρόνια δείχνει να βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα!

Με την 36η νίκη του σε αγώνα World Cup, ο Nino Schurter γράφει άλλο ένα κεφάλαιο στην ιστορία των αγώνων ΜΤΒ, ενώ ολόκληρη η ομάδα SCOTT-SRAM Team απολαμβάνει την επιβράβευση της σκληρής δουλειάς κερδίζοντας τον τίτλο «Team of the Day» στην κατηγορία ανδρών.

Η ιστορική πίστα της Val di Sole, στην Ιταλία, ήταν για μια ακόμη φορά το σκηνικό για την εξαιρετική απόδοση του Nino Schurter. Η τεχνική, δύσκολη διαδρομή της ταιριάζει απόλυτα στον «μεγαλύτερο όλων των εποχών», που εκεί έχει κερδίσει νίκες σε Παγκόσμια Κύπελα το 2010, 2013, 2015, 2017, 2018, 2023, ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Under 23 το 2008 κι έναν τίτλο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το 2021.
Τώρα, το 2024, ο N1NO πετυχαίνει την 36η νίκη του στην ίδια πίστα!

 

 

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι να φαίνονται πια καθαρά στον ορίζοντα, ο N1NO πετυχαίνει μια καταπληκτική απόδοση δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, παρά τα 38 του χρόνια!

 

Nino Schurter

Στον αγώνα της Κυριακής, ο Nino Schurter μπήκε μπροστά από την αρχή του αγώνα, πιέζοντας συνεχώς ώστε το γκρουπ να σπάσει από τους πρώτους κιόλας γύρους. Μια δύσκολη, γρήγορη αγωνιστική τακτική από τον καλύτερο του είδους!

Από τους αθλητές του ανταγωνισμού, μόνο ο Alan Hatherly κατάφερε να τον ακολουθήσει αλλά κι εκείνος με μεγάλη δυσκολία ως τη στιγμή που κατάλαβε πως δεν είχε νόημα να προσπαθεί περισσότερο, αφήνοντας τον Nino Schurter να πετύχει μια σόλο νίκη!

«Το να. Κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελο ήταν ένας από τους στόχους μου. Γνωρίζοντας πως η διαδρομή της Val di Sole μου ταιριάζει και με δεδομένο πως νιώθω εξαιρετικά καλά αυτή την εποχή, τα κατάφερα. Έχω κερδίσει τα περισσότερα Παγκόσμια Κύπελλα της καριέρας μου σε αυτή τη διαδρομή και γι’ αυτό έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Δείτε επίσης

e bike scott

Scott Sweep MY27: Το e-bike πόλης που δεν θέλει να μοιάζει με e-bike

E-Bike Η Scott επιστρέφει στα βασικά (και πιο ουσιαστικά) — ένα ποδήλατο με διακριτική, ηλεκτρική ...

Amarantos Gravel Experience 2026: τρεις μέρες γεμάτες ποδήλατο, στα Θεσσαλικά Άγραφα

The Greek Gravel Experience Το Amarantos Gravel Experience επιστρέφει φέτος αναβαθμισμένο σε τριήμερο, από τις ...

20ο ετάπ Γύρου Γαλλίας 2026: Το (προ)τελευταίο κεφάλαιο…

Alpe d’Huez, Πράξη ΙΙ… και αναμφίβολα η πιο σκληρή! Photo: ASO/Charly Lopez Λίγες μόνο ώρες ...

Pin It on Pinterest