Home | Αρχική | Το πρώτο multisport event της χρονιάς στις 15 Μαρτίου απο την Transition Sports
Αγώνας Διάθλου Transition Sports

Το πρώτο multisport event της χρονιάς στις 15 Μαρτίου απο την Transition Sports

Το δίαθλο επιστρέφει στο ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, με 2 αποστάσεις Sprint και Standard απο την Transition Sports.

Το πρώτο multisport event της χρονιάς είναι γεγονός! Η μέρα μεγάλωσε και οι προπονήσεις παίρνουν φωτιά για τον πρώτο Transition αγώνα της χρονιάς.

Τρέξιμο, ποδήλατο και ολοκλήρωση με τρέξιμο, είτε ατομικά είτε φτιάχνοντας ομάδα (2 ατόμων).

Κατηγορίες ομαδικών:

Ομαδικές κατηγορίες: business & pleasure, women only, friends, family.

Επιλογή απόστασης:

Sprint απόσταση: 5χλμ- 20χλμ- 2.5χλμ

Standard απόσταση: 10χλμ- 40χλμ- 5.0χλμ

Εγγραφές:

Λήξη Εγγραφών & Πληρωμών: Δευτέρα 9 Μαρτίου ώρα 18:00

Οι εγγραφές για την συμμετοχή στον αγώνα Sprint απόστασης κοστίζουν:

  • Ατομικό – 30,00€
  • Ομαδικό – 45,00€

Οι εγγραφές για την συμμετοχή στον αγώνα Standard απόστασης κοστίζουν:

  • Ατομικό – 45,00€
  • Ομαδικό – 60,00€
Επισήμανση: η εγγραφή θεωρείται έγκυρη μόνον εφόσον έχει ολοκληρωθεί η αντίστοιχη πληρωμή. Από τη λήξη των εγγραφών και μετά, δυνατότητα εγγραφής θα υπάρχει μόνο ως late entry με σχετική οικονομική επιβάρυνση 15
  • Εκκίνηση Sprint απόστασης: 10:00
  • Εκκίνηση Standard απόστασης: 1 ώρα μετά

Διαδρομή αγώνα

Η ζώνη αλλαγής θα είναι πίσω από τις κερκίδες του κωπηλατοδρομίου. Το σημείο εκκίνησης θα είναι στην αψίδα δίπλα από τη ζώνη αλλαγής και οι αθλητές θα κινηθούν προς τον παράδρομο όπου θα γίνει όλο το τρέξιμο και για τις 2 αποστάσεις. Οι αθλητές της Sprint θα πραγματοποιήσουν 1.250μ. στον παράδρομο προς το γεφυράκι όπου θα γίνει η πρώτη αναστροφή και θα επιστρέψουν για 1.250μ. μέχρι την επόμενη αναστροφή. Αυτό θα πραγματοποιηθεί άλλη μία φορά για να ισχύουν τα 5 πρώτα χιλιόμετρα. Στην Standard 4 φορές.

Έπειτα εισέρχονται στην ζώνη αλλαγής για την πρώτη αλλαγή και εξέρχονται με το ποδήλατο με κατεύθυνση προς την είσοδο του κωπηλατοδρομίου όπου θα κάνουν δεξιά για να συναντήσουν τις κερδίδες στο δεξί τους χέρι και την λίμνη στο αριστερό (anti clockwise). Στην Sprint απόσταση είναι 4 γύροι ενώ για την Standard 8.

Εφόσον έχουν ολοκληρώσει το ποδηλατικό σκέλος, εισέρχονται στη ζώνη αλλαγής από το ίδιο σημείο που βγήκαν και κατευθύνονται προς τον παράδρομο για να καλύψουν το τελευταίο σκέλος 2,5χλμ. για την Sprint (μία φορά πήγαινέλα τον παράδρομο) και 5χλμ. για την Standard (2 φορές τον παράδρομο με τις ίδιες αναστροφές του πρώτου σκέλους).

Για εγγραφή στον αγώνα πατήστε εδώ

Δείτε επίσης

Θριαμβευτής ο Remco Evenepoel στο ατομικό χρονόμετρο

Η τελευταία εβδομάδα του Tour de France 2026 ξεκίνησε με την ατομική χρονομέτρηση 26,1 χλμ ...

10 χρόνια Exploro: Η 3T γιορτάζει με το Primo2 WPNT 10th Anniversary

3Τ Bikes Το 2016 η 3T παρουσίασε το Exploro και έβαλε στο λεξιλόγιο μας μια ...

Το ετάπ που στέρησε τον Γύρο Γαλλίας από τον Vingegaard…

Γύρος Γαλλίας 2026 Δύο τα ξημερώματα. Ίσως στην πιο δύσκολη και κρίσιμη στιγμή του φετινού ...

Pin It on Pinterest